Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Mimo spune:
Sherbi, ecografist bun la Medlife - dr. Stamate, dar cauta info despre el si pe net. Am facut si eu eco abdominala la bebe.
Angie, din cate stiu eu nu e problema daca se inroseste si apare puroi acolo unde s-a facut vaccinul BCG (sus pe brat. Asta arata ca reactioneaza organismul. Si apare la cateva saptamani dupa vaccin. La noi e doar rosu. Luca Alexandru, mica mea comoara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Neata! Haideti la o cafeluta fierbinte si aromata eu sunt treaza de la 6 iar acu am intrat prima oara de pe tel sa vad cum functioneste :D si merge bine. Cred ca il iau eu pupici si sa aveti o zi frumoasa. Azi avem 20grade ![]() Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea ![]() SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor |
Da, e foarte practic netul pe mobil. Poti intra de oriunde (baie, bucatarie, cand doarme fifi pe tine, cand ii dai sa pape) - sunt mare fan de cand nu prea mai pot face ce vreau eu, cum era cand eram gravida. Am testat si atunci varianta asta si nu am fost prea incantata.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
gabrielaromt spune:
citat din mesajul lui sunshine_rox neatza fetele; vorbarete ati fost in ultimul timp, cat nu am avut eu laptopul acasa; mi-a luat o ora si ceva sa recuperez din urma aproape 2 capitole; va spusesem eu ca fiftza mea mi-a scazut in greutate si ca nu mi-a luat deloc saptamana trecuta; vb cu pediatra, mi-a spus sa nu ma impacientez si sa o masor in lungime si intr-adevar crescuse 3 cm fata de ultima masuratoare la 2 luni, iar in urmatoarele 2 zile am cantarit-o in fiecare seara si imi lua cam 30-40 gr pe zi deci a fost doar o faza; din pacate pt noi saptamana viitoare trebuie sa ajungem la dr cu ea ca are probleme la un ochisor, a facut conjuctivita dupa spusele pediatrei si nu i-a trecut cu nici un chip, i-am schimbat 2 tipuri de picaturi si degeaba, asa ca miercuri avem programare la oftalmolog plus programare la un ortoped si ecografie la sold; ultima e mai mult pt linistea mea ca pediatra mi-a zis ca nu crede ca are ceva copilul la sold, dar ca sa ma linisteasca ma trimite ea la cineva; in rest suntem bine tot cu o trezire pe noapte in jur de ora 3-4-5 depinde la ce ora adoarme si cat de foame ii este la 10 cand se culca, radem ziua, mai dormim dupa amiaza o repriza de vreo 3-4 ore in rest ne gangurim la mami si mai nou la o pasare cantatoare de la salteluta de activitati; pupam toate fetele si buburuzele mamica fericita de puiut alexandra cum a ajuns o minune mica in viata mea |
Legat de conjuctivita, si noi am avut la inceput. Am incercat picaturi Tobrex si nu a trecut. Pediatra ne-a recomandat atunci niste picaturi si unguent Kanamicina. Picaturile nu le-am mai folosit ca am aflat apoi ca dadeau cam multe efecte adverse, dar ne-a trecut cu kanamicina, pusa in ochisori dimineata si seara. Trageam de pleoapa de jos si ii puneam cu un deget unguent. a trecut destul de repede. Oricum efectele s-au vazut imediat, chiar dupa prima folosire.
![](pupic.gif)
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunshine_rox/sunshine_rox.jpg)
sunshine_rox spune:
noua ne daduse pediatra betabiopal si garasone, primul are betametazona si al doilea gentamicina dar nu ne-a trecut; acu nu ii mai pun nimic pana miercuri si sa vedem atunci ce ne da doctorul oftalmolog; o sa o curat decat cu ser si asta e;
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
madalina_m spune:
CARMEN tipul cu Camilia e super ok. Eu l-am trimis pe sot sa se intalneasca cu el si dupa ce m-a bombanut ca il trimit sa se intalneasca cu necunoscuti s-a intors foarte incantat: 'super de treaba baiatu'!' I-a zis ca (virgula) Camilia se poate da si daca e bb agitat, nu doar pt dinti, ca daca vrem detalii il putem suna oricand sa ne explice el sau sotia cum si cand se da. Deci poti apela cu incredere la el, nu e tzeapa.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
s-a trezit piciu, asa ca ciuciu somn de frumusete.
![](rugaciune.gif)
madalina_m spune:
SIMO ai mare grija ca spalatul geamurilor ca e un sport foarte periculos. Au am renuntat la el de cand m-am mutat la et. 8. Chem o femeie sa le spele ca mie mi-a frica mai ales de cand mi-a povestit un coleg ca intr-o dimineata cand statea la stop in drum spre servici a vazut o femeie picand de la et 3 cand spala geamurile. S-a facut pielea de gaina pe mine si am zis ca nu ma mai apropii de ele neam!
![](rugaciune.gif)
gabrielaromt spune:
citat din mesajul lui sunshine_rox noua ne daduse pediatra betabiopal si garasone, primul are betametazona si al doilea gentamicina dar nu ne-a trecut; acu nu ii mai pun nimic pana miercuri si sa vedem atunci ce ne da doctorul oftalmolog; o sa o curat decat cu ser si asta e; mamica fericita de puiut alexandra cum a ajuns o minune mica in viata mea |
Garosone ne recomandase dr a doua oara, dar nu i-am pus la recomandarea sora-mii, care a zis ca ea nu-l prescrie nici adultilor.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Asa e Mada. e fff practic. mai ales acu cu bb. am mai avut un tel dar ala deschidea ff aiurea paginile si nu vedeam cum trebuie, asa k am renuntat. azi am zis sa incerc sa intru iar, dar de pe telu sotului (cumparat pt mine,dar mi s-a parut prea mare asa k l-am pasat lui) si a fost super diseara il iau k sa pot intra mai des
Angie chiar nu stiu ce sa-ti zic. dar ca sa te calmezi si sa fi sigura k nu e nimic grav, vb cu pediatra si vezi ce zice
nici eu nu ma bag la sapalat geamuri. decat p ala care se deschide si p int. dar celalalt mi-e frica
intru sa vad si eu buburuzu de Carmen cum se balaceste in cadita
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
ce super e cum da el din picioruse. demential.
are si loc unde sa se desfasoare.
vezi k inchizatoarea aia tre sa stea la spate.
si eu trebuie sa mai fiu cu cineva cand ii pun colacelu, ca singura mi-e greu. nu pot sa il pun de cand o dezbrac k da din maini si picioare.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor