Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 12
anka-maria spune:
Deeeci, sa o luam pe rand, cu liniuta:
-sterilizez biberoane cam de 2 ori pe zi (am jdemii de bibe si tetine dar nu vrea sa bea decat din cele Dr.Browns care-s 4 ). Dupa ce le-am folosit pe toate, le spal cu detergent de vase si le bag la sterilizator (Avent). Dupa sterilizare , folosec de acolo pana se termina. Intentionez sa fac sportul asta inca o luna si apoi ma las, ca nici prea curat nu e bine. Oricum, io pun mana pe tetina, pe toate cele sterilizate cand fac bibe, deci aseptic nu e...
-nu comparati cantitatile de lapte pt. ca e foarte important si ce lapte bea. Sunt tipuri de formula mai groase, care se beau greu si tin mai mult de foame, iar altele care-s mai apoase si din care bea mai mult. Cele HA sunt in general mai apoase.
-salon de coafura Abate, pe Hatmanul Arbore, ceri cu Gabriela.
-contraceptie: preze. Am luat AC pana la bb, m-am inteles f. bine cu Jamine, sper sa ma intorc la ele. Deocamdata las organismul otar liber, sa-si ia avant .
-botez am facut acasa cand bubu avea o luna, n-am facut nici o pregatire, deci nu ma pricep.
In alta ordine de idei, la noi trezirea in ultimele zile s-a dat la 5, 5:30 cu culcare la 10:30. Deci cam 7 ore rezista. Se scoala asa de infometat ca mi-ar manca si mana. Cu NAN dormea pana la 6, 6:30. Mai am rabdare poate isi creste singur cantitatea de lapte bauta la o masa si poate mai lungim cu o ora.
Imi pare rau sa arunc atata lapte, daca tot l-am cumparat, plus ca lui bubu ii merge mai bine la burtica cu Topfer.
Pe la 4 luni poate bagam cereale seara si poate o sa-l tina mai mult.
edit: se culca singur!!! Il bag in saculet, stau cu manuta pe el vreo 10 minute si apoi plec si miracol! adoarme. S-a terminat cosmarul de seara cu adormitul in o ora jumate.
Simo, m-ai ucis! Acum gangureste, dar nu se intoarce. Nici n-are chef sa-si ridice capul cand sta pe burta, e un mare lenes.
Mayane spune:
Scuze de disparitie - abia acum, recuperand cu cititul imi dau seama ce mi s-a intamplat week-endul asta... Luna plus puseul de crestere... Bebe plangacios si urlacios, mami cu creierii papiota.
Discutii...
Suzeta - parca am mai spus - copilul meu o accepta asa de rar ca mi s-a parut demn de fotografiat momentul in care incearca s-o prinda si o tzocaie de doua ori cu zambetul pe buze. De obicei, daca reusesc sa-l conving s-o bage in gura, dupa cateva secunde o scuipa. Si mami nu se supara... De ce oareeee?
Anticonceptionale - am luat vre-o 5 ani... mi-am dublat greutatea. Dadeam vina pe altele, dar cand am incetat sa le mai iau, n-am mai luat nici kilograme. De atunci traiasca prezervativul.
Culoarea ochilor - verisorul meu avea ochi albastri pana pe la 2-3 ani - incet-incet s-au facut verzi. Am auzit de copii care au "ochi de lapte" pana la un an sau mai mult. Pana atunci sper in secret ca va avea ochi verzi ca tati, nu negri ca mami.
Mai citesc... Mai revin...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
vas spune:
offff, am scris si eu un mesaj lung si cum sunt cu bebe in brate nu stiu ce am apasat si dus a fost.
deci sa reiau......
eu bocesc toate ziua......sunt tare sensibila. imi vad puii si ma apuca plansul. stiu ca timpul e crud si trece repede asa ca profit sa/i iubesc acum, sa/i dragalasesc, sa/i miros ( au acum fiecare mirosul lui)..... stiu ca in curand nu o sa ma mai lase sa/i strang in brate, sa/i pup. Deja Eliza ma impinge cand vreau sa o strang in brate, zice ca e mare.
Andrei e tare fornait, se ineaca cu secretiile din gat, nu stiu ce sa/i mai fac. Pun ser dar nu iese nimic la aspirat.
Si pe langa asta de la atat screamat la caca e si ragusit. in rest suntem bine.
mai revin, nu ma lasa sa scriu, vrea la verticala.
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
vas spune:
ah si inca ceva; ati facut careva D3 injectabil, in loc de Vigantol. Mie mi/a spus medicul sa fac comanda pe net de VICOTRAT. Cica Vigantolul nu se absoarbe deloc, il cam dam degeaba. Oricum o sa profit de soare cat pot vara asta, noi suntem cu plimbarile in aer liber, cu cort, rulota, deci sper sa nu avem probleme cu deficienta de calciu.
13.05.2007
poze2
Mayane spune:
Fumat la botez - din cate imi amintesc eu, la botezul nepotelului meu s-a fumat, dar localul era langa blocul lor. Dupa ce au plecat ursitoarele au dus copii acasa si au ramas adultii sa se destrabaleze. Eu habar n-am ce-o sa fac... Inca n-am gasit nasi (nici n-am cautat prea insistent).
Invitatii la botez - eu am gasit pe net niste site-uri unde poti "inrama" o poza, iar la sectiunile de copii aveau ca teme ursuleti, printese, personaje de desene animate... Poate va ajuta si asta, nu mai trebuie sa cumparati un program. Decorati poza on-line si o printati sau o salvati si o scoateti la un centru de printare. Daca vrei sa adaugati text puteti sa adaugati un spatiu si textul, sau sa scrieti direct pe poza in clasicul paint
Colacel - va invidiez, astia de la posta nu dau nici un semn ca am primi si noi ceva... L-am trimis pe tati in recunoastere, ca oricum e pe numele lui coletul, dar nimic. Mai insistam,
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Lorich spune:
M-am laudat eu cu fifi si suzy!!Cine m-a pus??? S-a trez in max 30 min; acum fac chiftele cu ea in sling, dansand step...intre timp fara step ca a adormit.
Vas asa e!!!!Oare de aia plang eu cand ma uit la poze cu robert mic????Ma ia o tristete si un plaaans...
fornaiala-ei mai formaie, m-a asigurat si ras-asigurat pediatra; mai ales dupa ce papa, parca li se umple si nasul cu lapte;
Bravo Bubu, baiat ascultator!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
mirela2 spune:
si eu am 2 copii fornaiti de zici ca cine stie ca balauri un in gat
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
loutzy spune:
hello fetele.
Azi sunt singura acasa(e sotul la munca), socri nu-i prea bag in seama ca au inceput sa ma exaspereze cu sfaturile lor.
Incep prin a para un copil care a urlat fara sens 30 min. Nu voia sa pape, nu voia suzy, nu durere de burta, abia schimbat de scutec, in brate nu, leganat nu, vb nuziceai ca il taia cineva(cu lacrimi si sughituri).Iar eu aveam o oala pe foc plus ca nici nu mancasem nimic de la 7 juma cand m-am trezit
S-a linistit abia dupa ce l-am bagat in wrap si a adormit in 5 min.
Va pupacesc.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Lorich spune:
exact asta voiam sa zic loutzy eu cand nu stiu ce are Ana e f clar - e obosita, vrea nani si nu poate adormi.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
vas spune:
Al mweu ca tot l/am parat a vomitat putin si i/a dat afara din gatut.
mie pediatru mi/a tinut la Eliza zeci de prelegeri ca sa pricep ca nu e racita fata. imi aduc aminte ca il sunam in fiecare zi sa/i spun ca tot fornaie si el relua calm explicatiile. cica unii bebelusi o tin asa pana pe la 4 luni.
lorich, parca atnuci cand am nascut/o pe Eli nu realizam ce repede va trece timpul si uite ca deja ii fac petrecerea de 4 anisori.
13.05.2007
poze2