Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Ms Ireth...esti o scumpik

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Roberta totu o sa fie bn ai sa vezi DD are grija de noi

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Deci, cu intalnirea, daca e pe 10 pot, si fara sa ma amenintati nu shtiu daca pot fix la 2, ca in wk ala mergem si la ai mei, dar vin.
Am vazut carucior de Felicia, si mi-a placut tare de tot! sa il stapaniti sanatosi si voiosi!
Am vazut poze de AlyMih, sunteti foarte frumosi amandoi, si burtica tre sa o vedem la soare, ca asha nu prea se vede.
Lissa, bun preview-ul! Ana va fi o surioara de nadejde!
Dya, felicitari pentru vestile bune de la echo!

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu sper sa nu devine geloasa. e tare draguta, nu ne lasa sa vorbim tare sa nu il trezim pe bb

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Ireth, multumesc, ca de obicei esti f saritoare!
Lissa, iti dai seama ce-ti va face Ana cand va veni bebe fratiorul ei?
_
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Stiu ca se intreba despre haine de gravida. nici eu nu mi-am luat nimic pana acu, inca ma mai descurc cu pant cu talie joasa, colanti si rochite largi, cum zicea si babyblue, dar mi-a dat cineva un site cu hainute chiar frumoase. www.hainedegravida.ro/jspv2/index.jsp" target="_blank">site

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

M-am intors si eu de la doctor, bebelusa este bine are 875 gr si dupa masuratorile biometrice a iesit ca ar fi mai mare cu 10 zile dar Dr. a spus ca data probabila ramane aceea de la inceput masuratorile ecografului nu sunt exacte asa ca......

Fetele eu sunt foarte suparata cand am iesit de la doctor o doamna m-a intrebat cand trebuie sa nasc si dupa ce i-am spus a intrebat ce parere am ca doctorul este in concediu exact in perioada aia (ea avea apox. aceasi data probabila ca si mine) eu am ramas masca pentru ca mie doctorul nu mi-a spus nimic de concediu. Discutand cu ea mi-a spus ca ea a venit la dansul cand avea deja 17 sapatamani de sarcina si ca a anuntat-o inca de pe atunci ca nu va putea naste cu el ba chiar a sfatuit-o sa caute un alt doctor, eu tin minte ca exact in perioada aia l-am intrebat de concediu si mi-a spus ca inca nu stie dar daca cumva va fi plecat ma va anunta
Voi ce credeti? Oare doar a vrut sa scape de doamna pentru ca s-a dus asa de tarziu sau chiar are concediu in perioada aia?
Oare sa indraznesc sa-l sun maine sa intreb?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

AlyMih esti o frumoasa
Fecian aveti un super carut

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

M-am intors si eu de la doctor, bebelusa este bine are 875 gr si dupa masuratorile biometrice a iesit ca ar fi mai mare cu 10 zile dar Dr. a spus ca data probabila ramane aceea de la inceput masuratorile ecografului nu sunt exacte asa ca......

Fetele eu sunt foarte suparata cand am iesit de la doctor o doamna m-a intrebat cand trebuie sa nasc si dupa ce i-am spus a intrebat ce parere am ca doctorul este in concediu exact in perioada aia (ea avea apox. aceasi data probabila ca si mine) eu am ramas masca pentru ca mie doctorul nu mi-a spus nimic de concediu. Discutand cu ea mi-a spus ca ea a venit la dansul cand avea deja 17 sapatamani de sarcina si ca a anuntat-o inca de pe atunci ca nu va putea naste cu el ba chiar a sfatuit-o sa caute un alt doctor, eu tin minte ca exact in perioada aia l-am intrebat de concediu si mi-a spus ca inca nu stie dar daca cumva va fi plecat ma va anunta
Voi ce credeti? Oare doar a vrut sa scape de doamna pentru ca s-a dus asa de tarziu sau chiar are concediu in perioada aia?
Oare sa indraznesc sa-l sun maine sa intreb?

DPN 04.07.2011

Roxi, nici o secunda sa nu eziti! Bineinteles ca il suni. Macar sa stii ce ai de facut. Poate doar a vrut sa scape de dna respectiva. Daca nu, tot e bine sa vorbesti cu el, pentru ca chiar daca isi iau concedii, uneori medicii isi lasa pacientii in perioada respectiva in grija unui medic colaborator (de obicei prieten si cu abilitati similare). Cum am zis - macar sa stii.Ce rost are sa stai si sa te chinuiesti cu intrebarile? Mii de si felicitari pentru bebelina sanatoasa si maricica. Ai stabilit cu el cum o sa nasti?

Cristina G.
20+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Gogoshika , ai dreptate asa o sa fac maine la prima ora o sa-l sun. Am decis impreuna ca voi naste natural atat timp cat este totul ok si o sa nasc la Eva deci in cazul in care nu este dansul voi naste cu Dr. Bisoc sau Aurel Ionel

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput