Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

hai ca a inceput s afie Ana interesata de oitza v-tech , sta si se uita la ea, si pot strange si eu tzoalele prin casa, fac un pilaf si cietsc aici.

Irinaaaaa nu face asta, ar fi bani aruncati!! Asteapta cateva luni, ca dupa ce ta in fund iei unul de ala sport, usor, cred ca le stii. Acolo stau altfel, vad altfel lumea, plus ca e ff comod prin magazine, incape lejer in masina. O sa iti treb de ala.N-are rost sa schimbi carutul "cel mare" nu e vina lui ca nu sta Patrick, e o faza, am patit-o si noi la Robert, cand a mai crescut si a stat in fund nu a mai urlat in el...pana atunci am fost "mama cu copilul pe umar din parc"...a venit o bunica si mi-a dat un marsupiu cadou, numa sa nu ma mai vada asa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

SIMO noua ne-a zis preotul asa:260 nashii, 260 noi. tot o biserica mica, mica

apropo mare prblema, nu stiu cum se numeste biserica asta micaaaa...deci ce fac cu invitatiile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

revenind la discutiile de ieri..am ramas in urma asa ca iti raspund acu Ziki..la mine a functionat de minune crema pentru celulita cu ardei iute de la herbamedicus si aparatul relax&tone...au facut minuni,mi se vedea deja celulita prin pantaloni..acu abia se vede daca strang eu tare pielea. chiar recomandat atat crema si cat si aparatul,merita banii.
despre coafor..eu ma duc la unul pe aici prin cartier,deschis recent,destul de modern..ma cam seaca ''stilistul'' care e oleaca popo..fastacit si matzait,da treba face. ma ales cand face masajul scalpului...ioi numa ca eu ajung foarte rar si de obicei nu cer mult,de vopsit mereu m-am vopsit acasa si mereu ''bruneata''..am fost vreo 3 ani roscata,in rest numa negru.

acu sunt nevopsita de mult ca am tot pus uleiuri in cap..si imi zice soata intr-o seara ''mamiiii..tu esti blonda natural ?''..s-a trezit si el dupa atatia ani

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

SIMO noua ne-a zis preotul asa:260 nashii, 260 noi. tot o biserica mica, mica

apropo mare prblema, nu stiu cum se numeste biserica asta micaaaa...deci ce fac cu invitatiile???

ha ?? da de ce si voi si nashii ??
cauta pe net biserica,dupa adresa ceva..poate gasesti numele

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

eu m-am programat prin telefon la botez si prin tel mi-a zis ce treb sa avem, ce treb s aducem acolo si pe lista asa a azi "260 lei voi, 260 lei nashii etc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele vedeti sa aveti la voi certif de nastere sau o copie. sa va scrie certif de botez. sunt unii care dc nu il ai, nu fac botezu. asa k nu il uitati aksa

Lori..no comment...

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata! Am bagat in premiera cu totii somn de 8 pre legate..miracol! Doar eu m-am mai trezit din cand in cand, sa verific ce face mandra mea, nu-mi venea sa cred ca doarme atat.

MAIMUTZICA, uite aici. Teoretic poa sa stea si cu fata la public, gasesti in instructiuni, eu nu am incercat. Si las-o naibii de depresie, sa plece cu iarna cu tot, vine primavara, gata !

LORI, unde e biserica mica-mica?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Roxxxxxx..poate stii cum se numeste, ca noi suntem noi in cartierul asta, eu nu stiu. E vb de biserica de pe DN1/Buc-Ploiesti, cam pe la podul ala de cale ferata. Sunt blocata cu invitatiile - nu c-as avea vreo inspiratie....

daaa si eu stiu ca treb certificat de nastere;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Buna, sunt Andreea si va urmaresc de foarte multa vreme, chiar de la inceputul odiseei. Eu am o fetita, Miruna-Georgiana, care s-a nascut in 26 ianuarie 2011. Acesta e singurul forum care ..."rezista", de asta l-am accesat aproape zilnic de cand am ramas insarcinata. Nu am scris pana acum pentru ca s-au dezbatut multe subiecte "spinoase" in care eu, asa cred cel putin, as fi fost trecuta la "asa nu": nu m-am bucurat cand am aflat ca sunt insarcinata, nu mi-au placut cele 9 luni (desi au fost usoare), nu alaptez de la doua saptamani dupa nastere, vreau sa ma intorc mai repede la serviciu, etc .
Azi m-am hotarat sa ma prezint pentru ca aveam impresia (comica, de altfel) ca "fur", ca voi va destainuiti, eu va citesc, iau sfaturi de la voi (ohoho, cat de multe-multumesc), mi-am facut o parere aproape despre fiecare... Parca nu mi se parea corect sa stau "in umbra" . Imi sunteti dragi si pagina cu forumul e prima deschisa la cafeluta de dimineata.
Ma primiti? :) Avand in vedere cele scrise mai sus, nu stiu cat de folositoare va sunt eu cu sfaturi, dar sunt aici, deschisa la intrebari si gata sa povestesc din experienta mea de mama, poate ajuta informatiile pe cineva.
Pun doua linkuri ca sa ne ..vizualizati, poate suntem destul de simpatici si castigam increderea voastra :)
https://picasaweb.google.com/gynia12011/BONTEAMIRUNAGEORGIANA#-pozele facute de cei de la clinica si din arhiva personala-https://picasaweb.google.com/108608999581630653843/MirunaGeorgiana?authkey=Gv1sRgCKC9ptX7tq6YbA#

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Primul link e fara "-pozele" :)

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput