Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)
Raspunsuri - Pagina 10
Alysh spune:
Buna dimineataaaaaaa si un weekend cat mai placut va doresc!
Aseara am ramas singura cu sotul meu drag, am iesit la o plimbare lunga pe jos pana la un restaurant italienesc, apoi ne-am intors tot pe jos, a fost f frumos.
In privinta bonei, gata nu mai caut pentru moment, pana la urma Luca e cel mai fericit cu mine chiar daca sunt foarte ocupata cu mancare, curatenie, etc si lui nu-i convine asta, eu il cooptez si vorbesc, ma joc cu el in timp ce trebaluiesc. Cu timpul o sa se mai independizeze el si va fi mai bine.
Am nevoie exact cum spunea si Cleo de o persoana care sa ma ajute ocazional cu o curatenie mai amanuntita sau daca am vreao programare la un doctor / cosmetica sa vina sa stea cu el. In rest nu vad de ce m-as calca eu pe batatura cu altcineva zilnic. Atata doar ca zilele trecute de exemplu, Stef m-a sunat ca nu se poate duce sa-l ia pe Vlad de la gradi. Luca dormea dus, a tb sa-l scol, sa plec cu el, a fost super marait, n-am avut pe cine sa chem din bloc sa stea 15 minute cu el.
In privinta mamelor, ale noastre s-au conformat si adaptat rapid la principiile noastre (desi au si ele scapari dar nu grave), in schimb (iata ca o aduc in discutie iar), asa zisa noastra ex bona ma scotea din minti cu faze de genul: "Vlad de ce esti rau si dai in fratele tau. Raule!!", sau "Luca mananca, o sa ramai mic, o sa fii cel mai pitic copil!". In afar de asta il tine pe Luca numai pe pat, nu-l lasa deloc pe jos, vezi Doamne sa nu raceasca iar copilul nu facea decat sa urle ca lui ii place sa exploreze casa de-a busilea, sa puna mana, sa observe, iar ea il limita total. Deci, bine ca a plecat jigodia.
Dana, eu te-am vazut in poze foarte slaba, ce tot spui tu acolo? Arati super, nu stiu de ce iti faci probleme!
Belleane si eu ma inscriu la fetitza, vb lui Cleo, bine crescuta, depempersata si frumoasa foc pe deasupra.
Laurita, scumpul de Mirci, ei au nevoie de atentie/ afectiune maxima acum din partea ambilor parinti. Si Vlad are perioade cand plange numai dupa taica-su sau numai dupa mine. Acum noaptile le doarme cu ta-su si e f mandru, nu intreaba deloc de mine:( 
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Vine cineva in Herasatru dupa-amiaza? Adriana |
ce inseamna dupa amiaza?
cleopuloverul wow!!!!!!Mara - double wow, frumoas,a tunsa, o minunatie!!! deci ati fost la zoo si n-ati spus cand ati trecut prin fata portii noastre!!!
Belleane parafrazand dupa Dolores .."sa tai unghiile la fetitza?"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
MsBB spune:
Cam greu am revenit
.
Am vrut ieri sa vin cu un suculetz, niscavai confetti
sa dam de baut ca avem Sofifi mare de o luna
insa soarta imi fu potrivnica
.
Semne am avut de dimineata dar na, daca pisica neagra n-am vazut-o , am dat ca berbecu cu capul inainte.
Sa va zic ca am inceput dimineata prin a-mi incendia parul ?
Disteapta cum mi-s am bagat moaca aproape de aragaz si ma miram ce-i cu mirosul ala de
parlit
. Eram doar io, pe modelul MY HEAD IS ON FIREEEEEE
cu coama la foc mic
.
Am umblat dupa concediu, am fo cu Sof-ul la cantar si dupa foaiala pe afara m-am ales cu o durere incredibila de cap, de la vant,cred, de-mi venea sa 
In fine , imi spal azi pacatele
, ofer o
, un
si o prajiturica
ca am fata mare, O LUNAAAA! 
| citat din mesajul lui Alysh .... zilele trecute a zis ca vrea sa fiu sotia lui. I-am zis sa-si aleaga si el una mai putin babataie |

Ce nebunik esti
!Imi pare tare rau pt incidentul cu bona. Uite asa te trage viata de maneca, si-ti arata in ce jungla traim
Imi amintesc ca povesteai tu de asta
Eu citisem pe niste site-uri medicale ca perioada de incubatie ar fi intre 2 si 7 zile iar pediatra noastra zice ca ajunge pana la 12 zile?! Mai multe zile cu emotii

Exact asa fu si la noi, Fecian, cum zice si Lori. Nu i se parea un subiect interesant asta cu bb in burtik, poate spre final, cand ca si in cazul lui Doloress, burta devenise prea mare sa mai ignorata a inceput sa arate interes. Chiar in ultimele zile mangaia burtik si repeta " hai afara, Fofia"
Eu am incercat sa nu o ... "plictisesc" cu asta. Daca zicea ea ceva ok, daca nu...imi vedeam de ale mele.
Un lucru mi-a fost clar, insa. Era f atenta si receptiva la commenturi-le din exterior. Prelua rapid informatii si chiar daca pe moment nu le folosea dupa un anumit timp spunea lucrurile auzite.
De ex eu niciodata nu i-am zis ca nu o pot lua in brate din cauza ca este Sof in burtica. Ii spuneam mereu ca ma doare spatele ( si nici nu minteam
si ca o pot dragali, daca vrea, stand jos. Si totusi am surprins-o de multe ori zicand, ca pt ea, " mami nu poate lua in blate. are bb in burtik"
Probabil auzise de la altcineva asta si a storat informatia si a procesat-o in felul ei. Lori
felicitari! Eu inca n-am curaj sa ies cu amandoua Doloress, Lilly - culmea e ca mi-am dorit atat de mult sa inceapa sa vb, sa ne intelegem, sa o inteleg mai usor , sa o pot ajuta mai usor si acum cand o poate face ... tot in chineza ne intelegem
De ar fi numa supararea ca-i tablou stramb
dar la noi incepe jalea cu viteza, direct intr-a patra , cu turatie maxima - incepe
de-i sar muci prin toate orificiile
, se umfla oki ca gogosile si venele la gat de zici ca-i da la pompa si o tine asa intr-o jaleeeee. Io, rabdatoare din fire
, scot o penseta si incep sa-mi smulg , usor-usor firele din cap
si astept sa se mai domoleasca sa aflu ce o deranjeaza. De ex. acum vreo cateva zile o bag la culcare, ne
, ne
si o invit sa inchida oki sa-l astepte pe mosh Ene. Boooon, intre timp se facu ca-i foame si Sof-ului, am poftit-o la
si deodata se declanseaza infernul
. Desprind Sof-ul si ma duc sa dezlusesc misterul. Ea in pat urland si aruncand din toate membrele , taxu disperat cu pancarde " pliz, o pliz, zi ce doresti" io talamba in mijlocul haosului. Si dai si urla si urla si urla ... timp in care noi tot incercam sa aflam ce se petrece.
Revelatie
dupa minute bune in care timpanele noastre au fost zdrelite de jdemii de decibeli
Nush de unde, ea avea in pat bratara si urla de mama focului ca s-a desfacut
.Pai bine mai omule, io te-am adus la somn si tu iti gasesti de gatit cu bratari ?
Poa' se pregatea fata de un Bambu ceva 
Ei, or mai trece si supararile astea, candva, nu ?
Dana
asa-s si eu. Cateodata prefer sa ma chinui mai mult cu unele decat sa ma bat cap in cap, la inghesuiala. Imi pare rau ca v-a chinuit virusul cel rau, dus sa fie 
Belleane

m-ai omorat !
Vreau si io sa vad
si fetele, asa ca da-i batai la pricipit butoanili de la aparatul ala de fotografiat. Cleo
acum vad ce tunsoare trendy are Mara ! Sovaj, sic asa uh? 
Imi place la nebunie genul asta de tunsoare. Cred ca daca n-ash fi atat de marcata de faptul ca in copilarie am fost mereu tunsa ( impotriva vointei, da?
... exact asa m-ash tunde!Cred ca iar am scris un roman
Va
si va doresc un vichend minunat!Semneaza subsemnata
,
indragostita lulea de cele 2
, mAndra
zgubiloasa si martisorul Sofifi
Lorich spune:
Doamneeee MsBB ce dor mi-a fost de tineeee 

, sa nu mai dispari asa, chit ca tre sa scrii o o mana/cu un deget si cu Fofia la tzi!! Asa dor mi-era de mesajele astea, care desi..nah..povestesc lucruri reale, nervi oboseala etc...au un stil asa haios..
si-ti declar iubire eterna, ca si Vlady vrei sa fii sotia mea?? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adriana pai, ne bagam!!! Unde? Roata sau Aviatorilor???
MsBB spune:
| citat din mesajul lui Lorich Doamneeee MsBB ce dor mi-a fost de tineeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , sa nu mai dispari asa, chit ca tre sa scrii o o mana/cu un deget si cu Fofia la tzi!! Asa dor mi-era de mesajele astea, care desi..nah..povestesc lucruri reale, nervi oboseala etc...au un stil asa haios.. si-ti declar iubire eterna, ca si Vlady vrei sa fii sotia mea?? Adriana pai, ne bagam!!! Unde? Roata sau Aviatorilor??? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
Hmmmm
... BINEEEEE
Cine poate rezista la asa propunere?
doar stii ca de multe ori chiar tu m-ai scos din barlog Ieseala placuta, fetelor! Eu nici nu stiu ce sa fac
. Sa ies , sa nu ? Sof e cam mucioasa iar Andra e inca cu ? deasupra capului 
Uof
Semneaza subsemnata
,
indragostita lulea de cele 2
, mAndra
zgubiloasa si martisorul Sofifi
Lorich spune:
hahahahaha..vrea inel cu hello kitty...si mie mi-era frica de vreun Jvarovski ceva ![]()
![]()
![]()
eu am zis ca iesim dar cum oare??/ ca tati e cu Robert in "carfum" si e 1 30!!! Cand vine? Cand papa, cand nani?? Doar sa iesim noi fetele...
Victoria_mami spune:
MsBB, ma gandeam ca vrei un inel d'asta:
http://www.dimensionsguide.com/wp-content/uploads/2011/02/Biggest-Diamond-Ring.jpg
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
MsBb, Desiree hai ca sunteti tare haioase cu inelele 
Msbb multe lunite si anisori inainte pentru Sofi! Merci de tratatie! imi pare rau de parul ars...sper sa nu a trebuit sa tai mult din el.
DAnaH, Doloress mama-mama ce adevar graiti acolo! identic si la noi! Eu ma cert cu mama tare pe chestiile astea. de fapt se pare ca nu avem mai nimic in comun in sensul asta. Toate textele pe care ni le vindea cand eram mici le vinde in continuare.si replica e aceeasi pe tine tot asa te-am crescut! Foarte rau, imi stiu lipsurile si limitele.
Doloress mie imi place f mult de tine. nu stiu de ce nu esti tu multumita![]()
DanaHdraagul de Alex ce suparari de adult are. IMi place de el. e vorba de principiu, nu de fleacuri! Spor la munci!
CleoMinunat puloverul, sunt sigura ca o sa iasa superb! deci la toamna avem motiv sa facem intalnire!
Ali sa va fie de bine iesirea, tare imi mai place de voi!
ce nasol cu bona sa o auzi cu texte d-astea, stiind ca nu poti sa o schimbi, ca ramasa de capul ei tot asa face. Bine ca a plecat! ![]()
Belleane saraca Elena! Sper ca nu e zgariata foarte tare.
CAt despre copii, ce a povestit Doloress cu oul se repeta la noi in casa cu frecventa. Vrea exact ce nu se mai poate- avem si noi chiar faze cu sa scuipam oul ALA, branza aia etc etc, face crize pe tema asta, se imbuiba cu lapte pentru ca bea si Ilinca, cere pipi cand tocmai adoarme fata, toate ca sa se transfere atentia asupra lui.
Dar in rest, numai de lauda. E f destept, povesteste frumos, numara pana la 10 in engleza, stie multe poezii, ma surprinde cu fraze de genul: barza mananca seeeerpi, broaaaste si insecte" - parca e lectia de zoologie, imi place cum se straduieste sa pronunte corect "r" de fiecare data, e plin de haz, imi place ca ma intreaba cand ma supar: "mami, esti draguta?" normal ca nu mai pot sa-l cert, daca tacem pe langa el intreaba imediat: "mami, esti suparata pe mine? tati, esti suparat pe mine?" si tot asa. e o sursa nepotolita de minunatii.
v-am pupat scumpelor