Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)
Raspunsuri - Pagina 9
Aalina spune:
Crisspy lasa beuturica aia...baga si tu un pahar cu lapte ceva Ai primit rezultatele?
Si din acelasi registru Naty felicitari pentru vestile bune.
Eu am luat-o razna. Am asa un vant prin portofel, da cum ieri mi-a lasat o tipa de la o agentie un catalog cu oferte de vacanta (in strainatate da am zis pas) azi am lalait o gramada de timp pe noile oferte de litoral Cand nu ai de lucru iti faci
Va doresc tuturor weekend fain!
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Crisspy lasa beuturica aia...baga si tu un pahar cu lapte ceva Ai primit rezultatele? |
Eu ceream pt voi nu pt mine ...desi ar fi mers un Bailey's asa de vineri dupa-amiaza ...ma rezum la un pahar de apa.
Mai stau un pic si sun...sper sa fie gata azi
si bafta la shopping de vacante
Crisspy, fericita de Razvi si 17 sapt
crisspy spune:
Deci au venit rezultatele preliminare dar nu vor sa spuna prin telefon si nici sa le trimita pe mail
Si mai devreme de ora 18 nu pot sa ajung la ei sa ridic rezultatele
Crisspy, fericita de Razvi si 17 sapt
iuliacris spune:
La multi ani, Rox! Numa' bune sa ti se intample! Pupici!
Crisspy, calm down, please!!!!
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI Roxana!!!
Multa multa sanatate, fericire, bucurii, impliniri, tot ce-ti doresti, concerte garla la care sa poti merge cu sotul, iesiri prin lume unde va doriti voi, numai bucurii si fericire sa aveti impreuna cu familionul atat de fain!!! Happy Birthday to you,doamna!
Crisspy, tin pumnii, dar o sa vezi ca-s bune rezultatele!!
Lachlan e intr-o faza tare "mamoasa", deci toata ziua ar vrea sa fie langa mine, noaptea tot la noi in pat ajunge - imi place sa dormim toti trei, dar parca nu as dori sa fie obicei permanent, totusi. Si el stie cum ne numim, ne spune "mama/mami" si "tata/tati/daddy" dar daca il intrebi cum ne cheama stie si asta. Acum incercam sa-l invatam si numele de familie la toti trei E numai unul da' bun, inca nu a reusit sa-l pronunte.
Eu sunt super busy azi cu lucrul, saptamana asta a fost mai putin ca cea trecuta, cand nu pridideam cu telefoanele, dar oricum si saptamana asta tot "on target" am fost, azi se pare ca voi depasi, e bine! E bine ca trebuiesc bani, luna viitoare avem o nunta, "nasii" lui Lachlan se casatoresc (deci cheltuieli, tinuta, coafor etc ca suntem martori si clar trebuie sa iesim "mumosi" in poze, nu ne putem ascunde dupa alti invitati), in plus aprilie e luna scurta, cu 4 zile libere ... deci zile in care nu "produc". Iar in mai umblu brambura, las cupilu' si sotul sa aiba grija unul de altul 2 zile si o sterg in Amsterdam cu niste prietene, pentru un "ladies' weekend", abia astept. Ieri am cumparat si biletele de avion pentru Romania (plecam pe 28 mai si stam 2 saptamani) credit cardul meu plange (problema lui nu a mea lol). Sanatosi sa fim ca banii se fac!
Naty, multe felicitari pentru vestile bune!
Anuc, pup iedutii, sa-i treaca Sarei colicile cat de repede!
Aalina, pai trebuie de pe acum sa vedeti de oferte de concediu, e deja primavara, vine vara, las ca vin si banii pana la urma (eu sunt vesnic optimista lol)
Multa sanatate la toata lumea si licuricii care cresc, cresc, si uite cate stiu si fac si invata!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisssa_ana spune:
La multi ani ROXANA!!! te iubim
crisspy,tinem pumnii sa fie totul bine
fetelor, sunt rupta de oboseala. Ana se trezeste plangand noaptea de 2-3-4-5 ori, adoarme repede ,dar trebuie sa merg la ea de fiecare data... nu mai pot de somn, am niste cearcane
Mama de Ana si 24+
fashion
miereamara spune:
La multi ani Roxana! zile frumoase iti doresc si un an perfect! Sa ai o zi de nastere minunata!
Crisspy tin pumnii pt rezultat bun!
Andra, distractie placuta la Amsterdam! Va invidiez:)) next time poate veniti peste balta:))
Anuc sper sa treaca colicile mezinei cat mai repede! Pupici la mamica!
Ledi voi ce mai faceti? Cum mai este David?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 5+
iuliacris spune:
Dark, faine planuri!
Si Carla e tot lipita de mine, e un chin sa fac mancare, imi sta tot in picioare. Stiu ca e curioasa si vrea sa ajute, dar ma impiedic efectiv de ea, of. Noroc ca inca doarme mult la pranz si in general bag puternic atunci.
Si noi am cumparat bilete pentru Romania, iar am dat o avere, $1500 al meu, $1300 al Carlei, noroc ca Cipri merge la o conferinta si-si poate deconta biletul.
Lisa, oare viseaza urat? Nasol, sper sa u tina mult.
S-a lasat un frig pe-aici, acum doua zile au fost 22 grade, iar ieri au fost 2 grade, nici azi nu pare mai grozav, suntem consemnate in casa.
anna-mama spune:
La multi ani, Roxana! Multa sanatate si fericire, sa ai parte de tot ce e mai bun!
Crisspy, tinem pumnii sa fie totul ok
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR