Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui plateea

la ce tot visezi?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

la mare, la soare, la vacanta, la cum o sa stau eu la terasa si o sa sorb un ice tea si copilul meu o sa imi dea un pupic pe faleza seara la plimbare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Salutare fetele

Voiam si eu sa va intreb 2 chestii:
1- ati inceput sa spalati hainutzele lor la comun cu a voastre? eu inca nu dar as incepe, fara lenjeria intima bineinteles;
2- noaptea ii schimbati de pampers? daca nu sunt prea chiauna de somn o mai schimb caci orice scutec i-am dat daca facea pipi tot se simtea rece la funduletz, si asa ma simt de vinovata s-o las , mi-e frica sa nu faca vreo cistita ceva...

pui mic

1. - spal separat pentru Yannis , cel mult mai bag la ale lui un tricou sau o camasa d-a lui taica-su care sunt musai de spalat sau stinghere printre ale noastre (respectiv restu de spalat sunt ori albe ori negre). Inca spal cu detergent si balsam de bebe, nu neaparat de frica alergiilor si pentu ca-mi place mirosul de bebe

2. - scutec? noaptea? nope...
doar daca plange din cauza lui si nu adoarme la loc (se intampla cam 1, max 2 ori pe luna.
Oricum...io-s aia care-i tranteste biberonu "noaptea la 7:00" si-l lasa asa, deci nu-s model. Si nici ovare nu avem la racit in pampers

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ce liniste pe aici

unde sunteti?

eu l-am pus pe Dragos la somnic, sa vedem daca reuseste singur in seara asta ca e cam agitat..

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

si eu pe aici.....facut baie copil...pus la nani pui...mami la sedinta de cosmetica.....si mai un suc o tigsi cred ca ma duc sa ma intind la tv

eu nu il pot adormi pe raul fara sticluta sau fara leagan....nu stiu cum o sa procedez sa il adorm fara sticla....cred ca se va obisnui singur cand va dori maria sa

o noapte buna si linistita!

Mergi la inceput

Citat:

scuze.. rectific...
in sarcina profilaxia rahitismului se face in trim III cu 1000-2000 UI per os asociat cu 10 zile/luna calciu 1-2 g.
my bad, scuzeeeee...

injectia e tot asa, pt mamele care nu au luat de fel vit. D sau calciu in timpul sarcinii...

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

Eu am luat Elevit si Cal-C-Vita. Cal-C-vita cat am putut si io ptr ca, dupa cum stiti, calciu da contractii si io aveam colu scurt si multe contractii nedureroase asa ca luam calciu o zi da, una sau 2 ba, mult No-Spa

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

scuze.. rectific...
in sarcina profilaxia rahitismului se face in trim III cu 1000-2000 UI per os asociat cu 10 zile/luna calciu 1-2 g.
my bad, scuzeeeee...

injectia e tot asa, pt mamele care nu au luat de fel vit. D sau calciu in timpul sarcinii...

Io am luat de toate...acid folic, elevit, cal-C-vita, ferretab..dar de intzepat..tot zic ca nu m-a intzepat nimeni, cu nici un D...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

eu am luat elevit si fier... n-am inteles care e isteria cu acidul folic (o prietena de-a mea isi dadea palme ca nu a luat acid folic desi era insarcinata si alta prietena ia acid folic nefiind insarcinata dar dorindu-si sa fie insarcinata)... daca ma lamuriti si pe mine ca asa mi-e lene sa guglesc...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

E indicat sa iei acid folic 3-4 luni inainte sa ramai si primele 3 luni de sarcina ptr a preveni defectele de tub neural si diverse sindroame provenite de aici. De asemenea ajuta la o imbinare cat mai armonioasa si fara sindroame a cromozomilor, de aia e bine ca nici tati sa nu aibe deficiente la cap asta. Stiu cupluri care au luat amandoi inante de bebe la recomandarea dr.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

si eu pe aici.....facut baie copil...pus la nani pui...mami la sedinta de cosmetica.....si mai un suc o tigsi cred ca ma duc sa ma intind la tv

eu nu il pot adormi pe raul fara sticluta sau fara leagan....nu stiu cum o sa procedez sa il adorm fara sticla....cred ca se va obisnui singur cand va dori maria sa

Raulica

bubu si eu tot cu sticluta il adorm...adica ii dau lapticul, il bea, arunca bibe, se intoarce cu curu si adoarme...
si eu imi fac griji de scapat de sticluta...poate reusesc in vara asta, am observat ca daca e foarte obosit adoarme si fara, asa ca o sa profitam de plimbarile lungi de la vara si sper sa reusim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna seara fetili...nerecuperata pe ziua de azi...nici cafeaua n-am servit-o cu sorina....dar hop si eu..asa inainte de culcare...

am av o zi de frecush....dupa o noapte in care jiji a stat 80% la tt...

momentan sunt maracata de povestea intarcarii aianei...
eu ink nu sunt pregatita..dar incerc...nu stiu ce...dar in_cerc....

azi l-a culcat tanti aia...la amiaza...iar seara....pt prima data...dupa juma de ora stat cu el pe intuneric..si maraind( a se citit cantand)...el dand ture de pat...l-am adormit in bratze...in cele din urma...nu stiu ce-o sa fac la treziri....dar macar...n-a adormit azi la tt...desi s-a mai delecat cu ele..

apoi spere sera a dat si cu botornitza de muchia unui corp de mobla...umflat buza..lovit gingia...curs sange...etc..dar a trecut...

incerc sa recuperez ceva...insa mor de somn...

sa aveti o seara placuta

maine sunt ....home...si sper sa fiu mai activa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

gata, va zic si eu noapte buna, ne citim maine dimineatza la o cafea..sorina sa o ti calda pentru noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

Raulica

bubu si eu tot cu sticluta il adorm...adica ii dau lapticul, il bea, arunca bibe, se intoarce cu curu si adoarme...
si eu imi fac griji de scapat de sticluta...poate reusesc in vara asta, am observat ca daca e foarte obosit adoarme si fara, asa ca o sa profitam de plimbarile lungi de la vara si sper sa reusim...

si noi azi peripetii cu bibe... cand i l-am dat nu l-a vrut, la un moment data am iesit din camera ca tragea de mine in draci... l-am lasat cu taica-su sa se spele pe cap... iar la alt moment dat a luat bibe si l-a trantit in podea... altadata a luat bibe si a inceput sa bea din el si cum e un pic incomod ca trebuie sa-si dea capul pe spate, a stat cu gatul sucit si a baut juma de bibe pe nerasuflate... important ... nu cand i-am dat eu ci cand a vrut el, l-a luat de pe masa si s-a autoservit... Ideea nu era sa nu mai suga? Sa terminam cu "oralitatea"??? sau primo tempo sa nu mai suga tzatza si dupa aia sa-i scoatem bibele? sa bea cu canuta? paiu? (noi inca nu stim cu paiu, e un antitalent la baut cu paiul)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput