Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

anka..eu zic ca a crescut suficiental meu s-a nascut la 57 cm si acum are 65cm si 6300gr..e falcos dar nu e gras a e lungan
apropos..si eu sunt numai pe lapte praf de o saptamana..ii dau Humana.apa la termos daca e prea fierbinte o mai racesc la chiuveta
Simo noua ne-au trecut colicii la fix doua luni..mi-a zis pediatra ca dupa ce se termina sticla de Protectis se termina si colicii..asa a fostDoamne ajuta
iar cu somnul..sunt tandari cu capul..al meu mananca din 3 in 3 ore rar doarme 4 ore noaptea..baga 120 ml la 3 ore..si dupa ranjeste la pereti ..bineinteles ca mai mult dimineata e el fresh..de la 5 nu mai doarme neam..ne facem noi mari

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mayane, ce date sa va dau? Miruna s-a nascut in 26.01.2011, prin cezariana, la clinica Gynia-Cluj-Napoca, medic- Fulga Florescu, a avut 3050 gr, 53 cm, Apgar 9. Eu sunt nascuta in 29.08.1981. Zic bine ce zic aici? Sau nu datele astea trebuiau?

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna

la multi ani David!
la multe lunite BB Gruia!
sa traiti muult si bine!

..

Eu raportez oboseala mare dar curatenie bec si luna in casa
am spalat geamuri,perdele..chiar mi-am permis si o cafeluta cu tati prin oras..in doi

Am o fetita cumintica foc..sa nu ma scap ,adoarme -singurica..STA MULT LA AER CURAT.
A inceput sa-mi zambeasca..ma topesc de dragul ei

Anduta;bine ai venit!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anduta bine ai venit! Miruna era si pe lista mea de nume preferate. V-am vazut pozicile

angie ma bucur ca ati scapat de colici!! Ai vazut ce bine e??

roxx esti fenomenala cu biserica!!! Mi-ai gasit biserica!!!! Pot sa continui invitatiile, nu???
Si, bravo Catalina!!! Sa te auda si Ana, desi jur ca nu stiu cate treziri are Ana, cand se trezste noaptea si daca o face. Papa o data noaptea, dar nu stiu daca e noapte sau e un 5-6-7 asa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

va invidiez. buba mea nu vrea sa suga decat dc stau in picioare sau in fund. dc ma pun culcat cu ea langa mine urla

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

si al meu pitic la fel,,,la primul baiat dormeam tun culcati,,,acum nu tine urla cat il tine gra,,,parca nu ii vine suficient

sa va zic una:piticul de 2 ani jumate isi ia un ou de jucarie il pune la ureche alo alo pizza ,,,zice ''mami am facut comanda la pizaa''sa mor de ras nu alta,,,am baiat mare fetelor care-mi face comanda la pizza
hai ca m-am laudat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Lorich, multumim! Ma bucur ca iti place numele :) Abia astept sa pot vedea si eu pozele voastre, sa va pot asocia numele cu o imagine, imi va fi mai usor, dar am rabdare, nu presez pe nimeni. Am stat atata timp deoparte, ar fi culmea sa ma agit acum :)

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

da Lori..e super..stiu ca nu-l mai doare burtica sima bucur enorm..sa dea Dumnezeu sa treaca la toti bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

da Lori..e super..stiu ca nu-l mai doare burtica sima bucur enorm..sa dea Dumnezeu sa treaca la toti bebeii

Noi nu avem treaba cu colici la 6 saptamani..o doare burtica dar nu face urat.Oare am scapat de colici?sau mai pot aparea de acum?
-ii dau gripe water de 3x pe zi cate 2 ml..ii place tare gustul..cred ca ar bea si o sticluta intreaga deodata

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Tunde..chiar esti fericitatu esti prea buna si nu te chinuie Dumnezeunu ami face fata cilici daca nu a facut pana acum..pup mamica dulce si puiutii tai scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nu Tunde daca ai scapat, nu mai apar! Si Ana mai plange cand o doare burta si urmeaza un kk, dar plansul de colici a altfel, e neconsolabil, indiferent de kk-partz. Eu ii dadeam espumisan, dar cand s-a terminat flaconul gata, nu-i mai dau nimic. Ana a avut colici intre sapt. 2-8; 6 bucati saptamani de cosmar, cu plans d ela 7/8 - 11/12

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput