Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Simo;saracutul..asa se descarca..urla pana se epuizeaza,poate avea crampe mari..Eu tot tremuram la fazele astea cu Mario..eram si Eu terminata si transpirata toata pana termina el cu urlatul;

Gabi;Eu dorm cu fifi..mananca des si imi e mai usor asa..Ia-l din patut,da-i tzitzi..pune-l in patut..se trezeste,ia-l inca odata..offf.Sper sa nu se invete asa si mai incolo sa doarma si in patul ei.

NOAPTE BUNA

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simo inseamna ca era o acumulare de gaze in burrica-da crampe urate, dureri violente, mi-au zis mie la baby spa, si mi-a zis aia ca , cu tot plasul sa-i bag masaj, biciclete, orice, dar ferm, hotarat sa poata elimina gazele.
mami suparat!!

ralu kara o noape linistita va doresc!

Si tie si tuturor!!! Ne revedem la cafea aburinda maine dimi

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

imi poate recomanda cineva un ORL pediatru pe undeva?

bebe al meu are o secretie alba in urechea dreapta, nu curge, e asa ca o mazga, nu are febra nu plange: eu cred ca e lapte stricat sincer de cand a vomitat si i-a intrat in ureche. Nu pot sa il curat pt ca este destul de adanc asa ca tb neaparat sa merg cu el undeva sa il curete, am senzatia ca-i astupa aproape gaura urechii.

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna seara, mamici si bebelusi! De fapt, sper ca bebelusii sa doarma la ora asta.
Cred ca ne-am procopsit si noi cu o mica raceala. Am fost azi la pediatru si ne-a zis ca are rosu in gat. In rest, cativa muci. Sper sa ramana la stadiul asta. Din pacate a luat de la mine, ca nu stiu ce am avut iarna asta, dar mai tot timpul m-a durut in gat sau am tusit. Uf! Ne-a dat oscilococcilum si spary tantum verde.

Angie, parca tu ziceai ca te duci la test de auz. Noi am facut azi. A durat 5 min, dar a fost si bebe cuminte, mai exacta dormit.I-a bagat un tubulet in ureche si a trimis sunete cu un aparat si a testat daca se intorc semnale de la timpan.

Si noi am trecut la pampers no 3 de vreo doua zile. Noi avem 5,800 g si 61 cm la 3 luni jumate (2 luni corectate).

Intreba cineva de ce se da LP la 3 ore distanta intre mese. Nu e fix 3 ore (mie mi s-a zis 2,5, altora 3), dar ideea e ca bebe sa aiba timp sa digere lapticul.

Shines, poate ii era foame zic si eu, dar presupun ca ai incercat. Al meu plange urat si se inroseste fff tare cand ii e foame si nu-s gata cu biberonul.

Legat de dormit noaptea, al meu doarme cu treziri pt masa fie la 3, fie la 4, apoi dupa alte 3 ore. Eu tin tot timpul o veioza sub masa si doarme si cu ea. Isi mai doreste ca dupa masa de 3//4 sa doarma la mine pe burta, dar deja mi-e frica sa nu-l scap si nu prea il mai tin asa.

Aaa, mi-am luat si eu aparatul ala de masaj recomandat de Simo, dar nu prea am avut timp sa-l incerc. Dar promit sa-l incerc zilnic de sapt viitoare, ca nu se mai poate. Desi nu am decat 3-4 kg ramase in plus sunt pe fund si solduri si nu-mi mai vine niciu pantalon.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Simo te cred ca te-ai speriat. Sigur avea dureri. Poate prin burta.
RaluKara pe Maia sa se poata odihni la noapte.

Gabivalceanu in legatura cu somnul bebelusului....hm........
Elena dormea in camera noastra, adica in dormitor, dar in patutul ei. Era langa mine, ma ridicam,o luam, papa, se culca etc Imi placea tare ca o auzeam si cum respira. In pat cu noi nu a dormit niciodata. Azi, de fapt acuma seara i-am mutat patutul in camera ei. Nu stiu daca e pregatita, eu clar nu sunt ca acum stau langa ea sa adoarma. Am emotii si abia astept sa vad cum evolueaza lucrurile. Dupa ce adoarme, ma deplasez in patul conjugal. Sa vedem cum va fi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

imi poate recomanda cineva un ORL pediatru pe undeva?

bebe al meu are o secretie alba in urechea dreapta, nu curge, e asa ca o mazga, nu are febra nu plange: eu cred ca e lapte stricat sincer de cand a vomitat si i-a intrat in ureche. Nu pot sa il curat pt ca este destul de adanc asa ca tb neaparat sa merg cu el undeva sa il curete, am senzatia ca-i astupa aproape gaura urechii.

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Zumzu, eu am fost azi la Medicover (Plevnei) la dr. Momirla. Mi s-a parut ok. Si mi-a zis sa nu-i curat canalul, nici macar mai spre exterior, cu betisor.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Simo te cred ca te-ai speriat. Sigur avea dureri. Poate prin burta.
RaluKara pe Maia sa se poata odihni la noapte.

Gabivalceanu in legatura cu somnul bebelusului....hm........
Elena dormea in camera noastra, adica in dormitor, dar in patutul ei. Era langa mine, ma ridicam,o luam, papa, se culca etc Imi placea tare ca o auzeam si cum respira. In pat cu noi nu a dormit niciodata. Azi, de fapt acuma seara i-am mutat patutul in camera ei. Nu stiu daca e pregatita, eu clar nu sunt ca acum stau langa ea sa adoarma. Am emotii si abia astept sa vad cum evolueaza lucrurile. Dupa ce adoarme, ma deplasez in patul conjugal. Sa vedem cum va fi....

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

incearca sa pui un oky doky sa auzi pitica,,,succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Raportez si eu bb maraita...azi am fost la vaccin ce mila mi-a fost sa o vad intepata...mai bine nu ma uitam[:((] si ea a incept sa protesteze....auch...
Apoi mai pe seara a tras o repriza de plans crizat, asa taaare, si s-a inrosit toata, plus ca sunt sigura ca ne-a auzit toata strada ...puaii...saracuta...cred ca o durea, abia acum am reusit sa o linistesc, nu doarme, se fornaie dar e in tarc la ea. Mergem in curand la nani, sper sa se prinda somnicul de ea...

Eu inca dorm cu ea la noi in dormitor, ea in cosuletul ei si noi in patul nostru. Mie mila (si de ea si de mine) sa o mut in camera ei, asa ca atat cat mai incape in cosulet o tin cu noi Imi este si mie mai usor sa merg 3 metri pana la ea daca maraie...

Cum reusiti sa alaptati voi intinse? ca mie inafara ca nu-mi iese pozitia imi e si sa nu adorm si sa ma intorc peste bb mic ...serios Cand dormeam cu pisicile in pat mai auzeam din cand in cand cate un miaaaauuuu de sub plapuma hahaha dar matzele sunt rezistente, au mai mult de 6 kile si 9 vieti

Ce bebeii mari aveti voi...buburuza mea are la 2 luni 4,8 kg si 57,5 cm. La consultatia de azi mi-a spus ca totul e ok si creste perfect in grafic (e de dimensiune medie pentru fetite) dar cand ma uit la cat sunt bb-ei pe aici incep sa ma intreb daca nu cumva e ceva putred in Danemarca... mi-a luat in ultima luna doar 700 gr, in schimb s-a lungit...Off..o fi de la faptul ca i-am schimbat LP... ea papa completare cam 200 ml pe zi , baza e tot LM...
Si de 2 zile se trezeste din nou noaptea sa pape, in ultimele 2 sapt incepuse sa doarma frumos noaptea, legat de pe la 12-1 pana la 6-7-8 dimineata..

Shines, pupa bebe Edu sa-i treaca tot ce-l deranjeaza!

No, seara placuta la toate mamicile si buburuzele !!

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

ppisicdaca tie ti se pare ca buburuza ta e micaa, inseamna ca a mea e minuscula!4,8 kg vs 4,1 kg ca la lungim sunt la fel! nu iti mai face griji, fiecare copil are propriul ritm de crestere, unii sunt mai rapizi altii sint mai lenti, unii sunt mai lungi altii mai pufosi, mai depinde si de parinti si de materialul genetic!

Sa stii ca nu te vei rasuci peste bebe! eu am un somn imposibil de urat, zici ca inot pe uscat, dar de cand o iau pe mandra langa mine, cand adorm asa inlemnesc si ma mai trezesc dupa ce termina ea de supt si doarme , ca am ba umarul, ba cotul, ba soldul anchilozat! dar macar mai fur un pic de somn!sau poti sa incerci sa o pui pe ea pe o jumatate de pat, sa ii dai sa suga si apoi sa te retragi tu pe cealalta jumatate de pat, iar pe tati il trimiti ori in sufragerie, ori la plimbare in alta parte. incearca o data ziua si o sa vezi ca nu e atat de bau-bau pe cat pare!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

facut si noi vaccin, apoi febra 39,1 pe la 9 seara; am tot intrebat cum imi dau seama ca are febra: cica plange sigur, se agita, nu papa... de unde, a mea dormea linistita cele 3 ore ca de obicei. am tot verificat pe frunte si la ceafa (cica acolo se inncalzesc tare) cam la juma de ora; cand s-o iau in brate, moale ca o carpa, sa mor; pana iau termometru, pana spal poponeata, a mai crescut febra; sigur n-a avut mai mult de 20 min, febra (cel putin sesizabil de mare); am pus supozitor, jumate, a iesit; nici cu un sfert nu mi-a mers schema (am obs dupa, l=am gasit in pampers); am pus sosete cu apa calduta in picioare de vreo cateva ori; a scazut in juma de ora, pfai, da' teribil a fost, nu mai vreau ever..eram cu juma de mana pe tel, sa sun la salvare, eram panincata rau cd am vast ca incepe febra cu 39, desi mai era cale luuunga pan la speriat serios; vreau pui mare care sa spuna ce-l doare!!

ralukara, ppisic, sper ca ati scapat!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput