Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

salutari,

am admirat fetele lui MsBB frumoase foc, precum mami :) sa iti traiasca, sa fie sanatose si cele mai bune prietene

m-a impresionat atitudinea protectaoare a Robertzelului fata de surioara lui Si ILINca mea are niste faze de protectie de mor de ras - o data ii zicea sotzului meu sa aiba grija cum o ridica pe mara din patut ca e fragila. Altadata cu socrul meu - il certa sa nu mai rada ca o sperie pe mara cu rasul lui ca mara e finutza

in alta ordine de idei se pare ca varicela mea e pe final. va multumesc pentru gandurile bune
a fost cea mai crunta boala din viata mea. am ajuns la spital cu tensiunea 8, m-au chinuit sa imi ia din coloana lichid pt ca ma banuiau de meningita, am lesinat etc...bine ca s-a terminat
fetele inca nu au facut desi am pupat la mara la greu ca sa faca si ea...mai avem inca o saptamana de posibila incubatie a bolesnizei

si n-am voie nici cafea si asa as bea unaaa...pana duminica dimineata cand imi scot parleala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Laura buna idee cu intalneala...poate pana atunci nu mai am bubitze si vin si eu
ce mai face Mircea? I-au mutat sus la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

va multumesc tare mult pt cuvintele voastre, fetelor! Sunteti extraordinare, dar stiati asta oricum !

Gabitza daca ai stii cu ce cuvant mi-a incantat "domnisoara" Andra urechile alataieri . Mai lucram la cap domnisoreala

Vad ca sunt probleme cu . Si noi am tras-o mult la cap asta dar, Slava Domnului, acum suntem ceva mai bine. A avut perioade de refuz total cand fiecare masa era un chin. Acum stiu ca nu se potriveste fiecarui copil aceiasi metoda dar eu am abordat problema astfel...Incercam sa croiesc un meniu cu 2 chestii. Una care-i place ( din gama lactatelor ) si una pe care nu ar fi pus gura.
De ex aseara am procedat asa. Am scos o portie de macaroane cu branza si stafide , dupa care stiu sigur ca e leshinata, si o portie de mancarica de vita cu legume, care o bucura cam asa .
I-am scos ambele feluri , le-am pregatit pe farfurii si am invitat-o la masa. A repetat intruna "caroane,caroane" si eu de fiecare data i-am zis ca imediat dupa ce papa felul 1 trecem la felul 2.
A incercat sa refuze mancarea zicand "nu vreau mancarica, vreau caroane" si i-am raspuns ca voi considera ca s-a saturat daca nu termina mancarica si o sa trebuiasca sa renuntam la felul 2. I-am explicat ca daca e deja satula nu mai incape felul 2, corect? Si eu nu vreau sa o doara burtica. . Oricum nu exagerez cu portiile si imi dau seama cand e intradevar satula ori face doar spectacol.
Am incercat sa nu o conditionez la modul " daca mananci asta iti dau si aia " dar esenta e aceiasi .
Recunosc ca de multe ori am avut o incapatanare de catar si m-am tinut de cuvant mereu in privinta a ceea ce spuneam.
In general la noi functioneaza metoda asta. Ii spun calm dar ferm ca nu mananca felul 2 ( cel pe care-l adora ) pana nu termina felul 1 si pt o convingere maxima si noi procedam la fel . Ma bazez pe puterea exemplului si pe foamea din mine .
La gradi stiu ca au reusit sa o convinga sa manance ceva cu metoda santajului. Au fost perioade in care educatoarele erau sincer ingrijorate de faptul ca nu pune gura pe nimic in afara de paine si lactate. Pana la urma i-au gasit punctul slab si acum mananca si la gradi. Am inteles ca dupa somn educatoarele scot niste leagane si topogane din plastic pe care copii se dau. Ea nu a avut voie sa se dea in zilele in care nu a mancat si cica a functionat metoda asta.
Oricum va doresc pofta buna, celor cu probleme, stiu cat e de stresant si cat m-am macinat eu sa gasesc o metoda sa manance.
Asa ca Lori, Doloress - va inteleg chinul si va doresc multaaa rabdare si

Simonix - mergeau un pic mai joase paturile, stiu. N-am avut idee cand am dat comanda cum o sa se aseze si nici cel ce le-a facut nu mai facuse pana acum. Oricum patul de sus nu este f inalt. Asa ca sa-ti faci o idee iti zic ca Andra se urca singura sus, se mai ajuta cateodata de o treapta dar ajunge perfect singura sus. Si din motivul asta am si culcat-o mereu sus. Cand doarme deschid patul de jos, asa, pt orice eventualitate.

Laura bb 3? Curajoaso!!!!

Va , cred ca o sa profitam de vremea frumoasa ... asa ca iesim la plimbarica

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

salutari,

am admirat fetele lui MsBB frumoase foc, precum mami :) sa iti traiasca, sa fie sanatose si cele mai bune prietene

m-a impresionat atitudinea protectaoare a Robertzelului fata de surioara lui Si ILINca mea are niste faze de protectie de mor de ras - o data ii zicea sotzului meu sa aiba grija cum o ridica pe mara din patut ca e fragila. Altadata cu socrul meu - il certa sa nu mai rada ca o sperie pe mara cu rasul lui ca mara e finutza

in alta ordine de idei se pare ca varicela mea e pe final. va multumesc pentru gandurile bune
a fost cea mai crunta boala din viata mea. am ajuns la spital cu tensiunea 8, m-au chinuit sa imi ia din coloana lichid pt ca ma banuiau de meningita, am lesinat etc...bine ca s-a terminat
fetele inca nu au facut desi am pupat la mara la greu ca sa faca si ea...mai avem inca o saptamana de posibila incubatie a bolesnizei

si n-am voie nici cafea si asa as bea unaaa...pana duminica dimineata cand imi scot parleala

Piggy mama de pufitze Ilinca (15.06.2008) si Mara (30.08.2010) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

!!! !!!
Ce dulce Ilinca ! Cred ca te topesti toata cand o auzi vb asa
Varicela? Auch! Cum ai dus-o? Se zice ca la adulti are o manifestare mai puternica? Multa sanatate, sa scapi de varicela si sa te bucuri de primvara alaturi de fetele tale.

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Neatza si de la noi!!!
MsBB sunt minunate fetele tale!!!! Iar Andra e tare frumoasa!!! Si surioara ei la fel doar ca e mai mica, cred c seamana cu tati!!
Uite ca vine incet incet si primavara, nu am mai scris pt ca in we plec la Gruiu , am pus cam de toate in gradina si ma ocup acum de flori si copacei, e f. relaxant, deja am o sumedenie de floricele pe-acolo e super placut.we asta pun gazonul si am niste oameni la lucru pe ccare trebuie sa-i supraveghez caci altfel nu fac nimic.
In timpul saptamanii m-am apucat de facut hainute pt cea mica, ma ajuta si crroitoreasa mea cu treaba asta, asa ca am tot timpul ocupat, iar la Gruiu am pe cineva care imi aduce materiale pt mine asa ca mai fac cate ceva si pt sufletul meu. acum mi-a adus o matase imprimata cu niste flori mari superbe.
Lorich , stai tu linistita ca si al meu e fan nesquic si kinder si alte alea iar de skittles nu mai vb insa sa vedeti cum face isi umple gura cu ele si apoi se duce si le scuipa in cos sau chiuveta ce nimereste, avem si noi faze cu greva foamei insa la gradinita parca e alt copil, la asta al meu se vede ca e gemeni are o dubla personalitate clar, cea mica e mult mai echilibrata decat el, , plus ca e un copil f. calm si rabdator, pot spune ca m,a inteleg de pe acum cu ea, e nemaipomenit sa simti lucrul asta.
Am schimbat data botezului si locatia, am fost nevoita sa fac lucrul asta caci depindeam de nasi asa ca s-a stabilit pe 21 Mai, Biserica Scaune acolo unde ne-am si cununat si unde preotul este un om extraordinar iar restaurantul este Royal cel de la Unirii de langa Tribunal, initial arvunisem Residence insa nu aveau la dispozitie o alta data pt ca se ocupasera toate asa ca am fost nevioti sa renuntam. Am 100 de invitati cam pe acolo,ar fi mai multi dar ce naiba nu vreau sa fac nunta.
Plec prin oras sa mai iau niste materiale sa vedem ce mai imi trece prin cap cu croitoria.
Va pup si va doresc o zi mununata
Era sa uit Esme condoleante pt pierderea sufetita.
Laura ce faceti cand va mutati?

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare!

Va multumesc inca o data dragelor!

De o vreme m-am facut si eu ca si prietena Simonix cu un Kindle, tot de atunci am scanat tot netul dupa carti, asa ca am un milion jumate (glumesc) dar tot am asa cam 100GB numa si numa carti in format electronic. Si inca o sapatamana mai am cont activ pe UseNeXT unde cota imi este de 500GB, evident nu cred ca voi putea sa aduc atatea carti c anu mai stiu ce vreau, dar daca aveti ceva preferinte spuneti ca le caut, inclusiv carti tehnice si enciclopedii, insa doar in engleza, germana, franceza sau olandeza. Filme, muzica si soft nu vreau sa aduc pe contul asta si cartile nu sunt asa mari...

Pana va ganditi voi, cat de repede am cateva carti care cred ca le-ar place lui cleo si aelita despre tricotat : "The Natural Knitter - Barbara Albright", "24 Hour Knitting Projects", "CrochetedSocks16 Fun-To-Stitch Patterns", "Encyclopediaof 300 Crochet Patterns, Stitches and Designs". Daca credeti ca va intereseaza le trimit pe mailul comun, insa nu vreau sa umplu inboxul cu chestii care nu prezinta nici un interes.

Eu mi-am adus super multe carti tehnice avand in vedere ca sunt si greu de gasit unele si costa gramada, insa si multa beletristica. Vorba Simonixului nu o sa le citesc nici in trei vieti...da' le am

o zi buna si sanatate maxima,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara fetele,

pe unde umblati?

Eu de vreo doua zile sunt cu amandoi. Ieri mi-am dorit juma de zi doar cu Vlad, l-am scos in parc, ne-am intalnit si cu Laurita si Piggy si fetitele mici, dar n-am prea putut sta la taclale, caci Vlad in primele 5 minute a casapit 3 copilasi si unuia i-a aruncat doi pumni de nisip in ochi de mai avea putin ma-sa si ma batea, ca, ce-i drept n-am fost pe faza, vorbeam cu Laurita. Apoi l-am dus acasa cu autobuzul, ceea ce l-a incantat teribil. I-am tot promis ca-l duc si eu cu metroul dar nu am apucat.

Aimee, felicitari pt bb Tudor Stefan, sa iti traiasca baieteii si sa te bucuri de ei!

Doloress, hi, hi, eu chiar asa le spun alor mei, " ce fac golanii lu' mama". Nu-ti face griji, si parintii mei vorbesc mai deocheat, Vlad mai repeta, ma mai face sa rosesc uneori in public, dar nu-i un capat de tara, se reeduca ei singurei cu timpul.

Adriana, super ca ti-ai gasit job part time. Asta e visul vietii mele. Prin ejobs ai gasit sau altfel?

MsBB, sunt superbe fetele tale, cea mare e printesuca scumpa foc iar cea mica ii seamana perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Vera mai, sa stii ca ii muta, daa, de la intai.
Magne draguta treaba cu croitoreala, asa mi-e un dooor. Ziceam ca daca as avea fata, mama ce i-as lucra, si de unde ca nu mai e timp de nimic! IAr m-a luat barbate-miu cu "ce fac toata ziua?" mare lucru...stau cu un copil!
Ne mutam prin iulie speram. soramea se muta deja in iunie.
Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza! Ce mai faceti? Va era dor de mine?
Sunt si eu pe aici, incerc sa va fiu cu cititul la zi, dar nu mai apuc sa scriu. Am incheiat prima saptamana la noul job si desi nu am facut mai nimic si ajung acasa mai devreme decat de la celalallt, tot obosita sunt...psihic, nu fizic. Cristi ma seaca de puteri efectiv, a devenit o incapatanata si o plangacioasa...nu ma mai inteleg cu ea...de altfel si cu fiu-meu abia ma inteleg, imi vione unoeri sa ma duc in varf de munte sa nu mai stiu de nimic....

Am vazut printessele lui MsBB, Andra s-a facut o frumoasa, iar Sofifi e o dulce! Sa-ti traiasca Adriana!

Felicitari Aimee pentru "martisorul" baietel! Sa va traiasca sa va bucurati de el!

Laura, mai aveti putin si se reuneste"clanul" in Ghencea ma bucur pentru voi...super sa fiti toti la un loc, mai ales ca va intelegeti asa de bine!

Piggy, varicela?! bine ca ai scapat! si la Cris la cresa au fost cazuri dar vad ca ea ascapat, are sistemul imunitar puternic, se pare, ca vaccinata nu e...

nu mai pot scrie...revin

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel, si la mine e o oboseala acumulata - e si astenia de primavara. Fa o cura de salate, urzici, sa te depurifici si vitaminizezi.
Apoi, o sa fii mai rezistenta si mai imuna la stresul zilnic. Plus ca vine ziua maimare, si o sa ai cum iesi 30min -1 ora zilnic cu pitica in parc si o sa se schimbe relatia
pupaturi, si fii tare!

Mergi la inceput