Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
gogoshika10 spune:
Babylicious, e foarte interesant site-ul! Multumim
. Din pacate multe articole sunt epuizate...Poate pregatesc alte intrari.
Noi va spune noapte buna, mamicutze, ca dupa patru masini de rufe spalate suntem lati de oboseala 
Sooomn usooor!
Cristina G.
20+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
dya27 spune:
Fetelor, multumesc tare mult, sunteti niste scumpe!
Roxy, felicitari pentru razultatele de la eco!
Roberta, imi pare tare rau dar eu zic sa stai cumintica si sa te odihnesti cat mai mult, iar gandurile negre lasate de-o parte, pentru ca nu fac bine lui Gabriel!
Ai sa vezi ca o sa stea bine merci acolo la caldurica pana la data prevazuta! 
AlyMih, esti o frumoasa, pozele de la nunta sunt minunate, lanul cu maci m-a lasat fara grai!
Noapte buna, pup toate burticutele!
24+
Ianis-Stefan
alinafilip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian Buna fetelor ![]() Wow, ati scris o gramada Pai zau ca aveti chef de ciripeala..si pe o vreme ca asta cine nu? Eu am programarea maine la medic..am venit prea tarziu de la cumparaturi azi si asta e...maine. Am luat carutul . Am pus cateva pozici cu el pe cont (are si adaptor pentru scaun de masina). Imi place la nebunie. Acum trebuie sa mai cumpar si maxi-cosi (scaun de masina bb) si gata setul e complet...In 300 de euro as avea si scaunul de masina si tot sistemul. Acum mai ramane de cumparat hainute la bbloi si cam atat. Ca restul am..mobilier am, lenjerie si saltea bb am. Ma gandesc sa cumpar un hamac (special pentru bb) astfel incat ziua cand stau cu el si e un pic marait il pot legana si imi pot face si ceva treburi. Va pup ca merg sa imi iau matza de la gradi ![]() Felicia, de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 20+ cu bulina Nasterea lui Gabriel _ Simply happy! |
Buna dimineata fetelor.
Feciancarutul este foarte foarte fain. Cat ai dat pe el, te intreb pentru ca si eu am rugat pe cineva din Olanda sa-mi achizitioneze unul cam la fel cu al tau.
Sanatate doresc fetelor bolnavioare si La Multi Ani sarbatoritilor.
Ma bucur pentru cele care au primit rezultate foarte bune la eco.
Si noi ne-am facut programare la morfo de trim 2 pe joi, sunt asa de stresata, azi noapte nu am putut sa dorm deloc. Toate gandurile negre m-au napadit si tot felul de intrebari am avut in minte, care mai de care mai sinistre.
Sunt extrem de agitata, pana joi cred ca inebunesc. Tinand cont de faptul ca pana acum nu mi-am facut morfo. niciodata va dati seama se este in mintea mea, oare e bine bebe? este dezvoltat normal? are de toate? VAIIIIIIIIIIIII!!! Inebunesc!!!Pana la urma cred in Bunul Dumnezeu ca ma va linistii si ca va fi totul bine cu bebe, Doamne Ajuta!
pe toate.20+
roxybarbu spune:
Buna dimineata burtici 

Sa aveti o zi frumoasa si usoara 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011
Babylicious spune:
Buna dimineata!
roxy, felicitari pt rezultatele la eco! ai vb cu doctorul?
Cat despre site, am inteles ca in aprilie lucruri noi.
Alina, iti doresc rabdare si liniste pana joi!
eu am miercuri morfo si de 2 nopti visez numai ecografii![]()
Va pup pe toate! si o zi superba sa aveti...
22+ cu 
Bebelina
pufi79 spune:
neata fete burticioase,
felicitari pentru bebelina grasuna roxi , strumful meu avea la 23 sapt si 6 zile 660 grame, mai "siluetist" asa
.
Vreau sa va spun ca deja nu mai am acel somn adanc si odihnitor, de cateva nopti bune visez foarte mult, vrute si nevrute, si am inceput sa am carcei la pulpe
. Dar trecem noi peste toate numai bubulinii sa fie sanatosi.
viitoare mami de bebe strumf nazdravan 
24+ Doamne ai grija de noi 
alinafilip spune:
| citat din mesajul lui Babylicious Buna dimineata! ![]() roxy, felicitari pt rezultatele la eco! ai vb cu doctorul? Cat despre site, am inteles ca in aprilie lucruri noi. Alina, iti doresc rabdare si liniste pana joi! eu am miercuri morfo si de 2 nopti visez numai ecografiiVa pup pe toate! si o zi superba sa aveti... 22+ cu ![]() Bebelina |
Multumesc Babylicious

Incerc sa ma calmez, iti urez si tie multa bafta si rezultate foarte bune la eco de miercuri.

21+
Ireth spune:
Neatza burtoaselor! 
Fecian, super carucior!!
cat ai dat pe el? oare se gaseste si in Belgia? ![]()
Faza tare in metrou:
dau sa intru in metrou (abia trasese in statie, usile inchise), eu eram prima in fata usii. Vine din spate un domn la vreo 50-55 de ani, ma da la o parte (=ma impinge) sa intre el primul in metrou. Inauntru, repede-repede se uita sa prinda un loc liber. N-are noroc! e plin. Ne asezam noi la bara, si la un moment dat o gagica la vreun metru de mine imi vede burtoiu (v-am spus ca se vede
) si imi face semn sa stau in locul ei. Bineinteles ca domnul cu pricina m-a dat la o parte si s-a asezat el, ce credeti?!
Incercand sa ma calmez de la atata nesimtire, m-am gandit: o fi bolnav omul! dar... dupa ce s-a asezat, a oftat (un oftat fericit), a scos ziarul din buzunar si a inceput sa citeasca. Pam-pam! Toata lumea se uita la el, socata. Mai, deci ca un uliu! efectiv m-a impins sa stea el jos....
Dar povestea e bine cand se termina cu bine (pentru mine
) un baiat mi-a facut semn ca se ridica si sa stau eu jos in locul lui. Si uite-asa am capatat amandoi loc...
Nesimtit, ca alte cuvinte nu vreau sa scot ![]()
A, si dupa ce ies din metrou, vad o gagica cu un bebe in brate, jelea de mama focului ca n-are ce sa ii dea sa manance, etc etc, vechea poveste. Acum... eu stiu ca 99.99% sunt fake-uri, dar la cat de plina de hormoni sunt, mi s-a facut mila de ea. Intru in magazin, fac cumparaturile de dimineata, si imi mai ramasesera rest 1.5 ron. Zic hai sa il dau tipei... ma duc la gagica, ii dau banii, si ce credeti... cand scoate mana din buzunar sa ia banii avea niste inele de argint pe mana de toata frumusetea
imi venea sa ii iau banii inapoi (ca principiu, evident) si sa ii zic sa-si vanda inelele sa ii dea de mancare aluia mic. Ofofof, in ce lume traim!
Fetelor care stati in afara Romaniei, acolo cum e? la fel de multa nesimtire? cersetori?
Revenim la subiete de gravidoase
bafta fetelor care au analize zilele astea! 
Eu inca n-am intrebat-o pe doctorita cand isi ia concediu, desi m-am tot gandit ca daca nasc in august.... hmmm... dar data viitoare singur o intreb.
20+
Ireth spune:
Siii, pe un ton de optimism, anunt ca am ajuns la jumatatea sarcinii
20 de saptamani!

20+
alinafilip spune:
| citat din mesajul lui Ireth Siii, pe un ton de optimism, anunt ca am ajuns la jumatatea sarcinii ![]() ![]() ![]() ![]() 20+ |
Felicitari, iti doresc sa ai parte de inca 20 de saptamani de acum in colo cu sanatate si tu si bebe.
pentru tine.21+

de pui Gabriel (