Bazar umanitar (63)

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

Buna fetelor!!!! Alex plange si se musca foarte tare asa ca am si eu o intrebare stiu ca o sa para ciudat dar caut si eu urgent 2-3 perehi de manusi din astea cu un deget pentru 4 ani dar sa aiba elasicul de sus mai bun sa stea bine pe mana. In 4 zile a rupt 2 perechi de manusi si ce mai am eu nu stau foarte bine pe mana. Va rog e urgent. Nu mai am ce ii pune pe mana sa il protejez. Va pupam.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

caut eu acasa,trebuie sa gasesc ceva

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Diana, offf. Pana gasesti manusi nu ai putea sa-i invelesti lui Alex mainile in pansament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Buna seara,

Am pus si eu pentru Marius Apa de toaleta BLACK SUEDE TOUCH Avon 75ml , sper sa se stranga banii care sunt necesari
Am de trimis cateva colete ( olim, anca16, mihaela77O, madaiulia ), va rog sa nu va suparati ca nu le-am trimis imediat ce am primit confirmarile, din pacate de miercurea trecuta fetita cea mare a contactat o viroza puternica si ne-a luat pe toti la rand cu febra 39, intai ea, duminica eu, ieri sotul iar azi am ajuns de urgenta la dr cu bebelusa . Din fericire a venit o bunica sa stea cu noi si sa ne ajute, sper ca ea sa scape...
O sa incerc zilele acestea sa pregatesc din colete si poate reusesc sa si ajung la posta cu ele, dar nu promit nimic, depinde totul de cum evolueaza starea bebelusei. Va rog mult sa nu va suparati

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Din partea mea, nicio problema.

Am ridicat azi intrun final, coletul de la Mihaela77 (am avut bonus ?), dianaalex si katty.

Merci

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am ridicat azi intrun final, coletul de la Mihaela77 (am avut bonus ?)

da,ai avut si bonus!sper sa-ti fi placut produsele!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna seara...

am primit salopetica de blug de la Dianaalex .. superba.. Multumim pentru trimiterea anticipata si astept raspuns ma MP trimis referitor la manusi..

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Si eu am cam depasit luna asta bugetul la bazar, dar sper sa merite. M-am razboit cam tare zilele astea pe aici. Marti cel tirziu fac platile.
Mi-e tare dor de voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salut!
Mikaela am primit azi bluzita de la tine.E foarte frumoasa.Multumesc!
Si tot azi am achitat trei produse:unul in contul lui Bogdan si doua pt Marius-Andrei.O sa trimit si pe maill chitantele.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Ma bucur ca iti place sa o poarte sanatoasa. Platesti cand poti tu nu e graba.
Multumim tutror pentru incurajari si gandurile bune. Doamne cata nevoie avem Astazi am primit catelusa pentru Alex el e foarte incantat dar bunicul inca mai comenteraza. Totusi am auzit ca fac adevarate minuni. Voi ce parere aveti. Tin sa mentionez ca acesta e cadoul lui Alex pentru ziua lui si el stie de ce avem catel

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Am primit coletul de la danyalo, foarte frumoasa bluzita, multumesc!
Boticelina si de la tine am aviz, dar nu am reusit inca sa identific la ce oficiu a ajuns coletul. Ma dispera posta romana, mi le imprastie prin tot orasul. Azi am fost la 2 oficii unde am mai primit si nu era acolo, o sa mai caut si zilele urmatoare.
Gabi dodo-pui adresa de la factura este corecta, dar cu aceeasi adresa coletele ajung la oficii diferite. Te rog sa-mi spui cat mai am de plata, am mai castigat ceva de la tine si nu mai stiu sigur.
Mamagiuliei am platit azi si colierul pentru David, sigur o sa primesti confirmarea de la Leditia, foarfeca e platita deja de ceva vreme.
Dianaalex imi pare rau ca iar sunt probleme cu Alex, sper sa-l ajute catelusul.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Madaiulia - bluza e donata de Nushulica la mine a fost doar in tranzit mie mi-este f. mare la maneci!Sa o porti sanatoasa!
Daria o sa achit la indemnizatie sacouasul!Mii de multumiri!Esti o scumpa si o draguta!

Mergi la inceput