Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 12
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adryiii Salutare! Foloseste careva pampers nr 3? mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011 |
eu folosesc de vreo luna deja.
cei nr 2 deja nu ii mai stateau bine,ii faceau dungi la bulanse.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
gabrielaromt spune:
Si noi cred ca avem vreo 2-3 saptamani de cand folosim nr. 3. Avem la 2 luni 6240gr si 61cm.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
Shines spune:
citat din mesajul lui gabrielaromt Si noi cred ca avem vreo 2-3 saptamani de cand folosim nr. 3. Avem la 2 luni 6240gr si 61cm. Gabriela Mami fericita de Tudor (21.01.2011) |
ia uite aici grasunel
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
angieangie spune:
se vede ca Tudorii sunt predestinati sa fie dolofanei.noi avem 6300 si 65cm
citat din mesajul lui gabrielaromt Si noi cred ca avem vreo 2-3 saptamani de cand folosim nr. 3. Avem la 2 luni 6240gr si 61cm. Gabriela Mami fericita de Tudor (21.01.2011) |
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
luciact spune:
bine ai venit Andutza
Mayane, da l am primit
si Eva are 5 kg si un pic si se murdareste pe spate cu caca chiar daca e pampersul gol....ieri am schimbat o de 4 ori, si tot nr 2 am, abia astept sa i terminam, sa trecem la 3
asa am patit si cu nr1, pana am trecut la 2
gabrielaromt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui angieangie se vede ca Tudorii sunt predestinati sa fie dolofanei.noi avem 6300 si 65cm
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011 |
Da, asta-i ziceam si eu sotului!
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
ziki spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi ati comandat careva invitatii de pe net??? oare sa am incredere??? mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan |
da, noi, in vara trecuta, pt nunta. am fost f multumiti, ne-au trimis de doua ori macheta sa confirmam, au fost livrate fix cand au zis...
acum sa nu dai, dar trebuie sa plonjez in mailuri sa-ti spun exact firma...
revin
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ziki
da, noi, in vara trecuta, pt nunta. am fost f multumiti, ne-au trimis de doua ori macheta sa confirmam, au fost livrate fix cand au zis... acum sa nu dai, dar trebuie sa plonjez in mailuri sa-ti spun exact firma... revin AMR 12 kg Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011] |
astept cand ai timp sa imi spui.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
Irinukaaa spune:
Am bagat si noi o portie buna de calcat rufe - asa vreo 3 ore ca a dormit Patrick in wrap linistit. Mai aveam vreo 2 - le termina sotul.
Simo si la noi a dormit tot asa cu una, maxim 2 treziri noaptea. Nu stiu ce si de ce s-a schimbat.
De colici am scapat pana sa implineasca 2 luni - nici nu mai stiu - zici ca a fost acum 100 de ani
Multumesc de parerea cu caruciorul. Pana la urma ne-am dus si-am luat unul. Macar asta maner reversibil, ca asta ma deranja cel mai tare la celalalt.
N-am putut sa-mi formez o parere ca era deja plictisit si iritat si s-a marait oricum, dar nu atat de tare incat sa trebuiasca luat in brate ca alta data. Sa speram ca e ok si ca nu l-am luat aiurea...
Am uitat sa va scriu ca stiu ca vorbeati zilele trecute de sughit. La inceput Patrick sughita la fiecare masa. Am incercat cu lamaie, cu ceai, cu lapte... fara rezultat. Acum de ceva timp nu mai sughita decat o data la cateva zile. N-as putea spune cu exactitate de cand, cred totusi ca de vreo cateva saptamani.
Mai citesc si revin cu completari.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
fragrant8 spune:
noi cred ca suntem ultimele la schimbat nr la pampersi. pana ieri eram tot pe 1. am trecut pe 2 ca a gasit tati mare oferta la pampersi si a luat 6 cutii nr 2, ca daca mai aveam 1 cred ca tot din astea foloseam.
sophia a sarit ieri de 5 kg si la ultimul control avea 59 cm. cred ca depinde si de conformatia copilului.
voiam sa va spun ca am gasit un tratament homeopat impotriva congestiei nasale la bebelusi (de fapt a racelii in general). Se numeste Coryzalia si e produs de Boiron. Ar trebui sa se gaseasca si in Romania, si nici macar nu e scump. La noi a dat rezultate dupa numai o zi.
despre slabit: Nutritionista mi-a recomandat ca in tp alaptarii sa incerc sa nu depasesc 1800-1900 cal. Cum bineinteles nu pot tine nici un regim acum, mi-a recomandat sa tin un jurnal alimentar online (eu l-am si in tp sarcinii).
Situl pe care il folosesc eu e www.fitday.com -introduci alimentele consumate si ti se calculeaza caloriile, face tot felul de rapoarte si grafice (proteine vs carbi vs grasimi, carente de vitamine, etc..) La mine da rezultate - lent cum spuneam, dar curba e descendenta. Si macar asa sunt sigura ca nici nu privez Sophicul de nutrimentele necesare.
Am gasit si un site romanesc asemanator, facut tot de niste nutritionisti. - www.anchetainfarfurie.ro. Avantajul e ca situl assta se gasesc si mancaruri traditionale romanesti, gen sarmale si mamaliguta.
Bun venit Andrutza. Ce simpatica e Miruna in poza in care-si tine sg biberonul.