Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty sa stii ca nu era asa inainte, probabil e gelozia.

Fetelor INCETATI va rog, cred ca a priceput Selene, gata, hai sa o lasam sa si rumege ce i-am tot indrugat noi....ca e destul pentru doua zile, eu asa zic

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!

Citat:
citat din mesajul lui Naty
Am comandat cate o rochita pentru fiecare copil de pe site-ul adt de rox, au venit acum si-s tare dragute, de abia astept sa ajunga casa sa le probez.

pe care le-ai luat? si eu mai am de luat doua deci vreau idei
Miere hai ma!! cum ai aruncat patutul lui ala frumusel! ca si acum imi aduc aminte de pozele de cand eram gravide. bad girl ce esti.
Cristi, ai pozat pictura copilului de pe perete???? daca mai exista.. sa o faci. si sa i-o pastrezi pentru mai tarziu
Iulia fata mea ce s-a incalzit la voi!! brava. saracutii iepurasi, imi pare rau de cel mic.
Lissa, Ana are grija de fratioara
gata, ma duc la munci.
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Miere ai un PM de la mine

haideti la cafelutza fetelor!!!

Va fac o marturisire. O data in plus, am convingerea ca atunci cand lasi orgoliile de'o parte esti de o mie de ori mai castigat si te simti cu inima mai usoara.
Ce daca nu am dreptate intotdeAuna, ce daca nu e mereu exemplar de curatenie in casa, ce daca am peretii mazgalitzi de copii, ce daca sunt oameni care ma pot judeca aspru pentru anumite lucruri...
Nimic din toate astea nu au vreo insemnatate daca ai gandul bun, daca ai inima usoara si esti intr-un echilibru cu tine insati/insuti

tuturor!!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

rox Ioanei i-am luat modelul 1012B (cu buline colorate), masura 7 ani si-i vine ca turnata. Nadiei i-am luat 1088 (galbena cu buline) masura 18-24 luni si-i e mareee (ma rog o sa i-o dau asa mare ca nu-mi vine sa-i iau 12-18 luni )
Aseara au facut parada modei cu ele, nu mai puteam sa le dezbrac.
Tu la care te-ai gandit?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Raluca, imi place si mie 1088. si mai vreau sa iau 1067. ambele sunt cadouri.... sper sa le placa si destinatarelor

Mergi la inceput

ce ma 'ofticati' cu rochitele voastre

ca mai am un pic si-mi imbrac baietii in rochite...

ca sa ma tratez putin cred ca o sa ma duc sa-mi cumpar eu o rochita sau un costum

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Eu nu ma pot hotari ce rochite sa comand pt. ca nu gasesc marimea 2-3 ani, ci doar 3-4 ani, care sunt f mari. Ale are 93 cm, deci ne trebuie clar 2-3 ani. Poate daca comand telefonic.

De ieri mi-am pierdut vocea total, acum am o durere de cap ingrozitoare si sunt f somnolenta. Si am atata treaba, nu stiu cum sa ma refac mai repede. Sper doar sa nu ii dau ceva si Alexiei.

Naty, mai pune si tu poze cu fetele, ca nu le-am mai vazut demult.Poate chiar imbracate cu rochitele noi.

Ale e tare poznasa, insa chiar daca face prostioare, nu ma pot supara pe ea pentru ca face totul cu zambetul pe buze si cu simtul umorului. Apoi, cand vede ca e groasa, spune "Scuze mami" sau ma pupaceste si ce cuibareste in bratele mele. Este o perioada in care copiii nostri sunt f afectuosi si calini, iar eu ma topesc pentru ca si eu sunt lipicioasa si imi place alintul.

De regula, la noi poznele constau in pictat peste tot (traiasca acele carioci lavabile), inclusiv cu iaurt, varsat apa pe mobila si apoi lins apa respectiva, dat paine la pasarelele imaginare de pe covor, aruncat telecomenzi, telefoane si tot ce ii cade in mana in galeata cu apa sau in WC cand prinde ocazia (cand fac curat si dau cu mopul), etc. Totul e insotit de comentarii proprii, super dragute, de discutii cu jucariile. Ultima data cand a aruncat telefonul mamei in galeata cu apa (eu spalam pe jos), s-a dus la buni si razand i-a spus ca suna telefonul si arata spre galeata razand cu o gura pana la urechi. Pe moment, ma umfla rasul, apoi ii explic ca nu e bine ce a facut, ca se strica etc etc.
Cand plec de acasa imi spune: "ai grija mami", cand vin acasa ma controleaza in poseta si sacosa si imi spune: "ia, ia mami".

Ma bucur ca am aceste zile de concediu si ma bucur de varsta asta minunata a licuricilor nostri.

Cred ca ma culc putin ca nu sunt buna de nimic. Acum m-am gasit si eu sa racesc, cand am atatea de facut.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

am sunat sa-mi comand modelul 1012A care-mi place maxim

nu au pt grupa de varsta 13-14ani, unde m-as incadra eu la marimi

si sa va mai zic ca si-a comandat colega mea de birou...care se incadreaza la 11-12 ani?!

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, eu sunt norocoasaaaaaaaaaaaaaaaa, pot cumpara rochite ca ARE MAMA O FETITA, FRUMUSICA FOC.....v-am zis de finuta mea din Italia ca si-a deschis magazin de hainute de copii si sunt la mine acasa ca sa le distribui eu....imaginati-va ca i-am cumparat deja 3 rochite lu'Irina Balerina si o bentita de pus pe cap.....a si o fustita pentru fetita nasei.......va dati seama....cum e sa ai in casa un magazin de hainute.....dai faliment, va spun eu

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

am sunat sa-mi comand modelul 1012A care-mi place maxim

nu au pt grupa de varsta 13-14ani, unde m-as incadra eu la marimi

si sa va mai zic ca si-a comandat colega mea de birou...care se incadreaza la 11-12 ani?!

esti comaaaa!!!!

Mergi la inceput