Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)
Raspunsuri - Pagina 10
Ciufik spune:
La multi ani, Rox!
Miere - felicitari!
Mi-e dor de tori si toate dar nu am timp deloc :(.
azi mi-am luat c.o. sa ma destrabalez cu andrei prin parc.
asa ca am plecat!
va pup!
flowerbee spune:
Roxana, La multi ani! Sa fii sanatoasa si radioasa!
Naty, ma bucur ca rezultatele sunt bune. Eu nu le-am primit inca pt ca cei de la AKH nu trimit nimic pe mail sau pe fax ci le trimit prin posta, deci cred ca ajung eu la Viena pana cand ajung prin posta. In Belgia era la fel, primeam rezultatele sigilate si nu trebuia sa le deschid pana la dr care mi le prescrisese. Eu le-am deschis tot timpul insa
Crissy, tin pumnii ca totul sa fie bine si sa sarbatorim!
Micola, multi pupici tie si baiatului!
Iulia, noi venim in SUA la anul in mai la nunta verisoarei sotului si as vrea sa o iau si pe Ale pt ca vom sta acolo vreo 2 saptamani, insa nu stiu cum se va comporta cu un zbor atat de lung, cu cel putin o escala. Sa imi spui si mie cum a fost.
Eu sunt racita rau, nu am fost asa de multa vreme, sper ca Ale sa nu ia virusul, desi sansele sunt destul de mari, cu toate mastile pe care le-am purtat eu. Alexia e calare pe mine, vrea sa desenam, sa mancam impreuna, sa ne jucam, sa construim, asa ca...exilul meu in camera nu a functionat. Cum o vrea Dumnezeu...
Ieri am tuns-o pe domnisoara Alexia pentru prima data, a fost f cuminte si cooperanta iar tati aproape a plans cand a vazut-o fata zulufi. A trebuit sa o tund pt ca ii intra parul in ochi si zulufii erau neregulati, de diferite marimi.
Hai ca fug. E ziua surorii mele si sper sa ma adun pentru ca sa ii cumpar un tort si niste flori.
Pupici.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
iuliacris spune:
Bee, multa sanatate! LMA surorii tale!
O sa fie interesant zborul, facem doua escale, in Washington (aeroport care nu-mi place) si Munchen. Ma intorc iar singura cu ea. Carla are deja la activ vreo 10 zboruri, dar tot am emotii de fiecare data. Daca am putea circula fara bagaje ar fi mult mai simplu!
flowerbee spune:
Da, e greu cu un copil de varsta lor, pt ca nu stau locului o clipa, apoi 9 ore de zbor. Noi mergem Bucuresti-Londra-Phoenix si retur si zburam noaptea dus si ziua intors. Ma mai gandesc. Nu as merge deloc, dar strabunica Alexiei vrea sa o vada inainte de a fi prea tarziu, ca are aproape 90 ani. Plus ca vrea sa il mai vada o data si pe sotul meu si pe singura fiica (soacra mea) care a ramas in Romania. Ei sunt in SUA de peste 28 ani, adica de o viata...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
miereamara spune:
Flowerbee zborul de noapte o sa fie ok, probabil va dormi, la cel de zi...nu stiu ce sa-ti spun, depinde si de firea copilului, dar noi adultii ne plictisim dar un copil. Poate aveti noroc si sunt mai multi copilasi in avion si se vor juca impreuna.
Si noi planuiam o venire in Romania dar probabil ca o vom amana dupa ce nasc.
Iulia, ma simt bine, alerg 3-4 km cu Aidan in carucior, nu am nici un simptom in afara de boobsi care au explodat. Mi-am mai facut un test azi:))) ca prea nu am nici un simptom, am luat-o razna:))). Dar e mica sarcina, de abia fac 6 saptamani marti, tin minte ca la A. au inceput greturile pe la 7-8 saptamani.
Crsspyyyyy, ce vesti ai? Hai intra si spune-ne ca e totul ok cu mandra din burtica!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 5+
anna-mama spune:
Iulia, multumesc de intrebare Suntem bine, eu la munca mai toata ziua, Vladut sta cu ai mei acasa. Cum vine seara e ca un catelus, lipit de geam, le zice alor mei ca a venit seara pt ca s-au aprins becurile, a aparut luna si stelele...si nu mai are rabdare pana ajungem. Eu nu mai am timp de nimic, mai citesc de la birou printre picaturi, ca acum Va pup, in special pe Carla cea frumoasa
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cami_antonia spune:
la multi ani roxana
FETELE NOI CRED CA NU MAI AVEM MULT SI SCOATEM CAPUL AFARA
ma sageata spatele de mor
si ma dor oasele de la dansa de numaaaaaaaaaaaa
am si dureri ca la ciclu
si doctorita mea nu mai e la clinica
cred ca il astept pe sot sa vina acasa si merg la un control
sa vedem ce si cum
offffffffffff
asta daca nu voi putea dormi linistit
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 11 ZILE
crisspy spune:
rezultatele preliminare sunt OK ...si... 99,8% fetita
ma duc sa fac un dush ca iesim in oras sa sarbatorim
fetele ca ati fost alaturi de mine
Cami tinem pumnii
Crisspy, fericita de Razvi si 17 sapt
iuliacris spune:
Anna, imi inchipui cat va asteapta, Carla nu mai stie ce sa faca de fericire dupa ce lipsesc doar o ora
Miere, big boobs zici, ha, ha, ce test mai vrei...eu am fost in Romania in primele luni de graviditate, tot asa n-am avut nici un simptom, pe la 7-8 saptamani m-a luat greatza...
Bee, nu te stresa, o sa fie bine, mai ales ca o sa fiti mai multi adulti cu ea. O sa se mai plimbe prin avion, o sa se mai uite la desene, trece cumva. Partea buna e ca nu faceti escala in America, pe mine asta ma termina ca trebuie luate bagajele de cala si trecute prin vama, ceea ce nu-i foarte placut daca esti singurul adult cu copil dupa tine. Chicago-ul e nasol din punctul asta de vedere, ca nu numai ca trebuie schimbat terminalul, dar trebuie trecut si prin securitate, a fost chin anul trecut.
Hai ca am limbarita si m-asteapta treaba. O zi faina in continuare!