Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Irina nu inteleg de ce face asa. k pana acu o sapt, dormea cam 5-6 ore legate. prima trezire la 3-4, papa si adormea laloc pana la 7-8..acu..nu stiu ce aresper sa isi revina rpdca deja suntem chiauni.
Adi e bine. e mai mereu cu bb MIhai, a avut probl cu laptopusi nu a avut cum sa intre. iar acu e tati p noul pc. il verifica dc merge bine iar ea nu prea mai are acces la el.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Ralu..si voi cu trezirile ???
e mai bine buba cu raceala ?
pentru dureri am luat nurofen..da nu se vede nimic,zici ca ma rup in doua de la mijloc
Ziki..tocmai am servit o salata si doua felii de cascaval..deci cred ca e de regim. luni mi-am propus ca pana sambata sa elimin kg-ul ala pentru ca vreau sa incap mai bine intr-un costum.
pana la urma nu mi-am luat nimic pt botez..am un costum maro,foarte office,sexy si elegant..sacoul are doar un nasture la mijloc,cu decolteul adanc..bag un top decoltat negru pe dedesubt si gata.
faza nasoala..e nr 36..imi vine bine,dar parca pantalonii vin prea stramti pe fund..deci trebe rezolvat cumva cu fundul
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](images/user_woman.png)
maimutzica10 spune:
FELICITARI DJ LAURA!!!!!!!!!
neata si de la noi!
inutil sa va zic ca-s in aceasi gasca cu voi
biata de tinr SHINES, cre ca asta iti mai lipsea, durerea de burtica sa treaca
IRINUKA io raportez ca ieri n-a urlat a mea afara, ba chiar a dormit; acu te cred, cu durerile de spate, ca-i vine sa iei alt carucior, dar poate nu-i de la asta (da' banuiesc ca ai eliminat orice alta suspiciune). a mea de ex nu sufera sa fie infofolita, dc are un body in plus, apoi zbiara neica (a zbiera = ultima descoperire a fie-mii in materie de ridicat vocalizele la 'mai sus' decat tonurile inalte; mentionez ca n-am trecut-o la intretinere, stam la et 7, administratorul e la parter, dar de luna viitoare sigur o sa aparem 3).
am incercat si eu alte pozitii de alaptat, dc e cu mine in pat sa o asez frumos si doar sa scoata tzitzi, sa sarim peste ragait, dar nu-i chip; asa ca dorm max 6 ore pe noapte, cearcane pan la buric..
la multe luni cu sanatate pt DAVID si GRUIA!!!!!!!!
dupa 2 zile teribile, azi avem vaccin la 12.30
ROXX, da-mi si mie link-ul de unde ti-ai comandat minunatia de wrap ca o sa-mi ajunga si bratele si tzitzi la pamant de atata tinut in brate, ragait si altele asemenea.. ps: poa' sa stea si cu fata la public in el? ca are duduia un gat lung ca o girafa, se intoarce ca un girofar dupa te miri ce..
ZIKI, succes la 'retus' freza! (mai are careva fir subtire si pisicos ca al meu? d da, ce prosuse folositi, ca io nu mai stiu, cumpar toate porcariile)
azi bag sama ca am zi de depresie daramatura fizica, nu va ma bazai, ma ascund dupa tastatura.
o zi buna sa aveti!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Shines spune:
asa..stiu de Shubu,bebelusi si Aditza ca sunt bine,cu bebei sanatosi si mari. restul nu stiu.
chiar..Lili nu a intrat de mult..ce faci mamico ?
daca tot strigam catalogul,mai sunt fete de care nu stim nimic de foarte mult timp : Ache,Alexam,Mvb,mami de Ariana,vecina mea Mariag..nu le retin pe toate..sper ca sunt bine .
asa..si mai era tati de Arrina (sau arinna??) care ne-a promis ca ne anunta cand ii vine fetita pe lume..sa ii facem galerie..dar vad ca a uitat.
![](images/user_woman.png)
maimutzica10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Irina nu inteleg de ce face asa. k pana acu o sapt, dormea cam 5-6 ore legate. prima trezire la 3-4, papa si adormea laloc pana la 7-8..acu..nu stiu ce are ![]() Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea ![]() SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor |
si a mea face la fel, eu cred ca e de la lumina de afara; n-am draperii, si beleste niste ochi cat roata carului (vorba basmelor) cand vede lumina (se strange ghem cand e la san si se uita pe sub brat - am zis ca o ascund sub plapuma o data, sa-mi testez teoria..); dc pica a doua trezire oricand dupa 05.45, ma-sa a incurcat-o, ala i-a fost somnu'...
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
bebelu86 spune:
Simo e mai bine. Multumim lui DUmnezeu. Doar de dim o aspiram o data in nascut. cam fornaie. vad k si tusea a disparut o data cu mucisorii.
tot flixotide-ul si-a facut traba cum trebuie si vibrocilu.
Irina poate e si de la caldura cum zice Maimutica. asa face si buba. cum e mai infofolita, cum nu te mai intelegi cu ea. bine..a mea dc ar putea sta mereu goala..ar fi perfect.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
bebelu86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maimutzica10
si a mea face la fel, eu cred ca e de la lumina de afara; n-am draperii, si beleste niste ochi cat roata carului (vorba basmelor) cand vede lumina (se strange ghem cand e la san si se uita pe sub brat - am zis ca o ascund sub plapuma o data, sa-mi testez teoria..); dc pica a doua trezire oricand dupa 05.45, ma-sa a incurcat-o, ala i-a fost somnu'... Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
la noi nu cred k e vb de lumina. draperiile sunt trase...iar cu trezirile de la 1 si 3..atunci chiar e bezna...deci pica
![](bang.gif)
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
![](bebic.gif)
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Irina poate e si de la caldura cum zice Maimutica. asa face si buba. cum e mai infofolita, cum nu te mai intelegi cu ea. bine..a mea dc ar putea sta mereu goala..ar fi perfect. ![]() Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea ![]() SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor |
da..asa a facut Eduard intr-o noapte cand s-a foit 3 ore si nu vroia sa adorma..de obicei il acoperam doar cu o paturica subtire. si in seara aia am bagat o patura mai groasa in plicul de la pilota lui de patut si l-am acoperit(plapuma e mult prea groasa) ..am avut impresia ca era mai frig in seara aia. dupa 3 ore m-am gandit si eu ca o fi de la ea..cum am luat-o de pe el a adormit tun.
Shines spune:
asa..a fost sotu acu sa stabileasca ora de botez pentru sambata si sa plateasca. la ora 1.
a platit 1 mil,i-a dat chitanta.
a intrebat cat se mai plateste pe urma la preoti..si i-a zis ca de obicei peste 5 mil. vor fi doi preoti si inca doi care canta.
peste 5 mil ? asa de mult sa fie ? e o biserica mica aici pe Ghencea