Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

micola Mi-a fost dor de tine. Ma bucur ca esti mai bine.

anuc ha, ai scapat de doua ori de colici ...

Sunt bune rezultatele mele, mai trebuie sa merg la doctori dar oricum e OK. Am facut un atac de panica cand stiam ca trebuie sa le iau de am oprit masina in mijlocul drumului, pe avarii, fiindca ma sufocam si nu mai vedeam nimic. Doamne, rau e sa fi asa de panicos!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Naty felicitari pentru rezultate.

Eu aveam impresia ca ieri trebuia sa sun dupa rezultatele preliminare la amnio...si de unde , abia maine ar fi gata.

D'aia nu am mai scris nimic...astept cu sufletul la gura, desi sunt aproape convinsa ca toate sunt in regula...dah nah, piticii tot pitici .

gascha

Crisspy, fericita de Razvi si 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Micola cresc copilasii nostri;acusi acusi o punem de petrecere

Mai fiica-mea nu ma intreaba cat e ora , la ea tot timpul e six the cock

Anuc mie mi-a spus doctorul sa evit sa beau lapte, ca asta accentueaza colicii la bebitza.

Lissa inca nu stii ce este bebitza mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nu Fil_lily, nu vrem sa aflam ce e

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
Naty, mersi
oofff, si eu ma crizez cand uit ceva, cand pierd ACUL cu care cos...si la asta chiar ma pricep, il pun pe unde apuc, apoi fac ca toate cele ca nu-l gasesc si mai e si copilul pe langa mine cand il gasesc zic ca gata, nu-l mai las asa, cum o fi, dar uit
si cu cheile, si cu portofelul la fel, daca nu le gasesc imediat ma panichez, inloc sa stau sa le caut...fac crize ca le-am pierdut..tibi doar sta si rade de mine, ca de fiecare data le gasesc..si el sti ca nici nu le-am cautat bine...mai putin la faza cu acul, ma cearta mereu...

Alex nu ma intreaba nimic..mai astept
La gradi il cheama Andu, dar acasa Alex, Alexutu, etc

V-am zis ca ii plac stafidele la nebunie..pt el "bobo"=stafide, dar mananca muuulte, cate un pumn de-al meu...abia il pacalesc ca el ar vrea incontinuu...stiu doar ca sunt energizante, deci evit sa-i dau seara, ca oricum nu doarme si daca i-as mai da si stafide...
Oare or dauna cu ceva prea multe stafide?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Vad ca Sara nu a mai avut colici sau ce-or fi fost aia...ieri a fost ok...oare asa se manifesta, cu pauze? Eu stiam ca apar zilnic crizele si de obicei pe la aceleasi ore...

Multumesc de sfaturi. Am incercat atunci cam tot ce stiam si eu din teorie: feon, caldura, masaj....dar urla si iar se potolea si tot asa vreo 2 ore.

Fil Lilly, stiu si eu de lapte....n-o sa mai beau desi imi place f f mult si cam beam...acum o sa fiu mai atenta...Sincera sa fiu, daca cu ceilalti nu am avut probleme, nu m-am ferit de alimente, am papat cam de toate. Acum sunt mai restrictiva.

Naty, ma bucur de rezultatele bune...Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani Roooooxanaaaaaaaaa!!!

sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puii tai scumpi!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Roxana
La multi ani sanatosi si fericiti.I love u..
Multi ani traiasca,multi ani traiasca,la multi ani...Multi ani traiasca,multi ani traiasca,la multi aniii..Cine sa traiasca,cine sa traiasca?la multi aniiii..Rox sa traiasca,Rox sa traiasca,Laaaa multii aniiii!
Te pupam draga mea.Iti dorim multa sanatate,fericire,dorinte implinite si tot ce-i mai frumos si mai bun,alaturi ce minunata ta familie.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Roxana!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

ROXANA

Asteptam felia de tort si beuturica sa sarbatorim

Crisspy, fericita de Razvi si 17 sapt

Mergi la inceput