Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Bubu s-a trezit azi-noapte la 4.Of, parca facem un pas in fatza si 3 in spate. Ma apuca disperarea....
De dimineata s-a trezit la 7 urland si era evident ca-l doare burtica. E prima oara in 3 sapt. cand plange de burtica, sper sa nu revina uratii aia de colici.
Dupa ce a scos gazele a mai dormit pana la 9 si acum doarme iar. Dar io vreau sa doarma noaptea, nu ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hai ca mai vin cu o nelamurire - baita de a doua zi de dupa botez. Trebe sa punem iar masa si chestii d-astea? Pe mine ma apuca groaza...pai ce sa mai pun pe masa? Cine sta sa gateasca? Si mai ales - cand?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

roxx in primul rand
in al doilea- si eu m-am stresat cu gandul asta
m-am gandit sa preg ceva -platou rece, am o reteta de pate ficat d ecasa, o salata vinete, un ou umplut, niste aperitive de astea reci-sunt cu sutele la edith pe blog

erau la carefour intr-un timp cosulete de alea "mancabile" numa bune de umplut cu chestii si aratau si super duper!@

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Offf..pai asa e, dar cand? In dimineata de dupabotez eu ma apuc de gatiti? Si tre sa vina tot familionu sau cum?

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Rox teoretic nu e nici o regula, dar se pierde ceva timp cu baita, cu discutii... si se mai face foame oamenilor. Ori comanzi ceva ori mergeti undeva la un restaurant,,, numai ca de-abia ce ai facut baie fetei, deci nu cred ca e prea ok.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Offf..pai asa e, dar cand? In dimineata de dupabotez eu ma apuc de gatiti? Si tre sa vina tot familionu sau cum?

_

Roxana

nu,nu draguta, in niciun caz-eventual sa ai ceva rece pregatit deja, un mic platou sau o praji si cafea si gata.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele! Am citit tot si va scriu repede ca tre' sa pice niscaiva musafiri (finii).
Multumim din suflet pentru urari!!!
LA MULTE LUNITE MAIA SI TUDOR! SI, DESIGUR, LA MULTE LUNITE RAZVAN, PUIUL MEU FFF IUBIT SI RASFATAT!
I-am cumparat ieri o tona de hainute de strada super frumoase (blugi, camasi, hanoracuri, bluzite smechere) de la Kiabi ca aveau oferta platesti 1 primesti 3.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

ROXX arata si mie cum a iesit invitatia, plizzz! Saptmana asta trebuie sa ma apuc si eu de ea.
Pe ce hartie ai printat? Carton super glossy sau altceva? Cat de gros cartonul (120, 160 g?m2)? Lucrez in domeniu si le cunosc ...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

|Roxx trebuie sa pui ceva p masa k nu poti sa ii xhemi p nasi la baita si sa ii trimiti aksa.
la noi a fost tambalau si a doua zi. au venit nasii, parintii, fratele meu, finii..noroc k a stt socrela in bucatarie si s-a ocupat de toate. dar poti sa faci ceva aperitive si cceva dulce (tot cumparte care nu necesita pregatire multa)

noi nu iesim zilnic. mai ales k zilele astea a fost frogut si noi racite..am evitat. dar stam cu geamu deschiscateva ore, infofolite bine. nu o las in geam..sta departe, dar ia ceva aer.

noi am adormit o leaca, bb nu dadea nici un semn de trezire asa k am prins si noi o ora si un pic.
cred k noapte iar fac ture p aici la cat a dormit.

deci...am observat ca donsoaa mea doarme bine si mult cand o las cvu geamu deschis si o tin infofolita. dar cum sa stau si noaptea cu geam,u deschis sa doarma???

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Am fost azi cu nasii la biserica sa plateasca biserica. Costa 300 RON pentru care ne-au dat chitanta. Altceva nu se mai plateste.
Voi cat ati dat de cruciulite? Eu am tot cautat pe diverse site-uri si gasisem unele frumoase la 7 ron/bucata si chiar ma gandeam sa le comand. Dar azi la biserica am vazut ca la ei sunt 0,5 ron/buc si am zis ca trebe sa fiu nebuna sa dau 7 ron. E adevarat ca nu au fundita legata dar totusi ... diferenta e imensa.

Mergi la inceput