Vreau sa stiu daca....
Raspunsuri - Pagina 3
inaioana spune:
OK.
On topic la intrebarea initiala, unele MLM-uri sunt legale, altele mai putin. Dar pe tine te-a escrocat un om necinstit, nu un sistem de marketing.
http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-level_marketing#Legality_and_legitimacy
craciunitza spune:
Da, dar pana sa aflu asta a trebuit sa discut cu oameni care cunosc domeniul. De acord? :)
Oricum, mie sistemul mi se pare riscant. Tu, daca il cunosti, spune-mi te rog, care e atu-ul lui?
Lali spune:
Eu vad doua avantaje ale acestui tip de comert: in general vine "magazinul" la tine nu mergi tu la magazin si, in al doilea rand, discuti de obicei cu un vanzator care-si cunoaste bine produsele si e foarte interesat de a vinde prin comparatie cu un raft de hypermarket in fata caruia sta (daca sta !) o persoana plictisita care nu stie mai nimic.
Insa sunt si multe dezavantaje, printre cele mai importante fiind ca nu poti tine produsul in mana inainte de a te hotari sa-l cumperi si ca trebuie sa astepti pana primesti produsele.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Insa sunt si multe dezavantaje, printre cele mai importante fiind ca nu poti tine produsul in mana inainte de a te hotari sa-l cumperi si ca trebuie sa astepti pana primesti produsele. |
Eu stiu ca exista mostre d eparfumuri,rujuri,chiar si la sampoane/creme erau daca-mi amintesc bine!
Insa este adevarat ca distribuitorul trebuie sa investeasca in acestre mostre,nu s edau gratuit!
Gabi,daca nu intrebi unde trebuie...ce sa-tzi fac mey!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Eu stiu ca exista mostre d eparfumuri,rujuri,chiar si la sampoane/creme erau daca-mi amintesc bine! Insa este adevarat ca distribuitorul trebuie sa investeasca in acestre mostre,nu s edau gratuit! Gabi,daca nu intrebi unde trebuie...ce sa-tzi fac mey! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Da, ai dreptate, dar te multe ori te astepti la flacon mai mare (chiar daca stii gramajul, nu toti isi dau seama din prima la ce se asteapta), la un port fard dintr-un material mai bun, la o perie cu dintii mai altfel etc.
lisssa_ana spune:
Lali,eu cred ca din cauza ca avem prea multe nu mai stim aprecia. Faptul ca nu suntem niciodata multumiti este un semn.
Eu una,imi cumpar ceva numai daca chiar am nevoie si serios ca ma bucur de acel produs vreo 3 zile.
Mama de Ana si 24+
fashion
Burtocika spune:
Un alt avantaj al sistemelor MLM (sau mai bine zis al celor cu vanzare directa) este tocmai faptul ca multi reprezentanti accepta plata la salariu sau chiar in rate, deci nici vorba de plata in avans !
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana Lali,eu cred ca din cauza ca avem prea multe nu mai stim aprecia. Faptul ca nu suntem niciodata multumiti este un semn. Eu una,imi cumpar ceva numai daca chiar am nevoie si serios ca ma bucur de acel produs vreo 3 zile. Mama de Ana si 24+ fashion |
Nu am inteles ce ai vrut sa spui.
Faptul ca am un punct de vedere privind avantajele si dezavantajele unui anumit sistem de vanzari (indiferent de nume sau produsele vandute) nu inseamna ca am prea multe, sunt tot timpul nemultumita sau ca imi cumpar lucruri inutile.
Eu ma bucur de unele produse mai mult decat trei zile, de altele trei minute, nu vad legatura.
Concluzia ta este ceva de genul: unde dai si unde crapa !
craciunitza spune:
Dana
M-am lasat convinsa de acest domn datorita faptului ca recent am facut o amenajare majora si nu reuseam sa scap de praful alb, acel praf care intra in fibra parchetului, a usilor, acel praf pe care il speli si el nu se curata. Si, acest domn mi-a spus ca are el leac pentru curatenia mea. Am comandat, deci, produse de curatat. De care aveam nevoie la modul serios si rapid. Intre timp am angajat doua femei care au facut curatenie luna, fara produsele de la Frederico Mahora.
Insa, pentru ca m-am trezit fara voia mea intr-o poveste dubioasa, am deschis subiectul si am aflat si alte informatii.
In afara sistemului de plata, poate cineva sa imi spuna daca produsele sunt asa de bune precum scrie in cataloagele de prezentare?