e adevarat ca lui Ivan Ivanovici i-a dat KGB-ul un Mercedes?
da, e adevarat, doar ca nu era un Mercedes, ci o bicicleta, si nu i s-a dat, ci i s-a luat.
cam asa-mi suna si topicul asta - nu era Avon, ci Frederico, si nu dai banii la livrare, ci ca avans, dar...
curat radio Erevan nu schimba nimeni titlul topicului totusi?
(n-am vreo legatura cu Avonu' si Oriflame-u'; bancurile cu radio Erevan recunosc ca-mi placeau mult )
Craciunitza, de ce nu intrii pe site-ul firmei respective si de ce nu scrii un e-mail cu numele domnului, numarul de telefon si tot ce s-a intamplat - cu plata inainte, neprimirea produselor. Si poate ve-i primit un raspuns de la compania respectiva in sensul ca este posibil la nenea asta sa nu fie reprezentant al firmei ci doar a intrat de pe undeva in posesia unor pliante si liste de preturi. FAptul ca era "dotat' cu multe materiale de astea informative si cataloage nu-l face mai credibil, decat pentru unii.
Eu nu pot intelege cum ai dat tu banii unuia pe care nu-l cunosti bine si acum te miri cum este posibil sa nu-ti aduca produsele?!Sorry, dar eu zic sa-ti iei adio de la bani si cum zice o vorba romaneasca "sa-i pui sare pe coada" !