Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Piggy, te ROG spune mai multe despre lichidul scos din coloana. Ti-au facut? Daca da, spune-mi daca te-a durut dupa. Victoriei ii iau tot la 9 saptamani lichid si ea nu se plange, dar nu stiu, poate o doare... desi ea cand o doare ceva spune, dar poate nu-si da seama exact ce o doare ca sa ne spuna. Multa sanatate iti dorim.

MsBB, am vazut fetele. Foarte frumoase fetite, dar si au pe cine semana.

Eu nu mai am timp sa scriu, Victoria ma solicita non-stop, de multe ori adorm inaintea ei seara si cand doarme ziua stau si eu intinsa si ma relaxez la tv. Dar va citesc, chiar si pe sarite.

Esme, de ce te plangi tu de Lorelei la 13.5 kg si 91 cm? Victoria are 10.7kg si 84 cm. Bine, si eu am un metru jumate si 40 kile, asa ca nici nu am pretentii sa fie ea foarte mare.

Am dus-o pe Victoria la Disney on Ice, o sa pun si eu poze intr-o zi, macar pe FB. I-a placut tare, tare mult, a dansat, a cantat, a strigat Boo, cu copiii, i-am cumparat o Minnie Mouse (alegerea ei), si acum toata ziua cere iar la Disney on Ice. O sa caut sa vad ce spectacole ptr. copii mai sunt sa o ducem. La noi acum a fost ultima (sper) zapada a iernii si Victoria i-a prins gustul. S-a jucat cu zapada, a facut snow angels, i-a placut tare mult, asta dupa ce toata iarna m-a tinut in casa.

Simonix, daca imi amintesc eu corect, tu intrebai acum ceva timp daca lasam copiii sa se joace cu foarfecele. Eu i-am cumparat speciala ptr. ea, din plastic, (din-aia care taie in 'valuri') si e tare incantata, facem tot feluri de 'crafts' cu foarfeca (azi am facut un peste si o pasare, de ex.).

Va pup, sper sa nu mai imi ia 2 luni pana apuc sa va scriu. Am uitat, stiu ca mai vroiam sa raspund cuiva, dar imi cer scuze, nu-mi mai amintesc...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Aimee, felicitari, Bine Ai Venit, Tudor!

Lorich, te-am visat, acum cateva saptamani; erai cu Ana si cu Roert, dar Robert era... Vlad... si nu mai stiu ce am visat, atat imi amintesc, ca eram tare confuza de ce ii zici tu copilului Vlad, cand eu eram SIGURA ca e Robert

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Desiree...of micutza Victoria mie au incercat s aimi ia din zona lombara ...cred ca a fost mai mult frica (am facut anestezie epiduala la ambele nasteri)...dar vreo 30% a fost durere- o intepatura asa care se ducea spre laterala. Dar iti spun sincer ca mai mult a fost frica, teroare chiar.
Sanatate multa!
In alt ordine de idei ..am aflat de curand de un Sfant Nectarie pe nume, care face multe, multe minuni in special pentru copii. Are o poveste de viata foarte frumoasa si multe marturii ale celor ajutati de el. Eu am o carte dar daca te intereseaza cred ca gasesti si pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna!

Nadia mami drag!! Chiar ma intebam ce mai afceti, nu mai scrisesi d emult - noi ne gandim la voi in ficare zi!
Poate ai visat ca-l strigasm "Vlad" pt ca e al doilea nume preferat de baietoi.

Noi suntem bine, vad ca a scapat de raceala, insa nu a scapat de greva foamei; ieri am fost la un party de pici si s-au speriat aia de asa copil nemnacacios, nici junk, adica cartofi prajiti, chiftele nu a vrut, nici paine goala... Doar la tort s-a bagat si el. In schimb s-a distrat ceva de speriat, s-a jucat asa de frumos cu copilasii, imi creste inima ca nu are vreun os violent in el, se joaca, rade, fugareala, ii ia in brate (a avut noroc si cu un pici care accepta imbratisarile) A fost super, sa pun si poze. Ana s-a distrat si ea la maxim, ca de dormit nu i-a trebuit, decat un pic la mami in brate - in rest cumintica, floricica!

Daca va zic acum ca d ela 1 m-am bagat la nani cu amandoi, am dormit pana la 4, apoi s-a trezit Robert, am plecat cu el in sufragerie, s-a dus tati in dormitor si fifitza tine isonul in continuare la somnic.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellooo,

Va mai amintiti de noi?
Nu prea am timp sa va mai citesc ca pe vremuri,dar am intrat sa o felicit din suflet pe MsBB,sa iti triasca printesele,iar Sofifi e tare dulcica.

Lilly cum mai esti?Poate iar nastem la o zi distanta ca intre Eric si Julia.

Merg sa ma pregatesc sa merg la servici.Scuze ca nu pot sta sa scriu prea multe.Va imbratisez pe toate si sper ca nu ne-ati uitat!!!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) +28 de

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Hellooo,

Va mai amintiti de noi?
Nu prea am timp sa va mai citesc ca pe vremuri,dar am intrat sa o felicit din suflet pe MsBB,sa iti triasca printesele,iar Sofifi e tare dulcica.

Merg sa ma pregatesc sa merg la servici.Scuze ca nu pot sta sa scriu prea multe.Va imbratisez pe toate si sper ca nu ne-ati uitat!!!

Evolutia lui Eric

Hi,hi lume noua Chiar ma gandeam la tine nu de mult si nu stiam ce mai faci.
De cateva zile is usoara ca un fulg si ma minunez cum se poate asa ceva dupa ce din luna a 4-a ma miscam ca un un robot umflat
Tu cand ai dpn-ul? Eu il am in 12 iunie.
Tu cum mai esti? Cat mai mergi la lucru?

Ma duc sa mai lucrez cate ceva
O saptamana frumoasa.

Lilly 29+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Hellooo,

Va mai amintiti de noi?

Evolutia lui Eric

Hi,hi lume noua Chiar ma gandeam la tine nu de mult si nu stiam ce mai faci.
De cateva zile is usoara ca un fulg si ma minunez cum se poate asa ceva dupa ce din luna a 4-a ma miscam ca un un robot umflat
Tu cand ai dpn-ul? Eu il am in 12 iunie.
Tu cum mai esti? Cat mai mergi la lucru?

Ma duc sa mai lucrez cate ceva
O saptamana frumoasa.

Lilly 29+ , mami de Julia (30.05.2008)

In 20 iunie mi dpn-ul, dar sper sa nasc mai repede.Eu vreau sa merg la servici pana nu mai pot ca dupa aia numai acasa o sa stau.Nu stiu dar mie sarcina asta mi se pare mult mai grea decat prima.La ce dr mergi?Eu m-am mutat de la Butnaru(cu el l-am nascut pe Eric ) si acum merg la Halmagean.

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

La Multi Ani, Mihaser!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

La multi ani!! Mihaiser noroc cu Desiree ca ne-a amintit, ca-i jale pe aici, sufla vantul ca-n desert, se fac dune deja....(eu vorbesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Mihaser!! Sanatate si multe bucurii!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput