Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 45
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Gabi dodo-pui adresa de la factura este corecta, dar cu aceeasi adresa coletele ajung la oficii diferite. Te rog sa-mi spui cat mai am de plata, am mai castigat ceva de la tine si nu mai stiu sigur. |
ok, 8(jocul)+7(returul)+3(transportul)=18 lei
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Neata fetele... are vre-una din voi adresa lui dianaalex sa-mi dea, mai repede decat va putea ea sa-mi raspunda la pm?
Multumesc anticipat!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
corap spune:
am platit si eu azi ce mai aveam de platit (pt. Raul, Marius- Andrei si Robi). Trimit si chitantele scanate imediat.
Laura, am platit tot ce-am licitat de la tine (incl ce se mai liciteaza inca), am facut un calcul (care poate fi gresit - iti trimit pe pm ) dar tot eram la bancomat si am zis sa scap de-o grija.
georgipuia spune:
citat din mesajul lui georgipuia Neata fetele... are vre-una din voi adresa lui dianaalex sa-mi dea, mai repede decat va putea ea sa-mi raspunda la pm? |
Rezolvat! multumesc celor bine intentionate!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
gabby2011 spune:
buna,fetele am prezentat si eu(nu mai gasesc unde, in ce pagina)un caz, despre un cuplu cu un bebe de 3 luni jum care locuiesc intr un container de santier si care ar avea nevoie de lapte vitalact printre altele pt ca nu le este suficient ratia lor de 5 cutii de la stat.daca e cineva care ar dori si poate sa le doneze acest drept lunar ia ti ajuta f mult.va multumesc.
adra_bell spune:
Buna
am pus azi espadrile roz
pantofi albi
si altadata chilotei nou-nouti
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
gabby2011 spune:
am gasit, postasem la un subiect care s a inchis,,sa i ajutam pe copii-hainute,lapte etc,,.nu prea ma descurc pe aici....astept raspuns........va multumesc anticipat.la cerere pot furniza poze pt veridicitatea celor mentionate
szivarvany spune:
citat din mesajul lui gabby2011 am gasit, postasem la un subiect care s a inchis,,sa i ajutam pe copii-hainute,lapte etc,,.nu prea ma descurc pe aici....astept raspuns........va multumesc anticipat.la cerere pot furniza poze pt veridicitatea celor mentionate |
te rog frumos, urmeaza pasii din acest subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162516&whichpage=4
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ancadragoman spune:
un produs nou http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21898
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
mihaela77O spune:
la multi ani,DICIRSTEA!sanatate si mult noroc iti doresc draga mea!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...