Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata!

Cafea fierbinte si sandwich-uri calde cu sunca si cascaval.

La multe lunite frumoase si ganguroase Razvan, Maia si Tudor!!!

Noi "sarbatorim" apropierea lunii cu copil marait, dar dormicios si mama depresiva .

M-ati pus pe ganduri Shines si Irinukaaa. Si printesa mea este usor salivoasa! Sper sa nu sar din colici direct in dureri de dinti, sau Doamne fereste sa se mai si suprapuna.

Fetelor, se mai cumpara minunatia aia, de la Boiron parca, pentru dinti? Vreau si eu!

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza mamicute scumpe.
Multumesc inca o da pt urarile primite ieri.
Noi am avut o noapte bunicica.Am dormit si eu si tati si bebe cu trezirile de foame(maai putin cea de la 5 cand a molfait de 2 ori tzatza si a adormit la loc).
Si bebe meu are bale, dar mai ales cand isi baga pumnii in gura. Inca nu cred ca e vb de dinti.
Andri eu lui Stef i-am dat espumisan numai cannd avea crize(il ddurea butica) in rest nimic. Asa ne-a recomadat pediatra plus ca asa m-a sfatuit si o prietena. De la o luna juma noi nu am mai avut colici.

LA MULTI ANI PT. RAZVAN-PETRU, MAIA-REBECA, TUDOR-CRISTIAN!!!

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata

Multumim de si mic dejun. Eu va ofer rulada cu gem

De bine ce ma laudat ca Robert e mai bine, aseara l-a pocnit iar o febra, a adormit la 8 si ceva jumate in pielea goala in btate la tati (el care adoarme numai dupa ora 22!!). Acum vad ca e mai bine....offf Doamne!!

sa vad ce ati discutat:
suzy de acord, ii linisteste, citit, testat, n-am nimic contra, aia cu dintii strambi e un mit, mai degarba am vazut o tipa cu dintii strambi care zicea ca si-a supt degetul pana la 6 ani.
fumat la botez mersi Roxx ca mi-ai mai bagat un ghimpe. Sper sa se simte oamenii, eu sunt fffffff contra fumatului, adica atunci cand afecteaza pe altii, copii, adulti , orice, fiezare poate face orice cu "templu" lui, dar atat, doar cu al lui.
cartea de invitati-sueprba idee, oofff ma divorteaza ati, cica cheltui prea mult!

:La multe lunite Razvan, Maia si Tudor!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Acu 2 zile am pus si noi labutza pe colacel (lipsa de timp a individului din dotare pt a se deplasa sa-l ridice), asa ca aseara am zis sa=l testam; nu ne-am priceput! adicatalea dupa ce l-am umflat, am dat sa-l punem pe capul cupilului, dar statea tare aiurea, respectiv in locul ala de trebuie sa stea cu barbia ei ii ajungea gurita si nu reuseam neam sa il pozitionam cum trebuie.
greseala a fost si ca am asteptat sa se trezeasca si avea o foame maxima, deci zvarcolire extrema. finalul apoteotic a fost baita in cada (evident fara colac)
nush ce gresim, trebuie sa-l umflam dupa ce il punem pe cupil? sigur am incercat sa-l pun corect, ca m-am uitat la pozele voastre si la filmuletul lui shines; HELP!

TUNDE, bravo ca ai rezistat eroic in lupta cu LP si gramele bebelinei!
MIRELA, felicitari pt mult laptic! Statuie iti ridic, madam, fix pe cupola la Mall Vitan; cum de reusesti tu cu 2 maimutzici!! Io is rapusa dupa un weekend mai greu cu o (una bucata) fifitza!
La fel si pt mamicile x 2 de pe aci, ca si cu aia mai mari e greu, is misunatori si 'cersetori' de atentiune Sa facem Ziua Mamei in fiecare zi!

ps: dupa incercarea esuata cu colacelul, tot io mi-am luat repros ca vreau sa chinui cupilu si-n plus citez "stau toata ziua pe forum"; va imaginati ce a urmat... deci luna plina si periculos de aproape si pt noi, astilalti mai mari...

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

multumesc fetelor pentru urari
bebe Tudor e treaz...gangure de zor si rade la noi,avem 6300gr..Doamne ajuta

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!

raportam si noi ieri o buburuza destul de activa si o noapte petrecuta cu treziri dese socrela zice k nu mai doarme cum trebuie ca nu ii ajunge lapticu, dar presupun k dc i-ar fi foame si nu s-ar satura, ar plange, nu???

ieri am montat patutu bubei si a dormit singurica fara nici un cpmentariu, maraiala sau lacramioara. chiar ii place.

Wudy ai pm

Catalina stai linistita k si eu am o baloasa aksa... dr mi-a zis k e normal. unii sunt mai balosi, altii mai putin. nu inseamna k gata ii dau dintisorii.

Doloress mutumim pt prog pt colaje. e super. ieri statea cu mandra n brate sa mai doarma si eu ma jucam p el. dar probl e ca dupa ce salvezi colaju, apare jos o banda gri p care scrie k tre sa cumperi var completa ca sa dispara. eu am luat trialu. dar e super. si ma bate gandu sa il cumpar

Lori sa scapti definitiv de raceala.

Mirela pt super mamica. esti cea mai tare. chiar stateam, de dimineata si ma gandeam cumm-as descurca dc as avea 2 bb si nu ar fi screla cu noi.si nu vedeam prea rox zituatia

Monica, Tunde multumesc pt reteta impotriva sinuzitei. diseara o aplic p sot k nu mai scapa frate. si deja ma scoate din sarite. nu stiu cand se va termina

Madalina, Ralu,Angie sa va traiasca bebeii

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

aaaa si intrebare pt fetele din bucuresti: Vrea cineva 2 bilete la concertul Horia Brenciu de vineri la ora 8, Sala Palatului???
pt k noi nu mai avem cum sa ajungem
biletele sunt la loja, 100ron/buc

Mergi la inceput

A mea e deja balosica atunci cand isi vara mana in gura. Desi e devreme, am citit ca nu e imposibil sa inceapa cu dintii de pe la vreo 2 luni.

Maimutzica, , , greu cu baita, cu sau fara colacel. Noi inca nu l-am incercat, nu am gasit momentul potrivit (a sosit cu bine, saru' mana blue_night).

Ma alatur si eu Maimutzicii, v-as ridica statuie mame de doi puiuti, concomitenti sau nu !!!

Mergi la inceput

bebelu, , sa speram!

Mergi la inceput

Maimutica nu stiu ce sa-ti zic cu colacelu noi am facut o data. cand sa ii pun colacelu s-a cam speriat si a facut un picv de scandal, nu stim cum sa-l pun mai repede sa o bag in apa, asa k i-am pus inchizatoarea in fata. saraca nu a zis nimic. a deranjat-o la gurita unpic. noroc k mi-a zis Simo k nu e bine ca sa stiu data viitoare. dar astept sa isi revina cu mucii si tusea sa nu o ia mai rau.

Mergi la inceput