Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 46
madyrizi spune:
buna,
daca are cineva de vanzare maieu(uri) alb si/sau negru, de purtat sub camasile transparente, sper ca ati inteles ce vreau sa spun, eu vreau sa cumpar marimea L/XL. multumesc.
aaa... si va rog sa nu-mi mai trimiteti mesaje cu cine are nevoie de ajutor. stiu si eu foarte bine. chiar daca nu mai scriu aici, urmaresc cazurile copiilor, ajut cat pot si stiu cine are nevoie de ajutor si cine merita sa-l primeasca. se stie (ea) cine a trimis mesajele...
o zi si un we excelente!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mihaela77O spune:
mady,nu ti-am trimis tie in mod deosebit mesajul,cum inca mai faci parte din lista mea de mess,l-ai primit si tu...daca te-a deranjat imi cer scuze,dra puteai pur si simplu sa-l ignori...dar,ma rog....poate te simti mai bine ca ai venit aici sa-mi atragi atentia!
edit:am dat sin greseala aprob la mesajul tau!sa nu intelegi ca nu zic si alta fac!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
valentina_22 spune:
Daria, Mari, multumesc
Dana, la cati mai multi ani fericiti si plini de sanatate alaturi de toti cei dragi tie.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Dodo-pui spune:
La multi ani Dana!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Nerantula spune:
Am pus si eu ceva noutati la bazar :
Set cescute colorate tare dragute, noi, merg si ca jucarie de fetite (dar sunt din ceramica)
Set cescute grecesti originale, noi, in tzipla.
Apa de toaleta O de Lancome originala din Irlanda, dar primita intr-un saculet de organza, fara ambalajul original.
Set deosebit de cani ceai de la Bamboo, folosit foarte putin.
Siiiii ..... SURPRIZA!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Siiiii ..... SURPRIZA! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si perluta Cezara (30.09.2010) Asa s-a nascut Cezara |
Numai 20 lei toti cei 5 litri!? E o super-afacere pt cine o sa le ia. Pacat ca nu sunt in Bucuresti.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
Nushulica, am ridicat azi fusta de la posta.
E foarte frumoasa, dar imi este mare rau. Eu zic ca e un 44 , nu un 40.
De fapt, din ce stiam eu, 12UK, inseamna un 42-44, la noi.
DAr o voi stramta. Nu ma las intimidata asa usor
Multumesc si pentru bonus, le-a luat fi-mea imediat la purtat
Saptamana viitoare sper sa o pot si plati
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Numai 20 lei toti cei 5 litri!? E o super-afacere pt cine o sa le ia. Pacat ca nu sunt in Bucuresti. |
Pai e licitatie, am pus un pret atractiv ca sa intre lumea in vorba :)
Laura, pot livra si in Piatra Neamt, dar pe la sfarsitul lunii se intorc finii mei acolo, acum sunt in Bucuresti sa nasca aici,
dicirstea spune:
Multam fain de urari, vi le intorc inzecit si va servesc cu un toi din tuica de la Nerantula, ca ma bag acum sa licitez
Sunt foarte obosita ca azi a trebuit sa plec inspre Pitesti si am avut surpriza sa prind coada la intrarea in Bucuresti, am facut 10km in mai mult de o ora , dar printre picaturi am reusit sa platesc azi in contul Cameliei (pentru Marius), 100 lei pentru produsele de la :
Selen80:
bluza eleganta, nr. 42 = 17 lei
bluza/maiou dama/adolescente = 15 lei
Boti:
culori tip aerograf = 25.5 lei
set 6 markere textile noi = 14.5 lei
Ducky:
tricou marimea 104 = 5 lei
camasa marimea 118 = 10 lei
Mikaeela:
pantalon scurt pentru baieti 5-6 ani = 5 lei
Total general = 92 lei
Sa ii fie de folos.
Restul datoriilor le achit pe sfarsitul saptamanii viitoare, ca am mai ochit cate ceva pe la bazar si sa nu fac 100 de drumuri.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare