Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi
v-am zis de finuta mea din Italia ca si-a deschis magazin de hainute de copii si sunt la mine acasa ca sa le distribui eu....

n-ai zis nimic!!! si link???? ce, noi sa nu cumparam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi
v-am zis de finuta mea din Italia ca si-a deschis magazin de hainute de copii si sunt la mine acasa ca sa le distribui eu....

n-ai zis nimic!!! si link???? ce, noi sa nu cumparam?

uitati aici si bladutul super incaltat

http://www.hainutebabycolors.ro/

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

bebelushiiiiiii

mor de irina balerina ta

sa imbraci fata cu rochite sa ma bucur si eu

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Din poznele Dariei...

Ii face buni supa, ca de obicei. Mergem la buni sa mancam. Luam farfuria cu supa, lingurile (una ea, una eu) si incepem sa mancam. Terminam de mancat, imi da si mie buni o farfurie cu supa. Daria, facuta ca porcu' pe haine, hop cu lingura in farfuria mea, incepe sa ia si de acolo. Imi ia farfuria din fatza si mananca putin, dupa care ia o felie de paine, musca de doua ori din ea si o pune inapoi in punga, ca "are seminte". Scuipa ce a muscat, ia inapoi felia, o musca din cealalta parte. Intre timp, buni imi adusese alta farfurie cu supa. Daria inmoaie felia de paine in supa mea, o scoate, o rupe si o lasa pe masa. Mai ia o bucata de paine, iar o inmoaie, iar o lasa pe masa. Plin de zeama pe masa. Cere servetel, sa stearga. Buni ii da hartie igienica, nu mai avea servetele. Sterge Daria masa, dupa care baga o bucata de hartie igienica in restul de supa. O scoate leoarca, o infunda in gura si incepe sa o mestece.

Uite asa am mancat noi de pranz.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

n-am vrut sa ma bag, am tot citit, dar m-am enervat:
Selene, imagineaza-ti ca Daria e luata de o asistenta in brate si dusa la sala de operatie, in timp ce tu o tineai in brate..ea te tine de mana... mai ramane cu un deget de-al tau, pe care il tine straaans, straaans, pana il scapa si pe ala, plangand, adica urland..
urmeaza apoi 45 de minute de asteptare...copilul tau in sala de operatii, tu pe hol, asteptand...
trec cele 45 de minute, o asistenta iti spune sa te apropii ca vine copilul...se aude un planset, care esti sigura ca nu e al copilului tau..dar el apare, in bratele unei asistente, obosit, plans ca vai de el, urland cum nu l-ai mai vazut si auzit vreodata..
ce ti-ai dori cel mai mult in clipele astea?

sa mai zic de complicatiile aparute la operatia asta? si ca nici acum, dupa 4 luni nu e 100% sigur ca nu vor mai aparea?

sau, imagineaza-ti ca esti in locul lui Ledi: luna de luna, milioane de lei pe PLASE PLINE CU MEDICAMENTE, bani pe care TREBUIE sa ii ai, de unde, de neunde, si, mai grav,medicamente pe care TREBUIE sa le bagi TU in COPILUL TAU...

repet:
ce ti-ai dori cel mai mult in clipele astea?

nu iti contest starea depresiva, am trecut si eu de curand prin asta, dar cand am realizat ca incep sa o "vars" pe cei dragi (din care faceti si voi parte)am preferat sa ma retrag si sa imi analizez singura problemele: am descoperit ca nu erau chiar atat de grave, ci ca eu le faceam sa fie grave si le vedeam asa...vedeam partea goala a paharului..

nu aveam de gand sa scriu nimic, dar problema e ca tu refuzi orice forma de "ajutor", pe care tu singura l-ai cerut..

sper sa nu te fi suparat postarea mea, dar eu asa vad lucrurile..
Gandeste-te ca oricand poate fi si mai rau (DAR SI MAI BINE) si incearca ori sa te multumesti cu ce ai, ori sa lupti DAR in adevaratul sens sa ai mai mult...

ps: scuze, Ledi, ca te-am dat ca exemplu, dar tu pt mine esti un exemplu, zi de zi

edit ca sa corectez greselile ca mi-au tremurat mainile cand am scris..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

acum vad ca s-a stins dezbaterea, eu citeam pe la incepututl capitolului..

Selene, daca e totul mai bine, ma bucur mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Micola mi-ai adus aminte de operatia lui Aidan, ce disperata am fost

Alinuk trimis PM inapoi!

Selene ce spui tu acolo se intampla la noi in fiecare zi, cand mananca orez e jale, distractia principala este sa isi umple gura cu orez si apoi sa se faca ca stranuta (scuzati cacofonia):))) si asa imprastie orezul peste tot. Cu supa eu am renuntat de mult sa ii mai dau, se balaceste in ea, si-o toarna in cap, prefer sa ii dau legume fierte la abur:))

Fetelor m-a apucat o greata in dimineata asta, bleah!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Si noi mancam la fel la masa, mai grav e cand ma grabesc sa ii dau sa manance ca plange Irina si vrea titi si eu la pranz ca sa ma descurc, incerc sa fac doua lucruri in acelasi timp, sunt la masa cu vlad si ii dau sa manance sau il ajut sa manance in timp ce legan cosul cu Irina balerina cu piciorul, ca sa am mainile libere pentru Vlad.....asta ca sa nu planga ca deja e cam treaza si vrea titi.....in continuare legan cosul cu piciorul in timp ce incalzesc laptele sa faca Vlad nani....facem laptele...o schimb pe Irina, Vlad incepe sa bea din lapte, il schimb pe Vlad, o tin pe Irina in brate....il pun pe Vlad in patut sa doarma, stau langa el cu Irina la titi, cand adoarme Vlad ma duc si o culc si pe Irina.....si gata....asa culc eu copiii la pranz

Rox ala e siteul pe care l-a pus Alinuk, hainutele sunt super de calitate, si la preturi f bune, deocamdata nu a prea adus hainute pentru copiii nostrii decat cateva pentru fetite, dar peste 2 saptamani imi trimite mai multe de varsta copiilor nostrii. Daca vreti ceva aveti si avantajul ca sunt la mine acasa si ma puteti intreba amanunte despre produs

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Micola mi-ai adus aminte de operatia lui Aidan, ce disperata am fost

Alinuk trimis PM inapoi!

Selene ce spui tu acolo se intampla la noi in fiecare zi, cand mananca orez e jale, distractia principala este sa isi umple gura cu orez si apoi sa se faca ca stranuta (scuzati cacofonia):))) si asa imprastie orezul peste tot. Cu supa eu am renuntat de mult sa ii mai dau, se balaceste in ea, si-o toarna in cap, prefer sa ii dau legume fierte la abur:))

Fetelor m-a apucat o greata in dimineata asta, bleah!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 5+

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

A, pai si la noi e frecventa faza, da' hartie igienica n-a mancat pana acum.

Pe mine nu ma deranjeaza supa, o consider chiar benefica, in supa aia ii amestec oul si carnea de peste, pe care altfel nu le-ar manca. Si a fost si constipata ieri, saracuta, s-a chinuit pana a facut kk de i se facuse funduletul vanat...

micola, de-aia n-am comentat nimic.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Sal!

Fetelor, help!

Sunt la al 3-lea copil si eu nu stiu daca Sara are colici sau altceva. Filip si Ioana n-au avut...

Ieri si azi a fost mai agitata, a stat toata ziua atarnata de tata, a dormit f putin si greu, mai mult in brate...iar acum, pe seara mi-a plans in niste reprize de am zis ca mor eu de oful ei. Se chircea in bratele mele, se rosea si se strangea de burtica. Iar se linistea, iar urlete. Clar tipete de durere. Acum a adormit...Am palpat-o la urechi si nu plange, deci nu cred sa fie otita de ex...Poate fi altceva?
Nu am fost la medic ptr ca sotul meu e convins ca sunt colici.
Nu prea stiu ce sa fac....

Mergi la inceput