Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele !

Am scapat si eu de examen....sincer l-am tratat cam cu superficialitate...desi , se pare, ca nu ar fi trebuit...eh, asta e...de luat sper sa-l iau

Ireth, "tare" faza din metrou . MIe mi s-a intamplat asa la o banca, unde un mos s-a bagat in fata mea si m-a expediat la alt ghiseu unde casiera era ocupata.

Eu si cu burtoiul mare si cu Anastasia dupa mine ..."Norocul" meu a fost ca m-a vazut baiatul care era la ghiseu (culmea era si de pers juridice)a vazut faza si i-a zis mosului "Va rog sa o lasati pe doamna ca este persoana juridica" . M-a masurat mosu' din cap pana'n picioare da' n-a avut ce face

Din pacate am vazut multi mosi nesimtiti...care pun pe seama varstei "drepturile" lor

Felicitari pt "jumatatea " drum . Inca pe atat si gata

Alina, bafta joi la eco. Nu-ti mai face griji ca o sa vezi ca totul este bine.

Roxy felicitari pt grasunica!
Despre concediu...eu zic sa-l intrebi. Si daca zice ca nu o sa fie sa-l intrebi de mai multe ori. Eu stiu ca mi-am intrebat doctorul destul de des daca o sa aiba concediu/daca o sa vina noaptea daca ma apuca...

Felicia este ff frumos carutul.
Noi nu o sa mai cumparam pt ca-l avem pe cel de la Filip. El a stat putin in el, Anastasia nu a stat deloc, iar acum este la nepotelul nostru ...deci un carucior care stie "sa se poarte" cu copiii

Zicea cineva de candida... eu nu am avut/ nu am. Este o secretie mai abundenta,la mine in special cand fac efort sau sunt obosita, dar este ok (cel putin asa pare si asa cred ).

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna dimineata si de la noi

Felicitari celor care au aflat ce ascund in burtica
Fecian si Roxi ....suuuper carucioarele.
Roxi....ai o grasunica
Babylicious si Alinafilip....bafta la morfo....va inteleg visele...asa sunt si eu
Ireth......hai k mai ai putin
Alexia...ma bucur ca esti mai bine.
Babyblue....de data asta sunt prezenta la intalnire
Alymih.....foarte fumoase pozele in lanul de maci

Am pus niste poze cu ce am cumparat pt zanika

18 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Felicitari Ireth! sa vezi cand ne anunti ca mai ai cateva saptamani pana la nastere!

Nasoala faza cu metroul. Eu mor pe oamenii astia nesimtiti. Si eu merg cu metroul, insa la mine nu se vede inca burta. Pentru ca dimineata luam metroul aproape de la capat, de cele mai multe ori stam jos. Insa dupa amiaza il iau de la Unirea, stiti cum este. Si mi-am propus sa stau in picioare cat mai pot, caci la serviciu stau numai pe scaun si ma doare spatele continuu. Insa nici nu vreau sa ma gandesc la cum va fi cand ma voi face mare mare, si lumea va avea impresia ca as face mai bine sa stau acasa decat sa circul cu metroul si sa-o fortez pe ei sa se ridice!

18+

Mergi la inceput

Anaemi, super tare, te-ai facut 'persoana juridica'!
Alinafilip, succes la ecografie, tinem pumnii.
Roxy, felicitari, cred ca esti in al noualea cer dupa ce ai vazut bebelina.

Pe mine ma omoara Razvan de pe acum zicandu-mi ca abia asteapta sa vina bebe, ca nu mai are rabdare. Il vad eu atunci
_
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Neata burtici eu am facut o cafeluta asa ca va astept, dar pregatesc si un ceai , sper sa numai fie nimeni bolnaviosr !
Roxy felicitari pentru bebe dar faza cu dr este culmea. Sa suni neaparat , urat din partea lui ca nu a anuntat
Iteth sa ai o sarcina usoara in continuare !!! ce repede trece timpul ...maine poimaine vine iulie-august si incep strufii si prichindeii sa iasa la lumina
Alinafilip, babylicious
Din pacate lumea a devenit prea rea, egoista si plina de tupeu , chiar am vazut un reportaj zilele trecute (am uitat pe ce post/emisiune) cum era o cersetoare pe la mag Unirea cu un copil in brate si faimoasa pancarda "muritori de foame" si ..a vrut reporterul sa vada copilul din brate ..surpriza niste carpe infofolite in hainute de copil . Zicea cersetoarea ca in 10 min il face si desface ...ca trebuie sa schimbe lucrurile ca apoi bate la ochi , no comment

17+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Mai fetelor dar voi cumparati nu gluma . Eu nu ma stresez prea tare pt ca mai am de la primii doi si cel mai sigur o sa mai primesc...asta nu inseamna ca nu i-am cumparat si eu cate ceva la bebeloi

Ariana este f frumos carutul...Ma bagati in boala cu frumusetile voastre

Aly multa sanatate si tie. Eu am luat oscilo si ma baut mult ceai cu lamaie.

Inca nu mi-a trecut , dar ma simt putin mai bine. Ieri m-a durut f tare capul si cu nasul inca am probleme

Roberta multa sanatate si cat mai multa odihna.

Lissa cum a fost "per total" cu bebeii Ai trecu cu brio, nu?

Florina, faza aiurea este ca cei mai nesimtiti sunt in general cei in varsta.

O data eram in autobuz cu cei mici, Anastasia in brate si Filip abia se tinea de bara (cred ca stii cum merg soferii de pe RATB) si doua babe se uitau la mine ca la masini straine, dar nici una nu s-a sinchisit sa dea un loc pt copii.

Alta data era o fata insarcinata, la inceput, nu se vedea burta, dra se vedea ca ii este f rau .O baba i-a cerul locul cu nesimtire si cand i-a spus ca este insarcinata si ca-i este rau, baba cu aceeasi nesimtire crasa i-a spus ca nu se vede si ca si ea a fost insarcinata si ca a fost asa ... Idioti!

Eu am hotarat ca nu o sa mai fac nici un "compromis" cand o sa vad mosi nesimtiti care cred ca lor li se cuvine totul. na ca m-am si enervat

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Asa este Anaemi, iti dau dreptate, sunt unii mosi cu un tupeu de te lasa masca. Compromisuri nu trebuie facute cu cei nesimtiti. Ii vad si eu prin RATB ca stau unii, si langa ei sunt mame cu copii in brate sau femei insarcinate. Si felul in care se arunca dupa scaune imi face greata.

Insa si pe partea cealalta am vazut tineri extrem de nesimtiti fata de batrani despre care vedeai clar ca bat peste 80 de ani. Totusi, eu am o bunica si stiu cat de rau ii este sa stea in picioare. Cu toate astea se duce sa faca piata la Obor si se intoarce de acolo cu cate 10 kg in fiecare mana si sta in picioare.

Acum, stim cum este. Educatia de acasa se manifesta si in societate.

Ah, ca vorbeam de mosi, mi-am amintit ce m-am enervat intr-o dimineata saptamana trecuta. Asteptam la coada sa-mi iau o chifla, inainte sa ajung la serviciu, si vine un mos, se baga in fata mea si cere paine. Eu sunt calma la faze din astea, dar m-am luat de el imedia. Si-mi raspunde: eh, luati dvs. toata painea! De parca era vorba despre asta! In fine....

Dar, sa nu ne enervam. Toate la timpul lor. Adica cazul cu pricina, si in secunda doi replica usturatoare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Chair ca vb Anei, ne bagi in boala Ariana!!! de la ce firma e carutul? eu sunt inca in faza de cautat pe net...si de informare...Doamne ce frumoase sunt toate!!! sper pana miercuri sa nu ii fi aparut vre-o puta bebelinei

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Burtocika si eu am fost in sarcina pecedenta la Iosup, e foarte bun. Acum ma duc la altcineva la CMU la Hadi Rahimian care vad ca e si la MEDSANA. Incearca si la el, eu am facut programare la amnio cu 1 sapt inainte. E super de gascha.

Fecian bafta la echo azi si sa stapaniti sanatosi carutul.

Ana sa stii ca asa ma gandeam si eu cum naiba mai incapem cu atatea scaune si scoici in spate. Noi am fi vrut sa schimbam masina, dar nu se mai poate. Trebuie in schimb sa schimbam apartamentul ca in 2 camere o sa o luam razna mai ales daca vine si mama sau soacra sa ne ajute.

Lissa te-ai scos...eu cred ca o sa am mari probleme cu Razvi la capitolul asta. Am pierdut eu ceva? Ati aflat sexul? Ca tot vad fetele ca zic de fratior?

Roberta lasa mama kg ca le dai jos dupa...ai tot timpul. Eu la Razvi am luat 25 de kg. Bebelusul sa fie sanatos, asta e tot ce conteaza.

Ce e mai util la o scoica e ca atunci cand adoarme bebe, nu-l mai trezesti ca sa-l iei in brate, poti sa-l iei cu scoica cu tot in casa. Noi asa faceam cu Razvi si mai dormea si in casa ceva vreme tot in scoica. Mai ales pe la 4 luni cand nu adormea decat plimbat, ce de ture mai dadeam pe la Razoare pe la rond sa-l adorm...

Babylicious mersi de site. L-am gasit si eu ieri dar nu au foarte multe pe stoc. Asteptam in aprilie poate aduc lucrusoare frumoase de primavara.

Roxy felicitari pentru parametri..eu zic sa suni dr decat sa stai cu spaima asta in suflet.

Pufi carceii in sarcina am avut si eu la Razvi...si s-au tot intensificat pana am nascut. La mine treceau daca ma ridicam repede in picioare.

Ireth felicitari...inca atat si gata, vine bebe.

Eu nu am cumparat pana acum nimic la bebelina...trebuie sa vad ce mai am de la Razvi si ce imi mai trebuie. Bineinteles nishte rochite tot o sa cumparam. Astept rezultatele la amnio si dupa ii dam bataie la shopping.

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata burticilor si de la mine!Vreau sa felicit fetele care au venit cu rezultate bune de la eco Roxy si Dya!Roberta odihna multa si sa nu depui efortAici unde locuiesc eu o femeie insarcinata este foarte respectata,i se da prioritate aproape peste tot,inclusiv la magazin daca nu vrei sa stai la rand mergi in fata si nimeni nu zice nimic,difera foarte mult de Romania! 24+ Maya-Maria

Mergi la inceput