Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 11
luciact spune:
neata
multam de coffee
citesc si eu da nu prea am ce spune
alaptez, deci nu folosesc bibe, dar cand le am folosit le am sterilizat de fiecare data
cu botezul, la noi va fi ceva restrans, fara invitatii etc, dar imi place ceea ce am vazut la voi in materie de...
noi suntem bine, dormim noaptea, ne trezim doar o data....numai ca ziua vrem la san ff des
cu vaccinul ne a amanat pe sapt viit ca nu l au luat ink, {il facem pe cel de stat, multumesc ink o data blue night pt documentare}
pup
mirela2 spune:
neata
sarna de cafa
tare buna fu
legat de sterilizat
eu sterilizez o data de 2 ori pe saptamana
la cat de des le folosesc nu apuc sa le sterilizez prea des
le spal cu sapun lichid, ca in baie se intra din dormitorul unde stau cu motanii si le clatesc bine la apa clocotita
am doar 4 bibe de 125 si 3 de 260, dar motanii sug din cele mici
mai mult de 130 nu manca si asta rar cand le e foarte foame
mai nou mancam cam la 3,5-4 ore, ca sa nu mai ramana lapte n bibe
azi iesim afara ca ne am clocit in casa
pupi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki si IAAAR vin cu eternele (si deloc fascinantele) mele intrebari. In episodul de azi: beauty tips intrebare 1: * ati folosit vreo crema anti-celulita eficienta? intrebare 2: * aveti vreun coafor pe care sa-l recomandati pentru o schimbare (tuns scurt) + sa fie nitel stilist (sa-mi poata spune cam ce culoare imi sta mai bine)? (in Bucuresti) astea au fost intrebarile de azi. daca o sa am succes cu concursurile si sondajele, promit sa ofer si cadouri intr-o buna zi. pana atunci, doar va antrenez saru mana anticipat va doresc o zi frumoasa! AMR 12 kg Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011] |
coafor salon Abate din 13 septembrie (cel de la intersectia cu antiaeriana, ca sunt 2 saloane abate in zona aia) si sunt si ieftini la preturi
ceri la Irina
roxx26 spune:
Neata!
Cu sughitul - merge de minune cu 2-3 pic de vitamina C, ca oricum trebuie sa-i dau. (asta apropo de vestita lamaie, de care eu n-as da in veci copilului...). Asa ca domnisoara mea capata Vit C in 2 transe, cu prilejul celor 2 ture de sughit zilnice.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Neata! Cu sughitul - merge de minune cu 2-3 pic de vitamina C, ca oricum trebuie sa-i dau. (asta apropo de vestita lamaie, de care eu n-as da in veci copilului...). Asa ca domnisoara mea capata Vit C in 2 transe, cu prilejul celor 2 ture de sughit zilnice. _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Ana nu sughita zilnic, dar poate sunt zile cu 3-4 reprize, depinde cum o manevrez - daca o spal dupa kk la chiuveta o mai apuca, sau daca o las sa se agite in pat, sau daca "vorbeste" prea mult.
Voiam sa va mai zic ceva celor care alaptati si vreti mai mult laptic: poate e o coincidenta, poate nu, dar eu cum bag cioba (pui) cum dau pe dinafara, mai ceva ca la ceaiurile de orice fel; ieri am mancat un megacastron de ciorba (am zis sa mai umplu burtile cu zeama, ca prea am foame tot timpul si as manca prostii) iar azi noapte sa mooor!! Am zis ca fac mastita la dreptul...era dureros si pliiin; noroc de fifi, ca s-a trezit pe la 5 zi a bagat tot-tot, avea un pampers dimineata cat jumate din greutatea ei.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
mirela2 spune:
roxx ieri i am dat si eu 2 pic de lamaie lui Robi, nu i mai dau in veci
una ca nu i a trecut sughitul, 2 ca s a strambat bietul copil de jale
nu mai scapam de vomatul asta
dupa ce mananca, tre sa stau cu ochii pe el ca pe butelie (pe Robert) sa-l sterg la gurita, ca ce e la gura lui.......plus ca daca il ridic sa scoata aerul iese cu tot cu lapte, branzit nebranzit, iese tot
ce i pe noi.....ca pe porcul din cotet
acum Robi doarme n scoica si Razvi e intins pe pat cu ochii la jucatiile de pe bara, sughite
mirela2 spune:
lori la mine e invers, se umple stangul de zic ca pocneste
nu mi au curs niciodata sanii
am tampoanele de san nefolosite
angieangie spune:
neata...
si eu am 6 bibe..si le sterilizez dupa fiecare folosire,in primele 2 saptamani le sterilizam pe bucata dar acum le bag pe toate 6 la sterilizator si le scot cand am nevoie
pt sughitat..eu ii dau ceai..baby drink..ii si place ii trece sughitul si e bun si la colici
ma pregatesc sa ies afara si eu..ca n-am mai iesit de cand a fost racit
pup fetele
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
mirela2 spune:
maimuticule mai ai vreo fiola de celestone?????
Dedicut spune:
Multumesc frumos, Ziki Ce poze frumoase sunt acolo, motaneii Mirelei sunt superbi, ca si toate buburuzele mici!
Mie mi se pare ca buburuzele voastre papa mult fata de al meu. Alex cel mai mult a papat 120 ml, doar seara, si asta destul de rar. El papa doar LM dar seara pun in biberon ce mulg dimineata, in ideea ca asa papa si el mai mult, ca altfel adoarme si ma trezeste imediat noaptea sa pape iar.
Cand sta la san adoarme repede si in nici un caz nu cred ca papa mai mult de 100 ml.
Si totusi a luat in prima luna 1 kg iar in a doua 1,5 kg, asa am ajuns sa depasim 6 kg. Deci nu cred ca e asa important cat mananca, atata timp cat ia in greutate.
Eu sterilizez prin fierbere biberoanele dar nici nu folosesc multe, doar o data pe zi, un biberon.
Suzetele le fierb o data pe zi, cele de la Avent au si un fel de capac si sunt cat de cat protejate.
bebe Stefan, la doua luni !
2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011