Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

sondaj:

1.le spal cu ale noastre de la inceput.....prima prima data le-am spalat separat ca erau muuulte..si na..avem de o masina...dar eu nu sunt un exemplu bu...am facut baie cu el de la 2 luni.....ori eu ori sotul lingurita cand e la mine in gura cand la el......si na......eu fac muuulte chestii cu care multe fete nu sunt de acord......dar ele ma accepta si asa sunt sigura
2.kk foarte foarte rar a facut noaptea si il schimbam ...mai stateam la povesti....doar candera alaptat....de cand e pe lp si acum lv nu mai fae noaptea

blue flower te invidiez....na....sa stii.....ce fain ca ai 2 bunici disponibile.....pffff ce rau imi pare de mine acum....vreau si eu la oras cu sotul mai desne-ar ajuta foarte mult chestia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui plateea

scuze.. rectific...
in sarcina profilaxia rahitismului se face in trim III cu 1000-2000 UI per os asociat cu 10 zile/luna calciu 1-2 g.
my bad, scuzeeeee...

injectia e tot asa, pt mamele care nu au luat de fel vit. D sau calciu in timpul sarcinii...

Io am luat de toate...acid folic, elevit, cal-C-vita, ferretab..dar de intzepat..tot zic ca nu m-a intzepat nimeni, cu nici un D...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

eu am luat elevit si fier... n-am inteles care e isteria cu acidul folic (o prietena de-a mea isi dadea palme ca nu a luat acid folic desi era insarcinata si alta prietena ia acid folic nefiind insarcinata dar dorindu-si sa fie insarcinata)... daca ma lamuriti si pe mine ca asa mi-e lene sa guglesc...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

azi am vrut sa-mi pun flacaul pe olitza, si surpriza surpriza, nu-i incape putza... pentru ca ii statea batz... (asta dupa somn)... clar ne trebuie o olitza mai mare

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu am luat elevit si fier... n-am inteles care e isteria cu acidul folic (o prietena de-a mea isi dadea palme ca nu a luat acid folic desi era insarcinata si alta prietena ia acid folic nefiind insarcinata dar dorindu-si sa fie insarcinata)... daca ma lamuriti si pe mine ca asa mi-e lene sa guglesc...

Si eu am luat inainte de a fi insarcinata acid folic.
Din cate stiu eu, previne defectele de tub neural (spina bifida).

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Si eu am luat inainte de a fi insarcinata acid folic.
Din cate stiu eu, previne defectele de tub neural (spina bifida).

eeexact! se ia si inainte de sarcina, ia si tatal(in cazul sarcinilor programate), apoi in timpul sarcinii macar pana in sapt 12-14... aviz bea... iei ac folic, nuuuuuuuuuuu???

Mergi la inceput

Citat:

eeexact! se ia si inainte de sarcina, ia si tatal(in cazul sarcinilor programate), apoi in timpul sarcinii macar pana in sapt 12-14... aviz bea... iei ac folic, nuuuuuuuuuuu???

Cuscra..sarumana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

sorinaaaaaa....

Mergi la inceput

Citat:

sorinaaaaaa....

Prezent, da' fug, ca divortzeaza omu', daca ii mai las mult copilul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

la ce tot visezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

nyny, sanatate la pui!

simply, MP, felicitari cu intzarcatul.
vad ca pufii s-au vorbit ca toti se lasa de baut (tztz), bine, mai putin jiji, care mai are inca 39 de ani de trai neneaca :P

sorina, mi-a placut cum te-ai "ciorit" bravo Isss!

Danasor,
1.nu
2.nu.niciodata

app, azi am facut reteta ta de ghiveci de legume, i-am mai pus maioneza de soia si smantana si i-a placut!

Mergi la inceput