Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Yaia spune:
La multi ani mami07 si michelle_sf! Sa fiti niste mamici fericite tot restul vietilor voastre, care sa fie cat mai lungi si pline de sanatate si impliniri!
Scuze de intarziere!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Yaia spune:
Si noi am terminat cu tzitzi, am intarcat-o ca si pe Tudor, cu 1-2 saptamani inainte de a implini 1 an. La noi a fost intarcare treptata, inlocuisem de ceva vreme masa de dimineata si ramasesem doar cu masa de seara, cand si adormea la tzitzi. Dar am mai lungit-o eu, ca in ultima saptamana de tzitzi nu prea mai avea saracuta ce sa traga, statea cate 30-45 de minute, chiar si o ora la tzitzi pana sa adoarma. Acum adoarme imediat dupa biberon, dar noaptea tot se trezeste, in noptile bune doar o data, in cele mai putin bune de 3-4 ori. Cred ca ultimul incisiv si maselele ce stau sa iasa sunt de vina.
Andira, astept sa ne povestesti cum ati sarbatorit-o pe pisicuta Iris.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
2anke spune:
Multumesc fetelor de urari. Noi azi am sarbatorit in familie, cu un tortulet cumparat. Party cu copii o sa avem dumineca. Am pus cateva poze pe cont, sa vedeti ca asa mult nu ne-am schimbat, tot fara par suntem. Cred ca la capitolul par fata mea e pe ultimul loc din grupul nostru, dar lasa ca va ajungem noi din urma . Raport de greutate inaltime nu am sa va dau ca numai pe 21 avem programarea la dr pt controlul de 1 an.
vladimirescu spune:
Salut mamicile de isprava!
La multi ani si sa ne traiasca iepurasii care, iata, fac un anisor ! Ce virsta superba!
M-am uitat de curind pe pozele de pe contul comun si sint de parere ca avem cei mai frumosi si nazdravani iepurasi din lume! :)
Toti rotofei ca niste pepenasi, scumpi foc si numai buni de ghibusit!
In continuare dorm cu iepurasul noptile, e adevarat ca ma capiaza de cite ori se trezeste pentru vreu pirt sau mai stiu eu ce suparare, dar imi place de nu mai pot cum se impinge in mine sa se lipeasca, cum ma mingiie indelung pe par si pe obraz de fiecare data cind adoarme la loc... iar eu il string de bulanase si de fundulet de nu se vede bine, toata noaptea :) si, ca sa zic asa, nu pare deloc sa-i displaca :)
Eu nu-i mai dau LP deloc de citeva zile, am trecut gradat la lapte de capra, din ala UHT din supermarket pentru inceput (totul ok cu el doar ca e scump al naibii, 15 lei litrul, o fi el bio dar zau...) Spre mirarea mea nu a facut nici un fason, desi gustul laptelui de capra e cu totul altul decit la LP, s-a comportat ca si cum nici nu a observat ca i-am amestecat in fiecare zi tot mai mult lapte de capra in LP pina am ajuns la 100% :)
Asta pt ca ati vorbit capitolul asta despre lapte.
(sorry, vreo 2 capitole am absentat si nu prea stiu ce s-a mai discutat)
Altfel, eu imi umplu tot mai mult timpul cu treburi de birou si, evident, am tot mai putin timp pentru citit etc...
REBIANA -
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
LA MULTI ANI IRIS ALEXANDRA!!!
LA MULTI ANI MELINA ISABEL!!!
LA MULTI ANI LAVINIA VALENTINA!!!
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
stefimic spune:
LA MULTI ANI! EDUARD TEODOR!
Sa cresti mare si sanatos, sa ai viata plina de noroc si multa fericire!
Mami sa te bucuri de minunile tale si sa va aduca numai zambete de fericire.LA MULTI ANI! SARA!
Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai viata presarata cu multa fericire si plina de noroc!
Mami sa te bucuri de minunea ta, sa aveti numai clipe minunate impreuna.
stefimic spune:
YAIA ma bucur ca sunteti mai bine, pacat ca trebuie sa ia asa de mult antibiotic in ultimul timp.
Felicitari pentru reusita cu intarcatul, ma bucur ca nu au fost probleme, si este bine ca ea vrea laptele din biberon, noi avem aceeasi problema ca si ANDIRA, bem laptele cu cereale cu lingurita.
VLADI ma bucur sa vad ca sunteti bine, ai copil cuminte daca nu a facut el niciun moft la capitolul lapte, iar despre faza cu dormitul impreuna cu bebe si mie i-mi place desi ea doarme in patut dar mai aterizeaza si langa mine, bucura-te cat poti de mult ca vor creste foarte repede.
Noi suntem bine, ne uitam cu jind la geam ca la noi ploua, avem si noi 6 dinti si mai asteptam si altii, am inceput sa vorbim mai binisor, a priceput tot ce este prin casa, daca o rogi sa-ti aduca ceva vine imediat, este foarte curioasa, se baga sub pat si sta acolo si studiaza pana o scot eu, sau ii place sa se urce pe masuta lor din camera cu scaunele si cauta tot ce am pus mai sus, are foarte multa energie si mie i-mi vine din ce in ce mai greu sa cred ca timpul zboara si iubita mea creste.
va pupam si va dorim o zi linistita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
LA MULTI ANI EDUARD-TEODOR!!!
LA MULTI ANI SARA!!!
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani iepurasului mare :
Eduard-Teodor de samaria
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani iepurasei mari :
Sara - de Lara
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"