Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 7
Shines spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui zumzu
de pe ce site? ms Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 |
aici ..la mine s-a dus sotul dupa el,undeva pe langa voluntari. dar il livreaza si acasa.
eiii..acum am vazut ca l-au scumpit...si l-au scumpit bine.
cred totusi ca in Metro era mai ieftin
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
missmj spune:
Anduta bine ca ai iesit din barlog, te primim cu drag
simo pai de cand cu luna i se trage, naaa caut si eu motive ! Doamne ajuta sa ai dreptate, sa isi revina la somnul ala luuuuung de 6-8 ore !
Ma duc sa ii mai dau o tzatza si sa il imbrac sa iesim afara !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Andutza_B spune:
Multumesc, fetelor!
Nu stiu exact ce sa scriu acum... ca as fi raspuns la toate cate s-au discutat...Cu somnul, de exemplu, eu tot astept sa doarma 6 ore legate, dar nu e chip. Am sperat ca LP ma va "ajuta", dar de unde... A, eu ii dau Mirunei Lactana, de la Topfer, parca mai era cineva aici care a cumparat muuulte cutii. E mai usor digerabil pentru ca e foarte foarte aproape de laptele matern ca si compozitie. De aceea l-am si ales, e si BIO, in clinica tot Topfer i-au dat. Am incercat Milupa cand am venit acasa dar nu l-a vrut absolut deloc.
Deci si mandra mea mananca cam la 3-4 ore noaptea si 2.5-3 ore ziua...cate 130 ml. Rabdare si tutun , cred ca asta e singura solutie la noi.
Baita de seara o trezeste, face ochii cat cepele, ii dau sa pape dupa dar... o ora jumate ne chinuim amandoi sa o adormim.
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
Andutza_B spune:
A, legat de preparare... Apa calduta, pus toata cantitatea in biberon, adaugat laptele si gata. Agitat bine. Nu respect nici eu ce scrie pe cutie, dar vad ca burtica Mirunei nu protesteaza :)
Mayane spune:
"Neatza" la toata lumea
Raportez ca am facut proba cantarului... in 20 de minute a luat 50g... am mai bagat 50ml lp si am cantarit din nou-inca 50g deci suge cam 50ml...
Acum plange de mama focului. Cum sa pun eu la cura un bebe de o luna jumate? Daca nu tace in 5 minute il mamilesc putin si daca nici asa, mai fac lapte
Anduta, bine ai venit. Daca vrei sa te trecem pe listuta, sa ne dai datele. Despre judecat - si ce daca ne mai contram? Daca toate stiam tot si eram de aceeasi parere, nu mai aveam nevoie de forum, nu?
LA MULTI ANI Gruia si David, sa fiti sanatosi si frumosi!
A tacut Darius... Hmmm... Asa usor? Prea frumos sa fie adevarat...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
bebelu86 spune:
va invidiez. buba mea nu vrea sa suga decat dc stau in picioare sau in fund. dc ma pun culcat cu ea langa mine urla
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
bebelu86 spune:
Anduta scrie mesaje scurte sascapi de moderare rpd.
cand ii faci baie nu e deja trezita?? k dc nu, de aia plange si va chinuiti cu ea.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
anka-maria spune:
Io-s aia cu muuulte cutii cumparate. Deci zici ca se digera repede, d-aia bubu cu NAN dormea si 8-9 ore iar acu' nu vrea neam peste 7.
Ce naspa, e bun pt. bubu, nu e bun pt. mami. Bon, mai incerc, poate, poate...
Simo, tu ce LP dai lu' Edi?
Mai vroiam sa zic ceva, da' neuronu' e in vacanta. Ah, da, bubu are 6,200 kg si doar 59.5cm. O fi ok? Mie imi pare ca in greutate ia bine dar nu creste in inaltime. S-a nascut cu 52 si cu chiu cu vai a crescut 8 cm in 2 luni jumate. Nu e putin??
Andutza_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Anduta scrie mesaje scurte sascapi de moderare rpd. cand ii faci baie nu e deja trezita?? k dc nu, de aia plange si va chinuiti cu ea. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor |
E trezita, ii facem baita cu aproximativ o ora inainte sa pape... Ne dragalim, ne jucam, la baita ii place foarte foarte mult, nu a plans niciodata, dimpotriva, daca plangea inainte, se calma in cadita. Deci nu stiu care e explicatia ..
Andutza_B spune:
anka-maria, asta e, daca e bun pentru prunc trebuie sa fie bun si pentru noi :) Nu astaw e legea firii?