Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 8
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 am pus si eu poze cu motanii facute acum mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) |
scumpi..no comment
Insa tortul acela e dementialimi place la nebunie
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
maimutzica10 spune:
citat din mesajul lui florintunde sarumana Tot am gandesc ce sa fac.. o scot afara sau nu..sunt 0 grade si ninge..si sufla si vantul un pic.. voi scoateti -le in fiecare zi?..indiferent de cat e de rece sau cald ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004 Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata! AMR 6!KILE |
noi am iesit juma de ora, cu husa de vant la carucior; a urlat iarasi tot timpul petrecut afara, cre ca nu mai ies o luna...
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui florintunde
scumpi..no comment Insa tortul acela e dementialimi place la nebunie ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004 Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata! AMR 6!KILE |
e tortul de la botez
a fost jumatate amandina si jumatate diplomat
bun
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Lorich spune:
Mirela frumosi mai sunt motaneii!!!!
inteleg acum de ce zici ca se uita lumea, are si la ce!!
Tunde nici noi nu iesim zilnic, a fost robert bolnav, am stat in casa si cat a fost vremea buna.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
mirela2 spune:
lori sarumana
nici noi nu iesim zilnic
e frig acum afara
imi ingheata motani n carut
asteptam sa se mai incalzeasca
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
florintunde spune:
gata..m-ati lamurit
stam in casa..mai bine decat sa risc sa raceasca.
Pui la cuptor ceva mancarica..aripioare,ciuperci,cartofi..un talmes-balmes..dar cred ca iese bun.Baietii plecati fiecare cu treaba lui..pe cand vin e gata.
Buba rupe somnul; de azi dimineata..papa-doarme..ieri a fost invers..
Mi-am luat cizme de primavara../geaca//abia astept sa fie cald sa ne imbracam frumi..ne ridica moralul..nu?
Mirela;chiar are lumea la ce sa holbeze cand apari tu cu motaneii
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
Irinukaaa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maimutzica10
noi am iesit juma de ora, cu husa de vant la carucior; a urlat iarasi tot timpul petrecut afara, cre ca nu mai ies o luna... Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
Stim cum e Rox! Credeam ca-s singura cu problemuta asta. Ultima data sotul l-a luat in brate, iar eu am impins carutul gol!
Dar tot raul spre bine ca a adormit in brate, iar apoi l-am pus in carut si am stat jumatate de ora pe banca. Daca n-am fi avut caruciorul la noi l-am fi tinut tot in brate, asa ca... a fost si el bun de ceva!
Mai nou iau si marsupiul la noi, pentru orice eventualitate...
Tunde noi am iesit intr-o zi si batea vantuletul. L-am vazut cum se ineca (la noi cam asa face si daca-i suflii spre el). Nu cred ca e problema de temperatura cat e de vant. Daca ai protectie din aia de vant si ploaie, cred ca e ok!
Vazut, placut, indragostit de buburuze scumpe: Natalia, Sonia; dar si de buburuzi dulci Robert si Razvan!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
florintunde spune:
Irinuka;am primit verdictul final;nu iesim ca ne vin musafiriacum m-a sunat tati
n-am chef de musafirat
Tunde
AMR 6!KILE
Lorich spune:
Roxxuleeee tie de la wondershare collage in preview iti apare jos textul ala "...acest mesaj apare tralala...daca vreti sa nu apara cumparati.." ????
ca ma apucasem si eu de brodat invitatii. Uofff.amarat sunt Doamne, amarat!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
citat din mesajul lui Lorich Roxxuleeee tie de la wondershare collage in preview iti apare jos textul ala "...acest mesaj apare tralala...daca vreti sa nu apara cumparati.." ???? ca ma apucasem si eu de brodat invitatii. Uofff.amarat sunt Doamne, amarat!! |
Ai PM
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina