Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle_12 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Michelle, cum a fost senzatia la primele miscari a lui bebe ? Eu am dat o fuga acum pana la laboratorul de analize sa-mi recolteze sange, mi-a dat doctorul o serie de analize de facut si mi-a prescris Calciu+ vit D si tardyferon . Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 25+DPN 04.07.2011 |
A fost o senzatie extraordinara
! Inainte sa-l simt ma tot candeam cum o sa recunosc miscarea, dar cumva iti dai seama ca balonasele, falfairile si zvacnetele din burtica sunt alt fel decat ceea ce simti in mod normal Burtici mai avansate cam cat dureaza pana cand incep si taticii sa-l simta pe bebe?
pupam
19+ &
din burtica ei
v_florina spune:
| citat din mesajul lui babyblue ireth am vrut sa zic, nu fecian, am incurcat, scuze. si eu visez ciudat de 2 nopti, ba ca am nascut si nu mi place cum arata, ba ca nu stiu ce se intampla la nastere, doar ciudatenii. de ieri nu l mai simt deloc pe bebe, sunt cam ingrijorata....fac 19 sapt curand, nu stiu ce are copilul asta....:( florina, ma mai incurajezi? _ Babyblue va pupa pe toti!! 18+ cu Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Babyblue, sigur ca te incurajez!!! Nici eu nu am mai simtit nimic de duminica dimineata. Eu cred ca el face miscare, dar eu nemaistand in pat... Seara nimic, probabil ca atunci cand merg eu la culcare el sforaie de mult. Stai linistita, o sa vina si randul nostru. Eu sincer m-as bucura ca dupa ce-l nasc sa fie cuminte ca si acum. Si eu am fost un copil tare cuminte care dormea toata noaptea.
Cand faci morfofetala de trim 2? Eu ma duc joi la clinica unde am abonamentul sa ma programez.
_
18+
v_florina spune:
| citat din mesajul lui ramyy fetelor sunt super incantata ...mi-am cumparat aparat de ascultat zgomote fetale de la AngelSound acum l-am primit de 30 min ...e super se aude inima lui bebe exact ca la medic cand pune dopler-ul...e super...m-am linistit acum si eu ca de 3 zile nu l-am mai simtit, azidimineata parca un pic dar nu sunt sigura...oricum i-am auzit inimioara ...ce sunet frumos ![]() 20+![]() 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
Rammy, tot ce pot zice este ... bafta ta ca esti in Cluj! Altfel, iti garantez ca toate fetele din Bucuresti faceau programare la tine, cu babyblue in fata!
Babyblue, sper sa nu te supere gluma mea

_
18+
ramyy spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Merci Ramyy ....am facut si eu comanda ....diseara vine 18 + Arianna-Maria |
sa ai rabdare pana ii gasesti inima ca nu se aude oriunde pui ala pe burtica si cand il muti pe burtica sa il faci incet ca altfel suna tare
sa imi zici cum e dupa ce il primesti
20+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui ramyy sa ai rabdare pana ii gasesti inima ca nu se aude oriunde pui ala pe burtica si cand il muti pe burtica sa il faci incet ca altfel suna tare sa imi zici cum e dupa ce il primesti 20+![]() dap ....merci de sfat 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
18 +
Arianna-Maria
mamutz spune:
Deci ajunsai si la spital
.
Aseara pe la 8, la medlife
. M+a luat brusc un rau, burta tare, durere ca la ciclu, tensiunea a sarit de la 8 cu 4 la 14 cu 8, transpiratie, stare de lesin etc. L+am sunat pe dr imediat, mi+a pus o gramada de intrebari si a zis sa ma linistesc ca nu e nimic grav, dar daca a vazut ca nu are cu cine discuta m+a lasat sa ma duc la spital. Am ajuns repede si evident ca mi+am revenit. Acolo ecografie, masa, monitorizat inimioara bebe si contractii. Totul perfect.
Ca doar nu mai eram acasa si la spital nu putea sa imi fie decat bine. M+au trimis acasa evident. M+a sunat dr azi de dimineata sa vada cum sunt. Dar mi+a fost f rau. Eu am tensiune de gaina, nu am habar de ce a sarit asa. Colul e bine, probabil ca are efect soi statul in pat ca la cate contractii am...
Nu am apucat sa citesc ce ati mai scris. La ce sperietura am tras!
23+ 
AlyMih spune:
Mamutz ma bucur ca acum esti bine tu si bb
saracuta de tine imi imaginez prin ce sperietura ai trecut
multa sanatate
22+

sunt cea mai fericita