Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy
Eu am fost la "C&A", de unde mi-am luat o pereche de blugi si niste bluze (bluzele nu sunt de gravida, sunt genul bluza mai lunga sau rochita, se pot purta si dupa sarcina) si la "Rococo" (pe Stefan cel Mare sau la capatul linei 21, Piata Sf. Gheorghe). La ultimul magazin innoiesc mereu stocul si au destul de multe haine de bumbac, cum caut eu (nu vreau sintetic) si mai au pijamale, camasi de noapte, sutiene pt. alapatat etc.

Foarte utile informatiile ! Eu de cand sunt mai plinuta (purtam cam 50-52, dupa care am slabit 20kg si am ajuns la un 48) mi-am gasit la C&A destul de multe bluzite largute si dragute ! O sa merg neaparat la Rococo, e destul de aproape de mine, doar ca astept sa mai "cresc"

Am gasit programare la IOSUP, pe 11 aprilie, cand o sa intru in 23 saptamani - e prea tarziu pt morfofetala de trim. II ?

Va pup si ma intorc la treburi, profit si eu ca-mi lipseste seful ca sa-mi mai rezolv din treburile personale

20+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Ramyy super super carutul, imi place foarte mult!

Michelle, cum a fost senzatia la primele miscari a lui bebe ?

Eu am dat o fuga acum pana la laboratorul de analize sa-mi recolteze sange, mi-a dat doctorul o serie de analize de facut si mi-a prescris Calciu+ vit D si tardyferon .

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

roxy, felicitari pentru bebelina grasuna!!!
si eu cred ca nu trebuie sa eziti si sa ti intrebi dr dc este sau nu in concediu in perioada aia, eu l-am intrb pe al meu de la dublu test. zicea ca n-ar fi, dar ca ma anunta. nasol...

fecian, felicitari pentru jumatatea sarcinii. incredibila faza cu metroul. oribila, adica.
o gravidytza asa dulce ca tine, merita sa stea jos, nu un mosh nesimtit.

frumoase carucioarele. cand o sa scap si eu de mesteri si moloz, ma apuc si eu de pozat ce am mai luat pt bebe. momentan am luat jucarii:)) un magarush bebelush, imbracat in haine de bebe, f dulce, niste autocolante cu desene animate, niste iepurasi de jucarie. chestii din astea. si i-am luat catelului pat nou.

despre noi, nimic nou, dupa ce bebe a miscat mai ok duminica, 5-6 lovituri, ieri n-am simtit nimic nimic, prb doarme si se reface...n-am idee. azi nimic. nu stiu cand o sa-l mai simt....fetelor care il simtiti, nu pot zice decat sa va bucurati....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
18+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

ireth am vrut sa zic, nu fecian, am incurcat, scuze.

si eu visez ciudat de 2 nopti, ba ca am nascut si nu mi place cum arata, ba ca nu stiu ce se intampla la nastere, doar ciudatenii. de ieri nu l mai simt deloc pe bebe, sunt cam ingrijorata....fac 19 sapt curand, nu stiu ce are copilul asta....:(

florina, ma mai incurajezi?

_

18+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'NEATZA BURTICI......

ASEARA AM PIERDUT UN MES, ASA CA M-AM OFTICAT SI AM INCHIS CALCULATORUL......DAR CAT ATI SCRIS DE IERI...WOW

ROXY , ANAEMI ,LISSA_ANA , IRETH , CERELINE ,ALEXIA_ADA , BABYBLUE ,FECIAN ,MATZAREBELA , BABYLICIOUS , OMIBABA , ANDRA_BELL , MAMUTZ , V_FLORINA , MARIARUXY

VA MULTUMESC DIN SUFLET FETELOR PT FELICITARI....SUNTETI TARE DRAGUTE !!!! VA DORESC DIN SUFLET NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI !!!

LULUSOR din cate stiu eu, ingrasatul nu este un semn in diabetul gestational....eu stiu ca e un dezechilibru la placenta si nu lasa insulina produsa de tine sa treaca la bebe.iar dulciurile/grasimile nu mai sunt transformate in energie ci in straturi de grasime la bebe.mie dr de aici mi-a spus ca e ciudat ca am avut diabet pt ca analizele mele erau tot timpul bune, nu m-am ingrasat decat 10kg iar bebe a cantarit doar 3200g la nastere.la mine sigur a fost organismul dat peste cap dupa ce am baut atata glucoza....din moment ce eu nu prea agreez dulciurile.faza e ca inainte de analiza trebuie sa-ti obisnuiesti organismul cu dulciurile ca sa nu-l sochezi cum am facut eu....
iti doresc din suflet sa nu ai diabet.....vezi ca si stresul e un factor....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 22 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Referitor la nesimtiri, mi s-au intamplat diverse faze neplacute. Mi s-au intamplat si cateva placute, oameni cu mult bun simt.
Cea mai tare faza a fost cand m-am externat din maternitate, ne-am dus jos, la parter, stateam la coada, pe hol, si bebelusii erau adusi de asistente de la etaj, ne strigau, intram intr-o camera, ni-i imbraca, nu-s ce ne mai dadea p-acolo.
Era chiar coada mare si doar cateva scaune, langa mine erau 3 scaune, cand s-a ridicat o mamica am dat sa ma asez dar s-a asezat o cucoana inaintea mea, pe la 50 de ani, tapana, nu era atunci nascuta. Ok, zic, nu m-a observat, si stau si stau in picioare langa ea, vreo 20 de minute, pana simt ca nu mai pot, nah, nu eram chiar refacuta dupa cezariana, si indraznesc sa-i zic. Muaaah, ce privire mi-a aruncat, m-ar fi mancat pe loc, dar s-o fi gandit totusi sa taca intre atatea mamici

Cat despre scoica, este foarte utila, eu o puneam pe Eva si prin casa, avea vreo 4-5 luni si o luam cu mine la bucatarie, o puneam pe masa si taiam zarzavatul langa ea. Si la hipermarket tot cu scoica, intra la fix pe caruciorul ala de cumparaturi

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

fetelor sunt super incantata ...mi-am cumparat aparat de ascultat zgomote fetale de la AngelSound acum l-am primit de 30 min ...e super se aude inima lui bebe exact ca la medic cand pune dopler-ul...e super...m-am linistit acum si eu ca de 3 zile nu l-am mai simtit, azidimineata parca un pic dar nu sunt sigura...oricum i-am auzit inimioara ...ce sunet frumos

20+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

fetelor sunt super incantata ...mi-am cumparat aparat de ascultat zgomote fetale de la AngelSound acum l-am primit de 30 min ...e super se aude inima lui bebe exact ca la medic cand pune dopler-ul...e super...m-am linistit acum si eu ca de 3 zile nu l-am mai simtit, azidimineata parca un pic dar nu sunt sigura...oricum i-am auzit inimioara ...ce sunet frumos

20+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Ce frumos ....de unde l-ai luat ?

18 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

cred ca si eu am nevoie de un astfel de aparat, la cum misca copilul meu, ca absenteaza cu zilele, ma intreb de multe ori dc mai sunt sau nu gravida.

roxy, cat as vrea sa fiu in locul tau, sa l simt miscand cat de des posibil... eu nu-l simt zile in sir si cand il simt, e o lovitura de 1-2 secunde/zi..nici mkr nu mai am certitudinea ca el e. sau or fi gaze. si parca pe masura ce inainteaza sarcina se misca mai putin. ajung la limita nervilor, parca cineva imi testeaza rabdarea si nervii.

_

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

20+

Ce frumos ....de unde l-ai luat ?

18 + Arianna-Maria

de pe net http://idealbebe.ro/angelsounds-aparat-de-ascultat-zgomotele-fetale-p-5782.html

ieri am facut comanda azi l-am primit

20+

Mergi la inceput