Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira
Marina exact la asta ma gandeam si eu, cum esti sigur ca ai spalat bine scutecul dupa kk, si ca nu raman urme pe care poate nu le vezi, dar care pot ulterior sa provoace vreo infectie.

Andira - Iti inteleg ingrijorarea, mai ales ca ai fete si stim ca fetele sunt mai predispuse la infectii decat baietii. Totusi ma gandesc ca nici cu chiloteii de mai tarziu nu poti fi sigura ca i-ai spalat suficient de bine (sau lenjeria ta intima) decat daca le fierbi (sau depinde de germenul respectiv la ce temperatura poate fi distrus). Nu putem steriliza totul intotdeauna, insa cred ca riscul de infectie este totusi destul de mic. Iar daca se intampla ne tratam si gata. Nu trebuie nici sa traim cu drobul de sare deasupra capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut mamicile de iepurasi dragalasi!
Yaia, multa sanatate puilor tai! Doamne ajuta sa scape de raceala cat mai repede cu putinta!
Ioana, am vizionat pozicile, ai doi copii minunati!
Ami, ce mai faci, cum te mai simti?
Lindal, si mie mi-ar surade ideea de scutece refolosibile, macar pe timpul zilei!
Diana se trezeste ceva mai des noptile acestea, deja are si a doua maseluta iesita si cred ca si a treia iese curand!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Linda e adevarat ca nu fierb chiloteii, insa nici nu fac kk in ei. Sau daca fac (cum mi s-a intamplat cand am renuntat la pampers cu Irina), ii arunc cu totul .
Recunosc ca nu vad avantajele scutecelor astora, cel putin nu doar pe baza informatiilor de pana acum.
Partea cu "tratam infectia si gata" nu e chiar asa simpla. Poate sa fie asimptomatica, iar netratata, duce la urmari destul de urate. Sunt patita cu Irina, care la 2 luni avea branula in manuta din cauza unei infectii urinare. Teoretic poate parea simplu, le dam tratament si trece, dar cand vezi ce inseamna, e mai greu.
Nu e polemica, e doar schimb de pareri .

Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)

Mergi la inceput

De fapt intrasem sa urez La Multi Ani, Sophia!! Cenia - sa iti traiasca piticii si sa te bucuri de ei! Mai da si tu un semn de viata . Unde va urez pe 9, aici sau dincolo?

La Multi Ani, Adam!Magdone la fel, sa-ti traiasca trupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI SOPHIA!!!
LA MULTI ANI ADAM LEO!!!

MICHELLE La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani Sofia cea frumoasa!
La Multi Ani Adam Leo!

Va urez multa sanatate, o viata frumoasa, plina de multa iubire si zile senine!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! SOPHIA si ADAM LEO!

Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti in viata numai fericire.

Voi mamici dragi, sa va bucurati de puiutii vostri si sa va insenineze diminetile cu zambetele lor.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! IRIS ALEXANDRA!

Sa cresti mare, sanatoasa si toata viata voioasa.

ANDIRA la tine fericirea cred ca a invadat toata casa si nu stiu ce as putea sa-ti mai spun, decat, ca va doresc sa aveti numai numai clipe minunate impreuna.

LA MULTI ANI! MELINA ISABEL!

Sa cresti mare si sanatoasa, viata sa-ti fie plina de noroc si fericire!

MAMI iti doresc sa te bucuri in fiecare zi de zambetele puilor tai si sa aveti in viata numai clipe minunate.

LA MULTI ANI! LAVINIA VALENTINA!

Sa cresti mare si sanatoasa, in viata sa ai numai noroc si fericire!

Mami sa te bucuri de minunea ta si sa va aduca numai clipe minunate.

Mergi la inceput

Andira am intarcat-o pt ca nu mai era ca un supt normal, ea ar fi stat non stop la san noaptea, nu se odihnea nici ea si nici eu.
a fost greu pt ca nu mi-as fi dorit sa se termine atata timp cat eu mai aveam lapte dar nici ea nu a mai considerat ca mananca, ci ca se alinta.
acum doarme toata noaptea, cu una doua treziri de baut apa, dar doarme in patut si apa o bea adormita, deci eu zic ca e mult mai bine pt amandoua.

Mergi la inceput

Stefi - multumesc frumos!

Sa stii ca din acelasi motiv i-am introdus si eu lui Iris LP, de la 10 luni. Se trezea noaptea si de 10 ori, eram capiata. Numai ca desi eu am vrut, ea n-a vrut cu nici un chip sa se intarce, inca adoarme la tzitzi si se trezeste de 3-4 ori sa se mufeze. De biberon nu vrea sa auda, asa ca LP i-l fac cu cereale si i-l dau cu lingurita. Faza e ca mai nou nici asa nu-i mai place, si cred ca de o saptamana am stricat o cutie intreaga de LP si inca una de cereale, pe funduletul ei. Cred ca ii iau direct cereale cu lapte si o mai las, ca vad ca oricum se mufeaza.
Sau schimb laptele, incerc si cu Humana, varianta cu banane si vanilie.

Mergi la inceput