Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fragrant ooo..eu acum am vazut ca esti din canadutza....normal ca se gaseste la voi gama kids; sa stii ca ma gandesc la oferta ta.

zumzu sigur ca face, eu asa cred- mi-a fost trimis mie link cu blogul tipei d eunde am luat linkul ala picasa. zi-mi daca vrei sa-t dau linkul blogului.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

fragrant ooo..eu acum am vazut ca esti din canadutza....normal ca se gaseste la voi gama kids; sa stii ca ma gandesc la oferta ta.

zumzu sigur ca face, eu asa cred- mi-a fost trimis mie link cu blogul tipei d eunde am luat linkul ala picasa. zi-mi daca vrei sa-t dau linkul blogului.

ms. am vazut linkul la blog si am si dat un mail de curiozitate
va tin la curent

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, fetili!
Madalina, ce misto ca-i cazut motanii... si viceversa.

Intrebare: voi dormiti cu puii in camera sau ii lasati singuri?
Eu dorm cu ea cu mine in pat, dar cel mai adesea pe mine... ca doarme 30 de minute, treasare, mormaie,se foieste si se trezeste, cauta sa manince pumnisorii, nu reuseste, se foieste in continuare si daca o las pina la urma, in vreo 20 de minute o da in plins... Daca o pun pe mine, cind simt foiala legan oleaca si adoarme la loc. Am incercat sa-i dau tzitzi mai des de 3-4 ore (cum imi propusesem), dar de cele mai multe ori o refuza categoric, intoarce capul si gata, deci nu e fomica, ba dimpotriva. La Ioana n-am pomenit asa ceva, dormea copilul in patul lui, se trezea plingind o data pe noapte, minca si adormea bustean pina dimineata.
Sora-mea zice s-o pun singura in camera, ca nu mai aud foiala, doar daca plinge tare si poate adoarme singura din foiala... stiu si eu...

Pupi,
Gabi, Ioana (16 martie 2004) si Ilinca (28 ianuarie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gabi..poti incerca sa o lasi si singura in patut,eventual cu suzi..si vezi cum reactioneaza
ti-am trimis mail

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

sunt terminata
a plans edi cam o ora..incontrolabil,pana ii se lua aerul si se innegrea la fata ..facea o pauza si lua putin aer si incepea iar
dumnezeule,nu a facut asa ceva pana acum..tipa foarte tare si dintr-o data ca si cum il intepa ceva..temperatura nu are,racit nu e..dr l-a vazut ieri,e totul ok. de la vaccin incoace a mai facut asa seara. plus febra dupa vaccin,lipsa pofta de mancare..nu inteleg ce se intampla. am vrut sa fug la spital ca eram disperata. inca o ora in somn nu se putea oprii din oftat. ma intepa inima de mila lui,am plans cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Salut! Intru si eu la spartul targului, am tot trebaluit azi, cand e copilul marait, am mai mult timp de forumeala ca stau cu el in brate pe forum. Cand e cuminte si doarme, imi gasesc treaba.

La multi ani DAVID de SHERBI! Sa cresti mare, sa ai grija de fratior!

Felicitari DJLAURA!!!

GABI - si eu dorm cu el pe mine pentru ca il pun in sus sa scoata aerul si adorm cu el pe mine. Prima parte a noptii doarme corect insa, langa mine. Daca ma simte ca m-am dat jos din pat se trezeste, cum, nu pot sa-mi explic, eu am impresia ca doarme tun. Ma mai duc la baie si numai ce m-am dat jos sa caut papucii de casa, cat de incet posibil, si incepe foiala. IN timpul zilei, mai doarme in bouncer, dar de cele mai multe ori in wrap / carrier.

SHINES - imi pare rau... Poate a fost azi mai agitat? Al meu plange tare cand avem musafiri si e agitatie in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Of Simo imi pare rau, stiu cat de teribile sunt momentele astea. Ce Doamne o fi????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Of Simo imi pare rau, stiu cat de teribile sunt momentele astea. Ce Doamne o fi????

nu imi dau seama niciodata nu a plans mai mult de doua minute,se linistea imediat in brate.
tragea si parturi rau..sa-l fi durut asa tare burtica? colicile asa rau ? acum dupa 3 luni? nu stiu,m-a speriat rau de tot,sa il vad fara aer la negru la fata.ceva il durea sigur altfel nu reactiona asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

anduta, bine ai venit! stai linistita ca nu te va judeca nimeni , fiecare din oi are o experienta, un stil de a fi, o personalitate si de aici avem si pareri diferite. suntem mamici diferite cu copii diferiti si fiecare in felul nostru suntem cea mai buna mamica !

despre noi:
azi am fost la dr, am facut vaccinul(cel de la stat, dintre cele optionale nu vom face niciunul),avem 4,1 kg si 57 de cm. in 2 luni a luat 1,5 kg si 9 cm! eu ma declar multumita

partea urata e ca de cand a facut vaccinul a urlat si a urlat si a plans cu lacrimi (pentru prima data!), un plans de neconsolat!
nu voia nici in brate, nici culcata, nici leganata, nici la san, nici biberon, nici ceai, nici nimic! imi venea si mie sa urlu la fel ca ea.iar acuma e supermaraita, a ragusit de la cat a plans, se invinetea la fata de plans...

ma gandesc cu groaza cum o fi la noapte

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

shines, te inteleg...la fel a facut Maia azi..dar la noi e de la vaccin sau cel putin eu asa cred... si incearca sa nu iti faci o mie de ganduri, poate e doar o stare mai aiurea!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput