Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Halo! Si eu pe aci. Am fost la dr azi - controlul de ... 8 sapt. Sunt bine, sanatoasa. Mi-am facu curaj si m-am cantarit. Am pus 1 kil la loc. De la +3 am ajuns la +4. Deci oficial sunt in depresie.
Dr mi-a zis sa nu fac gimnastica. Cica dupa 6 luni daca vreau la sala. A zis sa tin regim daca vreau sa dau jos kile.

ZIKI eu m-am inteles extraordinar de bine cu o crema anticelu de la COLLISTAR. Se gasesc numai la Sephora, costa vreo 200 ron dar sunt de 400 ml - tin foarte mult.
Pe 30 aprilie ma duc si eu la stilist pentru ... schimbare de look (sau ce o vrea el sa imi faca). E pentru prima oara cand merg la stilist, pana acum am mers doar la coafor. Deci inca nu iti pot recomanda nimic, dar va povestesc dupa cum a fost. Daca nu ma face bine il tund eu pe el!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

si piciu meu a inceput de o sapt sa vomite. Daca nu imi spuneati ca si ai vostri vomita intram in super panica. Sper sa ii traca ca il schimb de n ori pe zi. La fel si pe mine ca are grija si de mamica lui.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

AM PRIMIT MESAJ DE LA DJ LAURA. A NASCUT O FETITA DE 3100G.

FELICITARI LAURA SA ITI TRAIASCA MITITICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Simo..ce baiat mare ai sa va traiasca si sa fie mereu vesel si sanatosfelicitari pt vestile bune

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Felicitari Laura

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

oooooo...ce bucurie!!!!!!!! felicitari Laura!!!!!sa va traiasca

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Felicitari Laura

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Simo felicitari pt vestile bune ! oltenas sanatos,grasunel si vesel !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna fetele!

ma bag si eu la subiectele zilei:

SUGHIT:eu ii dau sa suga putin si ii trece imediat sau daca nu vrea il tin in picioare ,,,nu am dat vit c niciodata
STERILIZAT:eu sterilizez prin fierbere 2-3 min(mi se pare cel mai soft) si o data pe sapt steriliz la rece cu sol chicco
felicitari Laura,,,sa-ti traiasca minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicitari djLaura!!!

Shine felicitari pt control si pt decizia cu putzy (cred), eu n-am avut puterea s-o opresc pe pediatra, dar nu stiu daca-mi pare rau; au fost cazuri la noi la odisee cu bb chinuiti mai tare mai tarziu, la capitolul asta zau ca nu stiu care o fi adevarul si calea de urmat; adica, stiu - natura, dar nu functioneaza la toti.
Ce n-am inteles eu.... analize la 6 luni!? Cardiolo, oftalmolog?? Asa trebuie??? Ca nici nu mi-am pus problema la Robert si n-a fost chiar acu o mie de ani.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput