Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Micki_mica, Gratiana, Sorina, Alexutza, Haircut, Tomaca, Danasor, Lorex multumesc pentru sprijin si pt urarile de sanatate

Danasor micutza dansatoare sa nu aiba nici o reactie adversa vaccinul.
Micki_mica mereu ma tin sa-ti zic.. imi place tot ce lucrezi. Mereu ma uit la semnatura sa vad ce noutati mai ai. Sunt atat de migaloase ... imi dau seama cu cata atentie si rabdare la faci.

Vigantol, inca ii dau 3 pic/zi. Si eu stiam ca trebuie sa le dam pana la 2 ani in fiecare zi.
Hainele le spal la comun cu ale noastre
Pampersul nu-l mai schimb noaptea de foarte mult timp, adica de cand nu mai face kk noaptea (cred ca avea in jur de o luna, maxim 2)

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Incerc sa scriu cateva randuri...
...sunt in pat cu fii-mea, stau intr-o pozitie foarte incomoda, leptopul deja miroase a incins ca nu isi face calumea aerisirea...fii-mea tocmai a aruncat pilota de pe ea si s-a rasucit cu capul la picioarele mele....daca mai face o tumba aterizeaza jos...de obicei doarme in sac si ala ii limiteaza miscarile, dar l-am spalat si inca nu s-a uscat...parca vad ca in noaptea asta tre sa stau cu ochii geana s-o pazesc sa nu se arunce in cap pe podea, ca asa are un talent la de astea, doamneee...

Azi mi-a facut febra in vreo doua randuri...nush de la ce...si eu-s panicoasa tare cand e vorba de febra, m-am cam stresat...si acum seara n-am rezistat sa n-o pun la tzitzi, mi s-a parut mie ca ii fac bine daca n-o mai supar si eu cu intzarcatul...si, surpriza, mi-a vomat tot lapticul prin somn, dupa ce a adormit...nu stiu de ce...ca era prea fierbinte de la atata stat in tzitzi ca nu i-am mai dat de aseara sau de la LP-ul de peste zi, ca si cu asta e ciudata treaba ca pana acum nu i-am dat niciodata asa cantitati mai mari ca sa vad cum reactioneaza la el cu alergia ei...doar ce-i puneam la piureuri...in fine, nush...dar ma simt cam fresh-presh...

O deranjeaza sunetul tastelor cred, pentru ca se frichineste tare...se ridica in fund si se arunca efectiv pe spate sau intr-o parte...acum a ajuns iar pe perna langa mine...vroiam sa va mai scriu, dar nu vreau s-o trezesc...imi pun un film, ca inca nu mi-e somn si mai revin maine...

S-aveti o noapte linistita!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Un singur lucru va mai spun si apoi ma duc la culcare: dintr-o sursa medicale cica ar fi indicat sa luam spirulina 7 zile cate 4 comprimate pe zi deoarece protejeaza impotriva radiatiilor -(aka Japonia) ; eu chiar am sa cumpar maine pt mine, sot si mama, si am sa ma interesez daca pot sa-i dau si micutzei; din ce-am citit pe prospect rau nu are ce sa faca din contra; chiar simt nevoia sa iau ceva sa ma mai revigoreze.

si eu am adormit-o in seara asta fara tztz, dar mi-a fost asa de mila de ea...atat s-a mai foit mica, nu cred ca e timpul inca pt marea intzarcare,... mai vedem

gata la somnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Incerc sa scriu cateva randuri...
...sunt in pat cu fii-mea, stau intr-o pozitie foarte incomoda, leptopul deja miroase a incins ca nu isi face calumea aerisirea...fii-mea tocmai a aruncat pilota de pe ea si s-a rasucit cu capul la picioarele mele....daca mai face o tumba aterizeaza jos...de obicei doarme in sac si ala ii limiteaza miscarile, dar l-am spalat si inca nu s-a uscat...parca vad ca in noaptea asta tre sa stau cu ochii geana s-o pazesc sa nu se arunce in cap pe podea, ca asa are un talent la de astea, doamneee...

Azi mi-a facut febra in vreo doua randuri...nush de la ce...si eu-s panicoasa tare cand e vorba de febra, m-am cam stresat...si acum seara n-am rezistat sa n-o pun la tzitzi, mi s-a parut mie ca ii fac bine daca n-o mai supar si eu cu intzarcatul...si, surpriza, mi-a vomat tot lapticul prin somn, dupa ce a adormit...nu stiu de ce...ca era prea fierbinte de la atata stat in tzitzi ca nu i-am mai dat de aseara sau de la LP-ul de peste zi, ca si cu asta e ciudata treaba ca pana acum nu i-am dat niciodata asa cantitati mai mari ca sa vad cum reactioneaza la el cu alergia ei...doar ce-i puneam la piureuri...in fine, nush...dar ma simt cam fresh-presh...

O deranjeaza sunetul tastelor cred, pentru ca se frichineste tare...se ridica in fund si se arunca efectiv pe spate sau intr-o parte...acum a ajuns iar pe perna langa mine...vroiam sa va mai scriu, dar nu vreau s-o trezesc...imi pun un film, ca inca nu mi-e somn si mai revin maine...

S-aveti o noapte linistita!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Cand am citit mesajul parca auzeam cum imi vorbesti in soapta... si cand scriu mesajul asta parca abia ating tastele, sa nu o trezesc pe Daria...

O noapte linistita si voua

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna noaptea....

cand deja il vedeam pe drumul cel bun, azi nu a avut aproape deloc pofta de mancare, iar pe seara a picat aproape lesinat de somn, inainte de 8, el culcandu-se de obicei la 9 30-10. si in somnu asta l-a apucat o tuse f urata, aproape se ineca, nu se mai oprea si am impresia ca a devenit usor expectoranta. i-am facut niste ceai de ceapa si i-am dat 2 lingurite la trezirea de la 9...a baut din fericire un bibe plin de lapte si a adormit...la san. nu am putut sa-l privez de asa ceva, mai ales ca e intr-o perioada asa proasta. cand o sa-si revina, incep si eu marea intarcare. de fapt eu mai am de scos doar suptu de seara. dimineata o sa-mi fie mai greu, ca la 5-6 mi0e mult mai usor sa-l iau langa mine, sa motzai in continuare pe post de suzeta.

a, legat de sondaj. am inceput sa i le spal la comun cu ale noastre de ceva timp. detergent special nu am folosit niciodata.
nu ii schimb pampersu noaptea, nu e cazu.

noapte buna!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Noapte buna! Si somnic usor! Si fara evenimente.

Eu ma duc langa mucea meu, cel mai miscacios pitic.
Intram si noi in clubul mucosilor, cred. De maine. Azi e cu nas infundat.

Mami a lui Cristi

NOUTATE: Cercei "Veselie" si www.lucrumanual.tk/cercei/57-cercei-stea-bleu.html" target="_blank"> Cercei "Stea" bleu

Magazinul meu

Mergi la inceput

Buna dimineata,
haideti la o cafeluta aburinda, eu o servesc neagra cu o patratica de cioco langa, dar pentru cine doreste, avem si frisca, laptic si indulcitori
Ayanna sa fiti bine azi
Micky poate nu va ocolesc mucisorii
Ana sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

danasor multumesc de cafea
legat de faptul ca se dezveleste si iti da senzatioa de rece la fundulet-varianta cu sacul de dormit ai incercat-o?
pe Miru am gasit0o intr-o dimineata uda,ii iesise pishu din pampers.Nu stiu de cat timp statea asa,ideea e ca nu era rece deloc

si tot legat de sac de dormit-Ayanna la noi dormitul in sac nu a reusit sa ne salveze de la o aterizare pe podea in plina noapte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

danasor multumesc de cafea
legat de faptul ca se dezveleste si iti da senzatioa de rece la fundulet-varianta cu sacul de dormit ai incercat-o?
pe Miru am gasit0o intr-o dimineata uda,ii iesise pishu din pampers.Nu stiu de cat timp statea asa,ideea e ca nu era rece deloc

si tot legat de sac de dormit-Ayanna la noi dormitul in sac nu a reusit sa ne salveze de la o aterizare pe podea in plina noapte

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

nu suporta sacul de dormit, am incercat s-o pun mai de mult, si se enerveaza foarte tare ca i se ingradeste libertatea de miscare , face urat si daca simte o paturica pe ea si nu se poate invarti dupa pofta inimii.
de asta dorm si eu fara sa ma invelesc sa simt daca e frig, atunci mai dau suplimentar drumul la caldura la caloriferul electric.

poate reusim sa ne vedem zilele astea, se arata frumos afara..

Mergi la inceput

Sorina!!! sunteti ok?

Mergi la inceput