Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)
Raspunsuri - Pagina 15
samaria spune:
Buna dimineata!
Azi, de dimineata, a implinit si puiul meu un anisor!!!
Va multumesc tuturor pentru urari si ganduri bune,sa va dea Dumnezeu si voua tot ce e mai bun!
Chiar am gasit pe telefonul sotului mesajele din acea zi, cat de emotionat era...
A trecut acest an si ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa ajung pana aici, sper sa ma ajute si in continuare...
Nu am mai scris pentru ca nu am mai apucat, Eduard a fost cu tratament pe antibiotic toata saptamana trecuta si duminica a facut febra sub antibiotic, chiar cand l-am fi vrut mai vesel si mai bine, dar asta a fost...Joi noaptea a murit bunica sotului, sambata am fost la inmormantare, asa ca...Nu mai continui, ca nu vreau sa va intristez...Ieri am mers de la dr. de fam. la dr. pediatru, i-au schimbat tratamentul, sper ca se va insanatosi...
Va citesc cu drag in continuare si sa auzim numai de bine!
Va pup!
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Eduard-Teodor de samaria
Sara de Lara!
Sa fiti sanatosi si voiosi mereu, sa ii bucurati pe cei din jur si sa va bucurati de ei, sa ajungeti oameni mari!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic YAIA ma bucur ca sunteti mai bine, pacat ca trebuie sa ia asa de mult antibiotic in ultimul timp. Felicitari pentru reusita cu intarcatul, ma bucur ca nu au fost probleme, si este bine ca ea vrea laptele din biberon, noi avem aceeasi problema ca si ANDIRA, bem laptele cu cereale cu lingurita. |
Cata, mare dreptate ai cu antibioticul. Din pacate la noi, nu scapam de febra altfel. A facut si 5 zile la rand febra peste 39, spre 40 chiar si pana nu am bagat antibiotic, nu am scapat de ea. La un moment dat nici Panadolul nu-i mai scadea febra si decat sa ajungem la convulsii febrile, alegem raul mai mic, adica antibioticul...
Azi am fost la controlul de 1 an si din cauza antibioticului nici nu am facut vaccinul, l-am amanat pana in mai.
Cu ocazia asta pun bilantul de 1 an:
- 9,5 kg
- 75 cm
- 45,5 circumferinta capului
Datele sunt ok, desi mie mi se pare un pic dolofana, dar are falcutele numai bune de pupacit, asa mai dolofane.
De lapte, ce sa spun, am bagat treptata biberonul, mai intai am inlocuit o masa de peste zi cu biberonul si am avut ceva saptamani de convingere, dar pana la uram l-a acceptat. Acum educatoarele ma bazaie sa o trec pe lapte 'normal', ca aici astia beau si ca adulti lapte dupa masa de pranz. Asa ca din seara asta bagam treptat cate putin in formula pana o inlocuim. Poate e mai bine asa, de Paste venim acasa si nu o sa mai am si grija laptelui, o sa bea de vaca.
Sa stii ca eu mai stiu copii care au refuzat formula. Dupa un an daca mananca iaurturi si branzeturi de toate felurile, medicii spun ca e ok si isi iau calciul si proteinele din ele asa ca nu trebuie sa va stresati. Era mai uros pentru voi de lua biberonul...poate canuta cu cioc sau canuta normala sa aiba mai mult succes la voi...Sper!
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samaria Nu am mai scris pentru ca nu am mai apucat, Eduard a fost cu tratament pe antibiotic toata saptamana trecuta si duminica a facut febra sub antibiotic, chiar cand l-am fi vrut mai vesel si mai bine, dar asta a fost...Joi noaptea a murit bunica sotului, sambata am fost la inmormantare, asa ca...Nu mai continui, ca nu vreau sa va intristez...Ieri am mers de la dr. de fam. la dr. pediatru, i-au schimbat tratamentul, sper ca se va insanatosi... |
Maria, condoleante!
Vezi ca eu am patit-o cu Alexia, era pe antibiotic pentru otita si imi tot facea febra sub tratament cu antibiotic si de fapt ea avea Roseola, otita a fost doar o coincidenta. Vezi sa nu fie vreun virus care-i cauzeaza febra, ca antibioticul nu are niciun efect daca e vorba de virus. Sanatate multa!
Erina spune:
La multi ani sarbatoritilor de zilele trecute!!!Sa fiti sanatosi, norocosi si mereu fericiti!!!
26.03 - Maria Alexandra
27.03 - Sophia 27.03 - Adam Leo
28.03 - Iris Alexandra
28.03 - Melina Isabel
28.03 - Lavinia Valentina La multi ani sarbatoritiolor de astazi, acelasi urari din inima!!!
Eduard-Teodor si Sara
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
irene26 spune:
La Multi Ani Iris, iepuras dragalas!
La Multi Ani Sara, iepuras dragalas!
La Multi Ani Eduard Teodor, iepuras dragalas!
Va urez multa sanatate, o viata fericita, imbelsugata, plina de noroc si fie ca tot ce va doriti in viata sa vi se indeplineasca!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
vladimirescu spune:
Iaca si eu in crucea noptii pe aici, si uite asa ca abia s-a facut 30 martie si abia s-a terminat 29 martie, pot ura pt ambele zile :))
SAMARIA, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa ajunga barbat viteaz! Multa sanatate sa aveti in casa si buna intelegere, sa treaca cele rele mai repede!
LARA sa-ti traiasca printesele, sa fie sanatoase si fericite in viata lor! LA MULTI ANI Sarei, sa creasca mare, frumoasa si inteleapta ca mami ! :)
Hai, poate cind ai vreme mai pui o poza din aia de sa cadem toate pe spate, vrei??
YAIA - LA MULTI ANI pentru Alexia! Sa va traiasca, sa aiba parte de sanatate si noroc in viata, sa fie vesela si sa vada mereu partea plina a paharului - caci se pare ca asta e secretul fericirii :)
Sa nu fii suparata ca a trebuit sa-i dai antibiotic, nu e un medicament mai toxic decit altele, e pur sisimplu acum o moda anti-antibiotic, tu a trebuit sa o faci sanatoasa si asta ai facut :)
Erina spune:
La multi ani Alexia!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
stefimic spune:
LA MULTI ANI! ALEXIA!
Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai viata plina de noroc si multa fericire.
YAIA sa va traiasca printesa, sa va aduca numai bucurii, si impreuna cu fratiorul ei sa va implineasca viata.