Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Cucu fetele, haideti ca ma bag si eu la vorba Banuiesc ca si pe la voi e frumos si nu mai e vreme de scris, e vreme de plimbareli .

Si ai nostri pitici belgieni s-au plimbat in weekend, deci am lipsit motivat :) Am fost la un complex de vacanta cu Esme si Alra in Olanda si am profitat de zile frumoase (ma rog, fara ploaie ). Am stat cu totii intr-o casutza intr-un fel de padurice (am speriat animalutzele din zona, cu piticii nostri ). Va dati seama: 4 pitici :) A fost prima oara pentru noi genul asta de excursie, ce bine ca s-au marit copiii, am putut face o gramada de chestii cu ei, s-au inteles de minune, uneori s-au mai "atins" ei dar nimic iesit din comun, impresia generala a fost una foarte buna. Am piscinit, am plimbarit, ne-am dat pe tobogane, in leagane, am vazut animalutze etc. De-ale copiilor. Parintii s-au putut relaxa si ei, uitam de astia mici prin casa sau pe unde mergeam, isi vedeau de ale lor. Pentru mine a fost super interesant sa vad cam cum se poarta altii cu puii lor, mor de ciuda cand vad cum se culca singuri Lorelei, Laura si pana si Nicole ... Eu stau dupa fundu lu al meu nene nene

Cu mancatul, la noi a fost rasfatz: junk food all the way Lorelei ce a mai mancat sanatos, Laura vad ca e fan fructe, Nicole e mica si mananca ce i se da... si a ramas al meu, pe regim de carnaciori cu cartofi prajiti si dulciuri grrr... Asta este, ne revenim acum.

Laura a crescut, este o sora responsabila, avea grija de astia mici, il urmarea pe Robert peste tot, ne spunea: "nu s-a spalat pe dinti, nu a facut x si y " Ba chiar si la baie a stat cu noi, am avut discutii filozofice a fost foarte interesant. Lorelei s-a tot harjonit cu Robert, l-a alergat sa il pupe de zor, au tzopait in pat, s-au mai ciondanit pe ursi de plus sau alte minuni dar a ramas aceeasi fetitza dulce si frumoasa, mancacioasa de peste si de creveti si nu numai. Nicole a crescut si ea, este o hlizita, are ochi albastri si par zulufat blond daaaar eu zic ca nu o sa fie prea ingerasha Asa o simt eu, o sa ii tina din scurt pe alde Laura si Robert :D

Cam asta facuram in weekend, a fost o experienta frumoasa si o sa repetam.

Dolores - eu vreau sa ii gasesc stagii lui Robert, incepand cu vara asta. Sunt doua luni de vacanta si nu imi convine, ca vreau sa pastreze contactul cu alti copii si mai ales cu franceza. As vrea ceva gen doua, trei zile pe saptamana, diminetile. A inceput sa vorbeasca din ce in ce in FR, cu scoala este perfect, ii place mult, imi vorbeste de prieteni, imi spune care ce face, mi-a impuiat capul cu Madama lui pe care declara deschis ca o iubeste Ii merge bine si as vrea o oarecare continuitata la vara. Sa vad ce gasesc, oricum, din toamna vreau sa il dau la dansuri, caci e destul de bine coordonat, ii place etc. Mai vedem si ce zice profa de sport.

Cu biblioteca, el merge deja, la scoala. In fiecare vineri se duc si isi aleg cate o carte, au ora de citit singuri in fiecare zi, si apoii de vorbit pe tema cartii respective. Ma rog, banuiesc ca al meu nu vorbeste cine stie ce desi ma surprinde uneori cu fraze si cuvine in FR pe care nu credeam ca le poate sti. Astept sa vad ce imi zice madama la sfarsitul anului cand se face evaluarea. Cartea pe care o aleg o tin acasa toata saptamana si joi o duceml inapoi. Ii invata si sa fie responsabil cu obiectele imprumutate, sa nu le rupa, sa aiba grija de ele si sa dea inapoi. Interesanta si faza cu jucoteca Mi se pare important sa inteleaga ce inseamna a "imprumuta" si vad ca de la o vreme piticul meu este mai putin posesiv, poate e varsta, sau poate e influenta scolii.

Cu crize, noi le facem exclusiv la oboseala + zgandarit de altii. De exemplu eu l-am cam provocat in mini vacanta, mi se pusese pata ca sa nu bea lapte inainte de masa si el era terminat dupa piscina si nu m-am inteles cu el - nu face crize, dar efectiv nu ma inteleg cu el, tine de ideea lui si eu ma enervez, el la fel etc. Insa in genere e cooperant, ma asculta, ne intelegem bine, trateaza alti copii foarte frumos. Are acum o faza cu bebelushii de ma termina - cum vede unul se duce la el, il mangaie, ii vorbeste, isi ia un zambet maaare pe fatza, este efectiv topit. Azi dimineata era fratiorul de 4 lui al unui coleg, ei bine, nu se mai dezlipea de el.

Alysh nasoiala faza cu bona brrr... Dar de ce ai tu nevoie de bona? Scuze, nu mai stiu daca Vlad merge la gradi sau nu... Na, ca sar de la una la alta, eu trebuie neaparat sa imi iau pe cineva la curatenie ca a venit vremea faina si nu mai am timp sa fac curat Ori sunt plecata ... ori cunt plecata Sper sa imi rezolv problema asta cat mai repede.

Fetelor, va pup, fug si eu la baie si dodo

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

e ora 1 aproape. Dar da ne niste poze din weekend, povestea e frumoasa, esti buna de naratoare, dar dovada??? scoate dovada!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va pun cateva poze,daca vreti sa ne vedeti!

http://community.webshots.com/album/579979400FeiWHw

Scuze ca nupot sta la scris prea mult!
Va imbratisez pe toate!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) +28 de

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Mi-ar trebui cam o suta de canapele...ca nu am mai dat pe aci!
Vreau sa felicit proaspetele mamici! (nu vreau sa dau nume de teama sa nu omit pe cineva:( )
Va multumesc pentru urarile de ziua mea de pe forum si FB, mess...
A fost si ziua lui Cri si am avut party la gradi, party la loc de joaca...Apoi luni mi-au luat colegii cadouri frumoase...Au fost draguti pentru ca de saptamana viitoare ma mut intr-o alta echipa ca sa pot lucra decat 9-18. Imi pare tare rau, dar asta e...

Invat portugheza la serv cu un brazilian si sunt foarte incantata. Eli si Cri se duc la inot de sapt trecut...merg cu cei de la gradi o ora in fiecare saptamana...Maine o sa merg si eu cu ei sa-i vad...Eli e innebunita! Intra prima in bazin.

Vreau sa-i transmit un pupic Victoriei si sa-i multumesc pentru urarea de ziua mea.

Pup toti mugurasii si toate mladitele...O primavara permanenta in suflet!

PS: Sunt membru voluntar intr-o fundatie cu multe programe frumoase ptr copii. Daca nu aveti ce face cu cei 2% please anuntati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Buna fetelor,
Am intrat sa va pun cateva poze,daca vreti sa ne vedeti!

http://community.webshots.com/album/579979400FeiWHw

Scuze ca nupot sta la scris prea mult!
Va imbratisez pe toate!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) +28 de

Evolutia lui Eric

sunteti foarte frumosi! felicitari pentru sarcina si nastere usoara! o sa o ai vecina de salon pe lilly? :)
ati rezolvat cu alergia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreea la fel de frumos cum il stiu, Ericutu!!!

Mihaser ce activitati frumoase ai tu acolo!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,
Am intrat doar un pic sa-i spun LA MULTI ANI!!! lui Mihaser , sa fii fericita si iubita!!!!
Is foarte prinsa cu croitoria de nu mai am timp sa intru, in plus sapt viitoare incep iar lucrarile la Gruiu cu gardul si toate cele,muncitori vreo 5 buc care mai trebuie supravegeati, asa ca am de lucru berechet. Asta mica are deja 5.300 cantarita de mine si nu are implinite 2 luni, luni facemn vaccinul primul.
Referitor la activitatile cu copilasii cei mai mari ar fi multe acum ca e soare si frumos afara, plimbari cu masinuta electrica,de sapt asta mergem, la inot la bazin de 2 ori pe sapt., in casa sta numai pe trenuletele lui tasu calare e pur si simplu topit cand vine de la gradi , mai nou i-am dat un Iphone de-al meu mai vechi pe care ii pun numai trenulete si metroul si e in extaz ca sa nu mai zic ca el ar vrea plimbat non stop cu metroul.La gradinita face progrese mari ca sa nu mai zic ca stim sa numaram pana la 11, si invata cu ajutorul lui buni literele, deja stie cateva pe care le recunoaste pe cartile pe care i le citesc cu povesti, la capitolul poezii stam mai prost insa are o imaginatie f. bogata, transforma orice usa si dulap in metrou sau tramvai, stie tot filmul Veronica si canta tot cantecelul din film, de fapt pe veronica o cheama "Nununica", ii plac f. mult personajele feminine din piese, asa cum la fel de mult ii place sa-si puna margelele mele si sa defileze cu ele.Singurul lucru la el ce ma deranjeaza este ca atunci cand nu ii convine ceva se tranteste pe jos.
O sa-mi fie dor de perioada asta din viata, e incredibil ce imaginatie au copilasii astia!!!
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Hai ca ma bag si io in vorba despre ai mei copii.

In primul rand Elena, e tare vorbareata noi o numim Marta Vorbareata dupa desenul animat cu acelasi nume. Pe langa faptul ca vorbeste mult ea se chinuie sa vorbeasca corect. Pune intotdeauna pluralul corect, face acordul intre subiect si predicat. Bine si noi o corectam tot timpul si conteaza ca si bona vorbeste corect. Inca nu il pronunta corect pe r uneori il face l alteori il ignora. Ea e o fetita adorabila atata timp cat ii acorzi atentie maxima si ii executi toate cererile. In ultumul timp nu a mai avut probleme sa se arunce pe jos sau sa planga degeaba. Parca totusi am fost si noi mai relaxati, si-a mai consumat si ea energia pe afara. Oricum i-am introdus un sistem de recompense dupa modelui lui Lilly. Il incercasem si la Ana si a mers dupa care am citit undeva despre recompense si am renuntat. Merge cu rolele (toata iarna s-au plimbat prin casa), acum i-am cumparat si o trotineta. Nu aveam mari sperante sambata ca va invata prea curand, dar vad ca a inceput sa mearga binisor(tot prin casa). Cu bicicleta am incercat dar pur si simplu nu stie sa se coordoneze. Mai incercam. Si ea numara pana la 10, acum a inceput sa fie si ea captivata de povesti, mai desenam cu markere apoi stergem pe o tablita, manuieste usor foarfeca. Poezii am tot incercat sa o invatam insa le spune in varianta proprie imbunatatita. Ne pare rau si noua ca trece timpul si pierdem momentele astea frumoase. NoI nici nu le-am mai filmat, nici poze nu am mai facut. Acum o luna am reusit sa cumparam un aparat nou dar e mult de invatat la el.
Elena are o greutate de 13 kg si 95-97cm. Am avut si noi o perioada cand nu a pus nimic in gura cand a fost racita. Dar a trecut si acum recupereaza. Eu i-am dat luna asta ca+vit c si fe+vitamine. Daca tot nu s-au terminat sticlutele cred ca ii dau inca o luna. Oricum doctora mi-a recomandat sa-i dau toata iarna dar nu i-am dat decat o luna in noiembrie. Am avut si o perioada cand facea pipi fara sa spuna, apoi caca, toate s-au suprapus cu teama ei de durere dupa ce a fost constipata o data. I-am dat de toate: fructe dupa fructe, iaurt, biotics, dar cred ca miscarea si lipsa de inhibitii ref la durere au rezolvat-o.

Acum despre Ana - are o situatie buna la scoala adica numai FB ca medii. A luat o nota Bine in semestrul 2 si mi-am dat seama ca ar trebui sa intervin cumva. Aveam impresia ca merge totul de la sine. Dar am intervenit exact la timp si acum e super bine. Eu nu faceam nimic cu ea acasa,doar cateodata in weekend, ea-si facea totul la scoala, m-am gandit ca totusi e copil sa nu o stresez. Nu am reusit sa o duc anul asta la nici o activitate extrascolara.

Despre noi- din septembrie cand am inceput casa totul s-a derulat cu o viteza extraordinara. Imi dau seama ca am trecut prin multe stari, am fost nervoasa, obosita, superficiala, preocupata. Se vede peste tot inclusiv la munca.
Sincer nici noi nu stim cum am reusit sa facem fata unei astfel de perioade tumultoase. Mai avem putin si terminam spun putin desi altora li se pare mult dar noi trebuie sa ne mutam la 1 iunie. Deci daca ar merge totul ok ar trebui sa sarbatorim ziua Elenei in casa noua.

Scriu mesajul asta de vreo 2 ore, acu s-a facut si ora de plecare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Niatza!

Hai,va ademenesc cu o ?
Imi fac si eu un ceai si revin la forumit . Sper sa fie deacord Sof

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Hai Lori , plange ! Te astept cu mare drag la o cafea virtuala
Inainte de a ma apuca de sa zic ca replicile a la Patrick m-au facut sa . Sunt convinsa ca tie nu ti-a venit sa razi pe moment, Doloress, dar este absolut mortal Patrick. Are niste commenturi de coma.

Cum a reactionat Andra? In prima instanta a fost destul de ... tematoare, vizavi de Sof. Cand a vazut-o prima data cu greu s-a apropiat de ea, cu greu a indraznit sa o mangaie, timid, pe mana, usor de tot pe cap si pe burtik. Apoi... pauza... si-a vazut de ale ei , parand ca a uitat ca mai exista cineva in casa .... Pana cand? Pana la ora .
Eu inainte de nastere i-am tot repetat ca sunt neajutorati la inceput, ca au nevoie sa , sa mult, sa creasca mari si na ... ca mai si . Vorbe , prima reactie cand a vazut-o pe Sof la san a fost , si apoi " pune-o jos", "pune-o in patut", "vreau si eu in blate"
Am apelat la coarda ei sensibila si i-am zis ca si ea are nevoie de papa, cum tocmai ea mancase la fel si Sof are nevoie de papica. Nu am fost prea convingatoare , drept pt care au mai urmat cateva reprize de explicatii dar acum am ajuns la stadiu in care urmareste ca un inspector mufarea si cand considera ea ca a expirat timpul de tzatzaiala exclama " gata, nu mai vrei? " .
Acum suntem bine , dupa masa am doar 2 la scos aerul . Sof pe un umar si Andra pe un umar. Ov cors ca la inceput vroia exact locul Sofiei, oricare ar fi fost ala dar acum suntem o echipa si impreuna o batem usor pe spate pe Sof sa scoata aerul
Simt, oricum, ca o fierbe gelozia, chiar daca nu spune asta prea raspicat. A fost destul de nervoasa si de Gica contra in primele saptamani dar eu zic ca usor usor ne acomodam la noua viata in 4. Au fost multe momente tensionate si a gasit multe motive de . Se supara daca-i dadea omu' pijamaua jos, daca era dopul de la sticla pus nush cum, daca era nush ce haine nush in ce unghi, daca statea tablou un pic mai inclinat, daca n-ajungea la nush ce minune aflata pe Everest ... din astea
Am mare noroc ca omu' ma ajuta f mult. Impreuna incercam amandoi sa-i facem programul normal, fara mari abateri.
Multa lume inainte de nastere, si ai mei, au propus sa o ducem pe Andra la ai mei, si sa o lasam acolo pana ne intram in ritm. Noi am zis ca este mai bine daca pastram exact aceiasi rutina, cu acelasi program, fara sa simta mari modificari in viata ei.
Am simtit tristete in primele zile dupa ce am venit de la spital, cand pleca la gradi si repeta ca mami ramane acasa. Am incercat sa par vesela si sa-i spun ca mami o asteapta cu mare nerabdare acasa.
Si tot la capitolul noroc mare , includ si faptul ca Sofifi a dormit la greu in primele zile si deci nu a simtit f mult, deodata, ca i-a fost acaparata mama.
Eu si profit mult din sit asta .
Poate suna ciudat dar Andra nu a fost niciodata prea ... mamoasa. Nu a fost genul sa stea in brate, sa stea la , sa se pisiceasca cu noi, sau altcineva, dar acum este extrem de lipicioasa. Ma de o mie de ori pe zi , cum ma vede cum fuge in bratele mele si striga "te iubesc" si din cand in cand , ca pt ea asa, repeta " ea este mama mea!"
Eu acum na , ce sa fac ? . Profit la maxim ! O dragalesc si o pupacesc cat nu m-a lasat pana acum. Tot n-are rabdare sa stea in brate mult dar oricum nu mai e ca sampania gata sa explodeze din stransoare .
Sa vedeti cam cum ne milogim pe langa ea , si eu si taxu,ca doi catelusi cu oki de vita, sa vina sa ne guduram, sa ne tinem in brate . Pana la urma tot io cu taxu ne pupam si ramanem singuri la familly hug .
Avantajul ca ei nu-i place sa fie luata in brate si dragalita este ca nici nu incearca sa o ia pe Sof in brate. Cred ca pe modelul " ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" nu stau cu emotii ca o scapa, ca o strange prea tare in brate sau mai stiu eu ce.
Ma distreaza sa vad cum reactioneaza cand incepe Sof sa . Daca suntem in alta camera fata de cea in care doarme Sof si deodata se aude matzaiala ea ridica tonul si incearca sa acopere , cu veselie, zgomotul, ca si cum nimic nu se intampla.
Este omniprezenta la operatiunile de , de schimbat, de alaptat si ne este de "ajutor" . O laudam intens pt orice ajutor, incercam sa o implicam la orice, sa nu se simta data deoparte chiar daca dureaza juma de ora pana se hotaraste ce pampers ar trebui sa poarte Sof , daca sa fie cel cu pisica, cu caine, cu oaie ...
Aaa si e mortala cand repeta "nu poate lua jucaria", " nu poate manca ca nu are dinti, papa numai tzitzi" " Fofia e mica, trebuie sa " . Ia o mina f serioasa, o voce joasa si gesticuleaza de parca-i Ceausescu la prelegeri si ne explica noua cum sta treaba
Are nevoie , vad, subconstient, de asigurari ca are maxima atentie. Cere exact cand alaptez sa fie dusa la baie , sa i se dea apa, sa i se dea nush ce jucarie , sa mearga la joaca dar cum spuneam, norocul meu e ca Sof doarme si e cooperanta.
Cam atat de pe frontul de est . Mai revin cu relatari, ca deja am plictisit audienta . Au trecut si 4 ani de cand m-am apucat de scris

Trimit si incer sa mai revin...

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Ah, vad ca tot liniste este aici .

Sa nu uit , am vazut albastrelele alea frumoase , marca Eric . Ce blondutz frumos ai tu acolo, mami, Andreea !

Ce bine suna minivacanta voastra, Simonix! Abia astept sa facem si noi o iesire.
Doamna vecina, vezi ca-ti pun gand "rau" . Ma apucara poftele .

Ce mortal e si Raducu .

Ce minunatii mai faci tu acolo, Cleo? Ce ai mai impletit? Nu indraznesc sa te deranjez pe mess . Stiu ca ai o per mai greutza la munca, sper sa se mai linisteasca apele pt tine.

Belleane - spor!!! Mult a fost , putin mai e! Acusi acusi faceti bairam de casa noua

Mai Magne, dar o poza cu minunea mica nu dai si tu ? Pliz, o pliz!

Ma duc sa , sa hranesc Sof-ul si apoi sa o invit la o plimbare in parc.
Va pe toate , sa aveti o zi frumoasa si plina de soare!

Mergi la inceput