Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
Savvy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Babylicious Stiu ca se intreba despre haine de gravida. nici eu nu mi-am luat nimic pana acu, inca ma mai descurc cu pant cu talie joasa, colanti si rochite largi, cum zicea si babyblue, dar mi-a dat cineva un site cu hainute chiar frumoase. www.hainedegravida.ro/jspv2/index.jsp" target="_blank">site 22+ cu ![]() Bebelina |
Am mai povestit de cateva ori despre hainele de gravide, dar se pare ca nu m-a bagat nimeni in seama... sau atunci nu va gandeati sa va luati.
Eu am fost la "C&A", de unde mi-am luat o pereche de blugi si niste bluze (bluzele nu sunt de gravida, sunt genul bluza mai lunga sau rochita, se pot purta si dupa sarcina) si la "Rococo" (pe Stefan cel Mare sau la capatul linei 21, Piata Sf. Gheorghe). La ultimul magazin innoiesc mereu stocul si au destul de multe haine de bumbac, cum caut eu (nu vreau sintetic) si mai au pijamale, camasi de noapte, sutiene pt. alapatat etc. Incercati si la ei.
Initial voiam sa-mi iau mai multe haine de graviduta, acum sper ca o sa trec de ultimele trei luni fara mari investitii - ma gandesc mai mult la bebe si la banii pe care trebuie sa-i pun deoparte pentru el. Dup-aia, ce mai fac cu hainele astea? Poate le pun deoparte, in caz ca vreau si al doilea bebe. Daca nu, mai tarziu, o sa le donez.
O zi frumoasa, cu analize reusite!DPN 4 iulie 2011 - baby boy
fecian spune:
Buna dimineatza fetelor
Eu azi sunt intr-o dispozitie nu prea placuta, insa asta e o sa trec peste.
Alinafilip carutul m-a costat 200 de euro(landou, cealata piesa de bb mare, husa de ploaie, adaptor scoica, sac de picioare..habar n-am cum sa ii zic in romaneste). Asta pentru ca era ultimul ultimul. In mod normal costa 370 de euro si se gasea numai in Amsterdam Circus si nu mai stiu ce filiala din Olanda.
Ireth, habar n-am daca se gaseste in Belgia (eu l-am gasit la un magazin Prenatal...cred ca asta nu se gaseste in belgia)
Acum scoica trebuie sa o cumpar (e obligatoriu aici in Olanda sa o ai)...si am gasit tot asa reduceri fulminante de la 200 de euro la 100. Asa ca o sa imi pice tare tare bine sa il cumpar acum. Am scutit cam 130 de euro (bani pe care ii pot folosi in alta parte)
Legat de nesimtire...e un sport international si am vazut ca e practicat la scara larga...tineri batrani deopotriva.
Eu nu ma mai stresez de nici o culoare. Vor sa stea jos, sa stea mama, ca or fi obositi. Ieri am patit si eu faza cu impinsul, si mi s-a parut de-a dreptul dezgustator. L-am lasat in pace insa m-am uitat fix in ochii mosului cu privirea mea de otzel...mai ca nu i-am batut obrazul. S-a facut ca se uita in alta parte.
Legat de cersetorie...si aici se practica insa nu asa de agresiv ca in Romania. Oamenii decenti si saraci nu-i vezi pe strazile orasului. ii vezi cand merg pe strada, garboviti de griji si fara haine adecvate. Ii vezi ca sunt slabi, ca le sticlesc ochii de foame dar nu indraznesc sa fure sau sa cerseasca.
Cersetorii profesionisti, au tupeu, au tehnica in ei. Nu dau cersetorilor tocmai ca am vazut si eu destui.
Acum va pup si va doresc o zi frumoasa
Felicia,
de pui Gabriel (23 Mai 2008) si
20+ cu bulina
Nasterea lui
Gabriel
_
Simply happy!
Roberta84 spune:
Neatza burtici!
Va multumesc de incurajari
, conteaza mult cand esti intr-o stare ca a mea .Incerc sa stau mai mult in pat , ma rididc doar sa fac mancare si la baie, ma simt foarte obosita.
Ireth intrebai daca e asa si in afara :DA!! si partea proasta e ca cine sta la metrou cu copii in brate si cersesc ?? tot romancele , dar rromi , insa pt italieni nu prea conteaza diferenta , pt ei tot romance sunt. e Una care de 4 ani cerseste cu copilasul in brate si copilul ala nu mai creste , tot bebe e
! Clar ca nu-s ai ei.
Iar in ceea ce priveste nesimtirea ..... Eu ca sa ajung la spital , trebuie sa schimb 3 autobuze(si e cel mai aproape
) , si burta mi se vede , insa loc nu mi s-a dat decat o data si culmea ca era un baiat roman care sa ridicat , in rest babele astea ale lor , de 80 de ani care merg cu carutu la cumparaturi dimineatza , daca ar putea si-ar pune si carutu pe scaun , nu sa dea loc la o gravida
.Asta-i lumea in care traim.
Roxi felicitari pt grasunica!
Alina , stai linistita iaca numai maine nu-i poimaine. Nici eu nu facusem nici-o eco morf. pana la asta de trim II , si a fost bine , stai linistita ca bebe sigur e ok.
23+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Babylicious Chair ca vb Anei, ne bagi in boala Ariana!!! de la ce firma e carutul? eu sunt inca in faza de cautat pe net...si de informare...Doamne ce frumoase sunt toate!!! sper pana miercuri sa nu ii fi aparut vre-o puta bebelinei ![]() ![]() ![]() ![]() 22+ cu ![]() Bebelina |
Este Peg perego.......pe noi ne-a incantat ff tare pt k este fff tapanos....unisex si cel mai important incape in porbagajul masinii...care este ff mic.
si eu ma tot gandesc ...k poate pe 8 aprilie sa nu avem si noi o surpriza.
18 +
Arianna-Maria
ramyy spune:
neata si de la mine [
eu de cand sunt gravida nu am prea iesit din casa de frica sa nu ma ia gripa si oricum a fost frig pana acum, nu stiu cum e in alta parte dar la noi in zona e dezastru cu gripa asta ...toata familia mea si toti cunoscutii sunt bolnavi febra mare tuse, durere mare in piept pana si sotul a fost bolnav ..nu stiu cum de am scapat eu ![]()
Vorba Feliciei nesimtitea e sport international :), din fericire...dar mai sunt si oameni cu suflet.
eu ieri am fost sa fac niste analize si binteles ca era plin la laborator atatea oameni nu am vazut in viata mea pana am platit a durat o gramda de timp am stat la coada la recoltat unde erau sute de mirosuri mi s-a facut rau ..cand am iesit de la recoltat cred ca eram alba la fata si m-au vazut 2 femei care stateau jos si repede mi=au luat haina si genata si m-au asezat..inca mi-a fost un pic rusine ca nu am fost niciodata in situatie
sigur mi-au vazut burtica
dar oricum foarte frumos din partea lor...asa cum ziceti si voi erau si o groaza de barbati pe acolo care stateau pe scaune si nici unul nu a schitat nici un gest ![]()
20+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
alinafilip spune:
Multumesc anaemi, v florina, alexia ada, roberta84 pentru incurajari, chiar am NEVOIE MARE de ele.

Sper si eu sa fie bine. Bebele meu este foarte lenes in miscari. Il simt in fiecare zi dar foarte finut nu cum a fost Mihai.
Ariana carutul este foarte f frumos si noi suntem in faza de cautari peste tot, pe net, in magazine, in strainatate...acum om vedea care va fi alesul in cele din urma.
Fecian multumesc pentru informatii referitoare la carut, astept si eu vesti din Olanda sa vad ce si cum si apoi ne-om hotara.
In legatura cu cumparatul, noi nu am luat nimic, nimic. Ce-i drept astept sa mi se confirme ca este fetita.
Fetelor o intrebare: Se poate manca leurda in sarcina? Stiu ca deregleaza un pic stomacul si intestinele si este foarte bun impotriva constipatiei, oare pot manca? Am cules duminica o gramada si nu am mancat decat 4 frunze pe post de salata. Parca imi este teama sa mananc mai mult.
21+
ramyy spune:
ne-am hotarat si noi la carucioare
http://www.strollers.ro/Sisteme_Modulare/Carucior-Austin-4-Sistem-Complet-3-In-1_329_332_352_codeCOL-A4-3.aspx
astea o sa le cumparam dar ceva mai aproape de nastere :)
le-am vazut sunt super faine.
20+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
mariaruxi spune:
Mama, ce de cumparaturi! Eu inca nu am cumparat nimic pentru bebe.
Fecian e foarte fain carutul, imi place.
Alymih ce mult mi se pare ca semeni cu sotul tau ![]()
Roberta eu zic sa gandesti doar pozitiv. M-am stresat foarte mult la inceputul sarcinii, stiti voi: simptome lipsa, burta deloc, etc. De la o vreme sunt atat de relaxata si de pozitiva si ma simt foarte bine. Pur si simplu nu accept ca se poate intampla ceva rau cu mine sau cu bebe. Sunt sigura ca e un dar de la DD, deci sigur va avea grija sa ne fie bine. Si asta cred ca e valabil pentru toata odiseea asta.
Lisssa cred ca daca ai avea in ingrijire inca 2 bebei, tot te vei descurca pentru esti o mama buna. Ce fain ca Ana nu e geloasa 
Maria (27 nov. 2007) si
23+ 
Michelle_12 spune:
Buna dimineata Burtici,
dau si eu un ceai de lemongrass si capsuni (este delicios).
Apropo de politetea in mijloacele de transport si cersetori in alte tari "civilizate"
... Sa va povestesc cum e pe aici, ca am ramas si eu socata, fiindca asteptam ceva mai mult de la nemti. Zilele trecute veneam de la inot si fiindca considerasem eu ca mi-am facut portia de miscare pe zi si facusem si ceva cumparaturi si autobuzul urma sa vina in 2 minute mi-am zis sa-l astept si sa-l iau o statie cat aveam de mers pana acasa. La mine inca nu se vede burtica foarte tare, mai ales pe sub paltonas asa ca nici nu ma astept sa mi se ofere locul. Noroc ca autobuzele sunt de obicei suficient de dese cat sa nu fie chiar inghesuiala, si se gaseste in mod normal loc sa stai jos. Insa de data asta autobuzul a avut o intarziere de vreo 15 minute si era plin ochi. In statie era o mamica cu un bebel infasurat la piept si cu un catel in lesa. Ne-am urcat amandoua. Ca mie nu mi s-a oferit loc nu a fost de mirare dar mamica cu bebe in brate si bebe in lesa, se chinuia saraca sa-si gaseasca echilibrul iar un domn tot asa la vreo 50 de ani ca si in cazul lui Ireth se lafaia pe un scaun, langa el o domnisoarade vreo 20 de ani la fel...mai, unul nu s-a simtit sa se ridice sa-i ofere locul bietei femei. Se uitau ca idiotii la ea cum se chinuia sa-si tina echilibrul. Cam atat despre politetea de pe aici
.
Iar cu cersitul...pai se mai perinda uneori prin metrou cersetori, de regula din pacate conationali de-ai nostri
. Conationali de-ai lor cersesc pe strada, cu cate un catelus, pt care cer chipurile de mancare. Dar se vede pe fetele lor buhaite de bautura pt ce le trebuiesc banii
. Sau se mai intampla sa te trezesti cu cate unul pe langa tine, asa de bine imbracat incat nici nu te-ai astepta, si te intreaba daca nu ai sa-i dai ceva marunt. Prin tara ma mai impresionau si pe mine copiii si le dadeam cate ceva, dar aici daca ma apuca mila donez mai degraba o suma de bani pentru cate o cauza nobila legala.
Revenind la subiecte de sarcina...Ireth felicitari pentru aniversare 
. A noastra este joi
.
Bafta fetelor care au eco si felicitari celor care si-au revazut puiutii. 

Sanatate multa celor bolnavioare!

Felicitari si pentru carucioarele noi.
Sunt tare frumoase! Noi nu am cumparat inca nimic si va spun sincer pana acum nu am avut nici un chef, iar de achizitionarea caruciorului imi este cel mai groaza.
Discutati mai acum catva timp de patuturi. Planul nostru era sa-i luam mobila lui bebe pt camera lui dar sa-l tinem cu patutul cateva luni in camera noastra. Acum tocmai am citit de curand ca se recomanda ca bebe sa fie tinut in apropierea parintilor pana la un an si ma gandesc ca un co-sleeper ar fi o solutie buna. Ne vom duce la inceputul lui aprilie prin magazinele de mobila sa ne uitam.
Si o noutate ... in sfarsit a facut si bebe al nostru muschiuleti...il simt de doua zile 

.
Iar despre vise si eu am din cele mai ciudate...am visat acum vreo saptamana ca-l nascusem pe bebe si mi se parea asa de uraaaat...si fiindca era brunetel si cu ochi negri ii spuneam barbatului ca e o greseala, ca nu poate fi copilul nostru fiindca nu ne seamana deloc (noi avem ochi albastri amandoi si ten deschis)
. Cand i-am povestit mamei la telefon s-a distrat copios si m-a consolat: "Lasa mama, cand o sa-l nasti oricat ar fi de urat tu tot drept cel mai frumos o sa-l vezi, ca asa gandeste orice cioara despre puiul sau" ![]()
Iar cu o noapte inainte sa-l simt prima data am visat ca facea niste piruete prin burtica iar eu imi faceam probleme de constiinta daca nu cumva ingrijorarea mea il agita asa de tare
.
Off, scriu rar dar cand ajung sa scriu ma lungesc... 

Va pup si va urez o zi minunata de primavara, si daca nu aveti soare va trmit eu ca am din belsug 
.
19+ &
din burtica ei
crisspy spune:
Rammy frumos foc caruciorul.
Eu la Razvi am facut o greseala...fiind nascut in februarie, deci nu am iesit asa mult cu el pe afara pana pe la 3 luni ca a fost frig, nu am luat landou. Am cumparat un carucior Prenatal numai partea sport si scoica de masina. Am fost in week-end in Carrefour din Baneasa de unde l-am luat sa vad daca pot sa cumpar landou separat...raspunsul: nu comercializam parti separate 

Acum nu pot fara landou...fiind august o sa iesim din prima zi afara si fara landou nu se poate.
Asa ca trebuie sa ma pun si eu pe cautat carucioare...partea nasoala e ca este una din chestiile cele mai costisitoare 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
17 sapt