Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)
Raspunsuri - Pagina 11
2anke spune:

La multi ani urmatorilor iepurasi ce au implinit 1 anisor
Matei de bobita2010,Andrei de michelle_sf si Oana Iulia de nemary
sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!! 

irene26 spune:
Salut toate mamicile de iepuras!
Ioana, ma bucur sa citesc despre voi! Mai tarziu o sa vizionez si pozicie voastre.
Corimami, ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin! Gata, ti-ai luat o grija!
Babyangel, stai linistiata, Codrin arata numai bine, este un copil perfect dezvoltat! Lasa ca nici Diana nu este usoara deloc, dar eu zic ca este bine proportionata. Uite, chiar o sa pun acum un filmulte cu pitica.
Stefimic, sper sa nu va mai chinuie dintisorii curand!
Filmulet cu Diana mancand
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
rmkristine spune:
Ioana da, d-asta am si spus ca "in rest e bine!" pt ca la cat de zombie sunt.... nu stiu cum ar fi sa fie mai rau. Adica da, stiu, ar putea fi bolnav! Bianca acum iar a facut bronsita dupa cateva zile de gradi, dar sper ca el sa fie bine.
Mihaelagrosan tocmai vom merge la dr homeopat recomandat de Lindal si imi pun toate sperantele! Nici eu nu-mi fac probleme pt greutate, ma necajesc un pic pt ca nu prea mananca, asta ma deranjeaza, nu greutatea!
Lindal spune:
Corimami, doar un singur vaccin a facut in maternitate, cel anti hepB.
Babyangel, se gasesc si la noi scutece textile/lavabile/refolosibile. De ex. la magazinele online hiphip.ro sau greenbabay.ro. Sunt multe modele si foarte dragalase, din materiale naturale: bumbac organic, canepa, bambus, lana.
Mihaelagrosan, eu am primit (cu imprumut) 3 scutece cu buzunar Wonderoos, adica partea impermeabila plus inserturile (partea absorbanta). Le folosesc pe timpul zilei si le spal/clatesc de mana imediat ce le foloseste, apoi le pun la uscat. Astfel reusesc sa le rulez, sa am macar unul curat si uscat, pregatit pt schimb. Insa pe timpul noptii si uneori si ziua ii mai pun si un pampers. Deci ma pregatesc sa fac o comanda, sa mai achizitionez macar inca 3 scutece. Pampersi nu am de gand sa mai cumpar dupa ce ii termin pe astia (mai am doar un pachet de 54 buc). Ma eneveaza ideea gelului din interior care se zice ca e cancerigen. Oricum sanatos nu e sa stea bietul copil cu chimicalele pe piele non stop. Deci noi am trecut pe natural.
Si in alte privinte tot cu naturalul suntem, de ex. nu ii dau LP sau lapte din magazin, ci cumparam de la piata lapte crud (proaspat muls) si il fierbem noi. Din el facem branzica (cu lamaie, nu cu calciu lactic care e sintetic) si iaurt.
Despre vaccinuri iti voi trimite pe mail informatii.
Ioanaa28, foarte simpatici baietii tai!
rmkristine spune:
Lindal eu sunt curioasa cum se comporta scutecele astea dupa kk!? Asta m-am intrebat intotdeauna.
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Matei de bobita2010
Oana Iulia de nemary
Andrei de michelle_sf
Maria Alexandra de Ioana_fota
Sophia de Cenia
Adam Leo de Magdone!
Sa va fie vietile pline de sanatate si voiosie, sa fiti mereu optimisti si buni, sa ajungeti oameni mari!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Multumim pentru urarile de sanatate. din pacate, suntem, din nou, pe antibiotic!
Nu scapam de febra foarte mare si pace, asa ca acum avem un tratament de lunga durata, sa scapam de otita si de febra ce vine cu ea.
Maine o sarbatorim pe Alexia, sunt franta de oboseala, dar macar sunt aproape gata cu pregatirile.
Fug sa-mi ingrijesc puiul cel mare (sotul adica).
Sa aveti un weekend placut!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ami_84 spune:
Despre scutecele refolosibile am citit intr-o zi de pe pagina asta http://scutecele.blogspot.com/
Referitor la caca "Pe deasupra scutecului nu se mai pune nimic, dar in interior recomand hartia biodegradabila, foarte subtire si placuta, care ne ajuta in caz de kaka, pt ca nu se murdareste scutecul asa de tare, si putem s-o aruncam cu totul in wc. In caz de pipi, hartia se poate spala si refolosi de cateva ori.
Datorita materialului fleece care vine in contact cu pielea si care duce lichidul spre insertul din buzunar,bebe nu va simti umezeala. Inserturile se refolosesc, se spala si se usuca deodata cu scutecul, ele sunt cele care absorb efectiv, si sunt din bumbac 100%.
Sper ca am fost de ajutor."
Andreea, mami de
Irina (8 martie 2010) si din nou
19+ cu
Ilinca
andira spune:
Salut!
Imi pare rau ca n-am mai scris, va mai citesc pe sarite, dar efectiv nu mai am timp sa tin pasul. Urez in gand La Multi Ani tuturor iepurasilor, insa mi-e greu (frizand impozibilul
) sa intru in fiecare zi.
Vroiam insa sa spun multa sanatate Alexiei si Ioanei - Yaia imi pare rau ca n-ati scapat de febra,
si sa va faceti bine repede!
Stefi - dar de ce ai intarcat-o daca mai aveai lapte si mai vroiai sa alaptezi? ca nu prea inteleg
Marina exact la asta ma gandeam si eu, cum esti sigur ca ai spalat bine scutecul dupa kk, si ca nu raman urme pe care poate nu le vezi, dar care pot ulterior sa provoace vreo infectie.
Jasmine - am vrut sa-ti spun: ma bucur tare ca ai scris, m-am intrebat de multe ori ce mai faci, n-ai mai scris un cuvintel dupa nasterea piticului. Sper sa mai intri pana la aniversarea de 2 ani ![]()
Va las, e frumos afara si abia astept sa mergem in parc.
Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)
Lindal spune:
Ami, multumesc, exact asta am vrut si eu sa explic, doar ca mi-ai luat-o inainte.
Exista hartia pt kk care se pune in interiorul scutecului si se arunca impreuna cu continutul solid. Eu inca nu am folosit. Materialul fleece din bumbac este super si se spala foarte bine, nici nu ramane patat. Poate mai problematic este la bebelusii mici care fac des si nu solid, adica ai nevoie de mai multe scutece de schimb. In rest nu mi se pare nimic dificil. Oricum la bebe 2 am de gand sa folosesc doar acest tip de scutece (textile).