Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 13
alinushali spune:
Buna mamici
Felicitari LAURA, refacere usoara si bb mancacios si necolicios
Bun acum sa vad ce imi mai aduc aminte.......... aveti un spor la scris, cate o data ma intreb daca aveti bone
- a mea mananca 120 ml din saptamana a 3-a
- de dormit , doarme 2ore jumate-3 noaptea, iar ziua este haos
- am schimbat si noi pampersul azi la nr.3, tot la fel si la noi cu kk pana la urechi.
Alteceva nu imi mai aduc aminte
Edit: am schimbat primul rand de hainutze , suntem fete mari, maine face printesa 5 saptamani(fara colici )
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg.
alinushali spune:
In legatura cu bubitzele de pe fata , am spus acum cateva zile, dar nu m-a bagat nimeni in seama.
ne-a dat mercurocrom si cutaden, asta pentru k erau ff multe si ii aparusera si in cap.
eu ii dau Milumil de la Milupa, ni l-a recomandat dr. de fam ca are mai putin fier si nu se mai constipa , tot cu ceai de musetel face kk.
Botezul il facem a 2-a zi dupa Paste, iar petrecerea in mai , pe la jumatatea lunii. Marturii am vrut si eu , dar exista posibilitatea de a ajunge la gunoi sau aruncate intr-un colt uitat, deci bani aruncati aiurea, doar invitatii si voie buna.
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si in continuare cu 16 kg.
Irinukaaa spune:
Ralu' transmite salutari la Aditza si pupici la bb Mihai.
Nu cred ca e de la caldura ca n-am obiceiul sa-l imbrac gros, poate mai mult prea subtire. Si cum va explicati ca nu mai plange daca te pui in fata lui si vorbesti cu el sau daca il iei in brate (in pozitia in care sa vada el lumea - nu asa cu fata spre mine)?!?
Si avea saptamana trecuta peste 6.5 kg, eu incep sa ma resimt cu spatele (nu am avut vreodata probleme) ca ma doare coloana ingrozitor!
Sper din tot sufletul sa fie rezolvarea problemei noul carucior.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Andutza_B spune:
Multumesc, fragrant! Da, o invat sa manance singura, poate la 6 luni ii dau si bani de buzunar sa isi cumpere singura, sa pot si eu sa ma odihnesc
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
gabrielaromt spune:
Postase cineva un site la un moment dat cu hainute de botez, costume populare. Ma puteti ajuta?
pupici
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
Irinukaaa spune:
Lori multu' si tie de sfatul despre carucior. Acum faptul e consumat... de-abia acum citesc . Te pup si saru'mana oricum de raspuns!
Andutza bine te-ai alaturat "familiei" noastre. Te-asteptam cu pareri, impresii... sau doar sa ne saluti! Sa fie sanatoasa printesa voastra!
Cred ca inca esti moderata... baga mesaje sa scapi sa te poata vedea toata lumea in timp real!
Of mai Ralu'... eu numai de a naibii ma inraiesc cand imi da socra-mea cate un sfat din asta "pretios". E o mare prostie ce zice si tu ar trebui sa stii mai bine si sa nu te lasi influentata. E parerea ei, o respecti, dar cam la atat ar trebui sa te limitezi. mamica obosita. Stiu cum e dar eu nu cedezzzz!!!
Da Zumzu si pe mine ma deranjeaza vergeturile de pe sani. N-am avut deloc toata sarcina chiar daca mi se marise sanii, dar acum s-au dublat iar si au aparut si ele ca ciupercile dupa ploaie. Brrr... Eu tot mai sper ca se vor sterge cu buretele ! Optimista si eu!
Foxy oricum il shimbam o data noaptea. Si intr-adevar se trezeste atunci, face ochii mari, dar pana termin sa strang scutecul murdar, sa ma bag sa-i mai dau sa pape... el e deja adormit. Si nu merge deloc cu gadilaturi, ciupituri... neah - nu-l impresioneaza nimic!
Wrap-ul mi se pare mai comod (mai usor de carat ca si greutate) decat marsupiul si pe care oricum il am la mine cand ies cu caruciorul - de forta majora asa!
Dar am explicat ca imi e din ce in ce mai greu sa-l car asa... il tin oricum o tura in casa ca sa doarma bine, iar cand il dau jos ma simt ca un fulg si cu o durere mare de spate.
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Lorich spune:
fragrant daaa...si noua ne-a dat pediatra coryzalia - la Robert cica 10/zi si homeogene la fel. Uite de data asta n-am mai simtit efectul, insa altceva vreau sa-ti spun. Stiai ca in alte tari, nebananiere, ca romania, coryzalia, oscilococcinum si altele de la Boiron (pe care il iubesc) sunt adaptate special pt copii? Da, exista coryzalia children, osccilo... kids... etc; numai la noi...eu acum am indoieli cand ii dau sa suga de astea, dar ii dau totusi din disperare, suntem mari lumanarasi.
A si mersi de site-uri le-am salvat, bag ce pap eu intr-o zi si sa-i vezi pe aia...inchid site-ul, pun "ne-am impuscat in cap" pe usa si pun lacatul pe sandrama.
Irinuka deci ai comis-o Sa-l stapaniti sanatosi, hai ca poate cu asta va fi mai bine, Doamne ajuta!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielaromt Postase cineva un site la un moment dat cu hainute de botez, costume populare. Ma puteti ajuta? pupici Gabriela Mami fericita de Tudor (21.01.2011) |
sireneanee.blogspot.ro - fara www, doar http://
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Lorich spune:
pt voi...mai mult mamelor de fete :)
http://www.youtube.com/watch?v=lVam-fshUgw
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Irinukaaa spune:
Anka tare haioasa tu cu kk lui bebe. Si al meu tot asa la prima ora baga... si are grija sa fim pe faza, nu sa dormim. Nu plange, doar ca se foieste atat incat n-as avea cum sa nu reactionez.
Lasa-l pe bubu al tau sa creasca linistit. E foarte bine ca ia in greutate, acum in inaltime poate n-o sa fie chiar un basket-balist asa ca a lui Angie , dar nici motive de ingrijorare nu cred ca ai!
Da Andriii si noi folosim Pampers 3! L-am schimbat cand avea vreo 5.5 kg, tot asa ca incepuse sa iasa kk pe sus si chiar pe laterale. Dar mi s-a parut prea mare asa ca am mai cumparat o punga de nr 2 si cam atunci cand a ajuns la 6 kg mi s-a parut potrivit. Astea nr 3 sunt mult mai maricele ca celelale asa ca o comparatie.
Tu incearca, iar daca nu sunt ok faci ca mine - revii la nr 2 - ca nu se strica oricum!
Lori si ptr mamele de baietoi?
Gata am ajuns la zi si s-a trezit si Patrick, asa ca... pupici!