Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Anuc dupa cele spuse de tine se pare ca sunt colici.Papusa mea a avut colici,pt. o perioada lunga de timp si se manifestau la fel.Incearca produse anti colici si vezi care are efect la ea.La noi a functionat doar Colic Calm, functioneaza si acum cand o doare burtica sau este nervoasa fara motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anuc draga mea colici se cheama, cumpara si tu unul din produsele pentru colici, noua cel mai bine ne-a facut infacolul si debridatul alternat cu sab simplex, dar sa nu crezi ca fac minuni. Ai grija ce mananci tu...

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Noi am avut un sfarsit de saptamana agitat.Vineri am prins o zi calduroasa,dupa o iarna f.lunga si am fost in parc;normal ca am stat vreo 2 ore,asa ca am sarit peste ora ei de somn si nu a mai vrut sa adoarma;mai mult ,cand a venit tati acasa a inceput sa topaie de bucurie ca il vede si tot topaind a cazut, in cadere s-a lovit de marginea scaunelului ei si ne-am trezit sub barbie cu o taietura nu mare,dar adanca.A curs mult sange, ca fata plangea cand se uita pe tricou si vedea atata sange, i-am pus compresa rece, am schimbat-o, cateva replici cu sotul( de ce o schimb de tricou, de ce sa mergem la urgente cand pot sa ii pun un leucoplast- doamne ce ma enerveaza sotul asta al meu cateodata!!!!!,nu ma enerveaza asta mica cum o face el),in fine, am ajuns la urgente;acolo cand am ajuns Ary a inceput sa urle de numa,pt ca nu ii plac doctorii si i-au pus un leucoplast cu solutie pt inchegarea sangelui,a urlat pana i l-am dat jos,cand s-a linistit si ea putin a venit doctorita,mi-a spus ca trebuie cusuta si ca aici se foloseste o anestezie care nu ii adoarme, doar ii ameteste si copilul nu tine minte nimic;varianta cu anestezie locala si cusut aici nu se practica la copii,pt ca "nu suntem in perioada nazistilor"!( spusele ei).Cert este ca fata mea a plans incontinuu cat a cusut-o, chit ca era drogata,deci a simtit tot cu toata anestezia lor.Cand si-a mai revenit , s-a pus draga de ea pe vomitat ca nu se mai putea opri!Am ajuns deci la concluzia ca mergea mai repede cu o anestezie locala si cusut rapid ,fara efecte dupa.Nu a avut nevoie decat de 3 fire, nu a fost nimic grav, dar experienta in sine a fost groaznica.
Sambata am avut programata o sedinta foto pt ea, am fost, dar nu a prea avut ea chef de nimic, vroia tot " la mami in batze". Vineri ma duc sa vad ce se poate alege pt. portret.
Ieri cantam impreuna " vulpe tu mi-ai furat gasca",iar la " ca de nu eu vin cu pusca" varianta ei a fost" ca de nu mami vine cu puca"
A invatat sa fie politicoasa, de fiecare data cand ii dai ceva spune "Thank you" iar daca nu ii raspunzi "you're welcome" raspunde ea pentru tine-asa l-a pus pe tati la punct de cateva ori.
Am pus si eu cateva poze cu ea pe mailul comun, o sa incerc sa pun un filmulet cum spune poezii, daca am timp.
O zi/noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ooof ce sperietura si cu voi. NU cred ca ti-a fost deloc usor sa o auzi plangand...pe mine ma termina astea

Anuc...sunt colici, draga de tine...ai avut noroc ...inveti la no.3. Ai grija cu alimentatia ta si neaparat scos aerul cat mai mult si cat mai des, eventual cand schimbi sanii sa incerci sa ii scoti.

Noi ne plictisim de numa' in casa, sapt asta e liber la scoala, incepem iar de luni, zau ca s-a obisnuit cu un program, este foarte agitata ,nu isi gaseste locul, faca numai traznai...na... .

Azi am fost la medic si am luat-o si pe Ana cu mine, nu ca nu l-am chemat pe C sa vina acasa sa stea cu ea,dar m-a sunat al 8.37 dimineata sa vada ce sa faca, daca sa mai vina acasa sau nu...eu aveam programare la medic la 9, iar C era la 30 de min departare. Nu va zic ce m-am ofticat, na...asta e, am luat-o cu mine, a stat cuminte 2h. Am avut testul pt depistarea diabetului, cand mi-au luat sange a vrut si ea, daca nu s-a putut, s-a multumit doar cu leucoplast pus pe manuta.
Am ascultat inimioara la bb, a vrut si ea. A zis azi la toata lumea ca am fost la doctor si l-am auzit pe bb.

In tot acest timp, orice imi facea asistenta sau d-na doctor ma intreba:"mami,da ce iti face?"

mai nou,intreaba pe toata lumea "cati ani ai?"...va dati seama, se monteaza in fata ta si zice:"da tu cati ani ai?".

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Anuc, colici sunt aia, da. ia sab, debridat, bonnisan, ce vrei si ce iti pica prima oara la mana. si succes, sa treaca rapid
Lily uuff biata Arianna!! bine ca s-a sfarsit ok tarasenia. ce tare cu "vine mami cu puca".. mami e gardianul, clar!!
Lissa ce simpatica Anna cu luatul sangelui!! . cred si eu ca se plictiseste in casa, daca s-a obisnuit cu program.
Selene hihihi asa si la noi cu supa, care oricum e cam singurul aliment mancat de caprita. oricum insista sa mananace singura... ceeace inseamna ca dupa aia trebuie schimbata de tot.
o zi frumoasa tuturor dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

nu pot sa cred ca mi-am vazut scumpetea de nora...
gata, ziua mea e mai frumoasa, azi, clar!
Mititica de ea, prin ce a trecut...stiu cum e sa-ti planga copilul si tu sa fii nevoita sa-l tii...offf
micuta Timea, vorbareata si mai frumoasa ca o papusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Mai fetelor, colici au fost...dar s-a linistit si a dormit bine, s-a trezit, a papat, acum tot linistita e...sa vedem diseara. Eu n-am avut idee ca sunt dureri asa mari...m-am speriat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Anuc, eu ii puneam o batistuta incalzita pe calorifer pe burtica. si mai stiam: masajul in sensul acelor de ceasornic, sau tinuta in sus sa elimine aerul, sau pusa pe burtica in pat, sau cu burtica ei pe burtica ta, direct piele pe piele.
ia sa incerci si astea cand mai e agitata. Daca strange piciorusele spre piept, clar burtica o supara.
Ai fi zis ca la al treilea copil esti experta, dar uite ca nu e unul ca celalalt. toti iedutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa ai fost tare cu "cati ani ai", Vlad maintreaba destul de des "cat e ceasul?"e mortal

A plecat Mircea cu Vlad la Caracal pana duminica si am ramas singura cu mandra

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pe mine ma intreaba "cum se zice", "ce inseamna". Acum vorbeste in fraze si face pauza intre cuvinte, ca sa-i iasa bine fraza, cand nu-i iese, se opreste si zice "aaa... aaa... cum se zice?"

Si "se ia in gura" cu mine, basca imi mai si spune "tu esti nebuna..."

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput