Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

buna seara fetili...nerecuperata pe ziua de azi...nici cafeaua n-am servit-o cu sorina....dar hop si eu..asa inainte de culcare...

am av o zi de frecush....dupa o noapte in care jiji a stat 80% la tt...

momentan sunt maracata de povestea intarcarii aianei...
eu ink nu sunt pregatita..dar incerc...nu stiu ce...dar in_cerc....

azi l-a culcat tanti aia...la amiaza...iar seara....pt prima data...dupa juma de ora stat cu el pe intuneric..si maraind( a se citit cantand)...el dand ture de pat...l-am adormit in bratze...in cele din urma...nu stiu ce-o sa fac la treziri....dar macar...n-a adormit azi la tt...desi s-a mai delecat cu ele..

apoi spere sera a dat si cu botornitza de muchia unui corp de mobla...umflat buza..lovit gingia...curs sange...etc..dar a trecut...

incerc sa recuperez ceva...insa mor de somn...

sa aveti o seara placuta

maine sunt ....home...si sper sa fiu mai activa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

sorry de lovitura, pupam sa treaca! Eu stiam ca pentru astfel de accidente exista pelicula din aia antisoc cu bule, foarte buna pentru asigurat casa impotriva cazaturilor/loviturilor piticilor...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

... si noi pe aici.

Am bagat copiii la culcare. Pe David de la ora 21.45 si pe Mara pe la 22.30. N-au adormit nici acum... e o chitzaiala la ei in dormitor. N-au nici un gand de culcare...

Mara se simte mai bine. N-a mai facut febra si nici nasul nu i-a mai curs foarte tare, in schimb tuseste si inca nu prea poate sa manance (sau nu vrea). De asta nici nu o sa scapam prea curand cred. N-am apucat sa mergem la nici un alt dr. I-am facut aerosoli la greu, i-am dat si cu Tantum verde (Ana_g, Alexutza), vitamina C, sirop cu propolis si miere. Dupa ce s-a trezit din somnul de amiaza e clar mai bine.
David e deja in faza cu nasul infundat, muci pe toata fata, nervi de la dinti... sper sa isi mai revina de maine incolo...
Vad ca s-au potolit, s-a facut liniste in sfarsit. Cat o tine...?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui danasor
Voiam si eu sa va intreb 2 chestii:
1- ati inceput sa spalati hainutzele lor la comun cu a voastre? eu inca nu dar as incepe, fara lenjeria intima bineinteles;
2- noaptea ii schimbati de pampers? daca nu sunt prea chiauna de somn o mai schimb caci orice scutec i-am dat daca facea pipi tot se simtea rece la funduletz, si asa ma simt de vinovata s-o las , mi-e frica sa nu faca vreo cistita ceva...

1 - ahaaa....de mult....cu ariel, cu persil, cu ce am. Nu a facut niciodata nimic gen alergii. Nu le combin cu haine f f murdare sau cu lenjerie intima, in rest....la gramada.
2. noaptea nu il schimb niciodata. de pe la 4 luni nu il mai schimb....ca nu se trezeste. Cum adica e rece la fund? Pai de ce? Nu absoarbe bine scutecul?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Scutecul absoarbe dar cred ca din cauza ca doarme dezvelita se raceste, de multe ori am gasit scutecul cu pipi rece...

Mergi la inceput

Multumesc frumos fetelor de raspunsuri , eu una eram foarte stricta referitor la spalatul rufelor, doar ale ei, dar chiar din seara asta am inceput sa mai adaug si de ale noastre daca mai e loc in masina si nu sunt prea murdare, oricum foloseam acelasi detergent - persil sensitiv.
In schimb vad ca sunt sg care o shimb noaptea, v-am spus si de ce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

1. le spalam de muuuulta vreme la gramada.
2. nu il mai schimb noaptea... de pe la 6-8 saptamani.
3. vit. D se poate administra in ambele moduri. DAR: varianta injectabila se prefera in mediul rural sau la copiii car ajung la dr din an in pasti sau au mame iresponsabile si neglijente care ignora schema de prevenire a rahitismului. in rest, recomandabila si de preferat e schema cu 2-3 pic in fiecare zi. are o biodiponibilitate mai buna, nu se acumuleaza "in salturi", iar organismul are parte de ea zilnic, pentru o distributie uniforma si in functie de necsitate.

PS: eu le spun asa cum le invat. asa cum sunt schemele la ora actuala si cum se recomanda de catre dr. care se mentin la curent cu noutatile aparute. nu dati cu oo... daca nu corespunde cu indicatiile primite din alte surse. bineinteles, fiecare copil are o situatie particulara care trebuie analizata de catre dr. curant.

vin cu o idee... bea nu vrei sa apari pe prima pagina ca esti graviduta? ca eu ma mandresc grozav de tare cu mamicile de pufuleti care sunt gravi din nou!

aaa... stiati ca profilaxia rhitismului se face din timpul sarcinii? se face o injectie in luna a 7-a? eu habar nu am avut...

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

pt informatii

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

scuze.. rectific...
in sarcina profilaxia rahitismului se face in trim III cu 1000-2000 UI per os asociat cu 10 zile/luna calciu 1-2 g.
my bad, scuzeeeee...

injectia e tot asa, pt mamele care nu au luat de fel vit. D sau calciu in timpul sarcinii...

Visez, visez...

Nici eu nu am facut nici o injectie in sarcina, si nici nu am luat vitamine.
In schimb imi faceam analize cam la 1.5 luni ca sa am cu ce sa ma bat cu doc ca nu vreau sa iau vitamine ....mare capoasa mai sunt uneori!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

eu am luat tot ce mi-a prescris, acid folic, fier, magneziu si calciu in ultima luna, ca ameteam iar magneziu chiar mi-a facut foarte bine, te linisteste.

Mergi la inceput

Citat:

Pentru ca avem ambele bunici - se schimba tura - la noi, sotul a hotarat ca ne intoarcem tarziu acasa ......deci ma scoate sotul in oras....wow....

am plecat. v-am pupat.
o seara linistita va doresc.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

super!! sper ca ati avut o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

nyny, sanatate la pui!

app, azi am facut reteta ta de ghiveci de legume, i-am mai pus maioneza de soia si smantana si i-a placut!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

sa va fie de bine
am retinut ideea cu topping-urile, voi incerca

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Visez, visez...

la ce tot visezi?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

la mare, la soare, la vacanta, la cum o sa stau eu la terasa si o sa sorb un ice tea si copilul meu o sa imi dea un pupic pe faleza seara la plimbare...

Visez, visez...

mai e un pic si-ti vezi visul cu ochii, acusica vine 1 mai...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

... si noi pe aici.

Am bagat copiii la culcare. Pe David de la ora 21.45 si pe Mara pe la 22.30. N-au adormit nici acum... e o chitzaiala la ei in dormitor. N-au nici un gand de culcare...

Mara se simte mai bine. N-a mai facut febra si nici nasul nu i-a mai curs foarte tare, in schimb tuseste si inca nu prea poate sa manance (sau nu vrea). De asta nici nu o sa scapam prea curand cred. N-am apucat sa mergem la nici un alt dr. I-am facut aerosoli la greu, i-am dat si cu Tantum verde (Ana_g, Alexutza), vitamina C, sirop cu propolis si miere. Dupa ce s-a trezit din somnul de amiaza e clar mai bine.
David e deja in faza cu nasul infundat, muci pe toata fata, nervi de la dinti... sper sa isi mai revina de maine incolo...
Vad ca s-au potolit, s-a facut liniste in sfarsit. Cat o tine...?

Mamica fericita de Mara si de David

bine ca ati scapat de febra, maine sa fie si mai bine

Mergi la inceput