Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 3
roxx26 spune:
Asa, stiam eu ca tre sa va mai spun ceva: am comandat carte de oaspeti de www.crafty.ro/produse/5178-carte-de-oaspeti" target="_blank">aici. E draguta tare si e cel mai bun pret de pe piata, din cercetarile mele
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Gabi;pup fata desteapta..pisca frate..si nu oricum..dar imi vine din nas beleaua..poate imi revin..hhe
Lorich;nu ma tunde ..abia mi-a crescut parul lung si frumi.Numele meu de fapt se scrie cu "u" cu doua puncte pe ea.Adevarul e ca de atunci n-am mai cantarit-o..am zis ca nu ma mai stresez..dar o vedeam tot mai dolofana si azi nu am rezistat tentatiei si am urcat-o pe cantar.Slava Domnului..stii ce?..-in fiecare seara ma bucur si spun ;-"no ,a mai trecut o zi fara complectare"
Andri;felicitari pentru grasunica Amalia
Nu stiu daca puii vostrii au fost cuminti azi dar fifi nu a dormit toata ziua..o fi de la fenomenul acesta cu luna apropiataasa au zis la tv ca tulbura copiii..In brate a stat toata ziua..dormea cate 5 min dupa ce avea ochii mari si frumosi...
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
Irinukaaa spune:
Prezenti si noi "la datorie".
LA MULTI ANI Laura! Sa fi sanatoasa alaturi de familia ta, fericita si norocoasa!!!!!
LA MULTI ANI pui mic de Ziki - Flavia! Sa ai o viata plina de impliniri si sa-ti bucuri parintii la fel de mult ca si pana acum!
Noi umblaram brambura pe la Timisoara prin magazine azi ca daca tot ploua si era urat afara... am zis sa fie drumul cu oameni. Am gasit o omiduta draguta plina de melodii clasice, de cifre, culori... draguta-draguta!
Gabi la noi a luat suzeta la inceput, doar afara cand mergeam (si chiar ma bucuram ca asa stiam macar ca nu trage aer rece pe gura) si cand era foarte somnoros - dar cand adormea si ii scapa din gura, imediat se trezea si nu mai era chip sa-l adormim...
Apoi a inceput s-o refuze categoric... tot mai incerc sa-l prostesc, sunt consecventa ca a inceput sa-si suga rau manutele si degetul si asta chiar nu ma incanta. Mai degraba sunt de acord cu suzeta decat cu degetul mare tot infipt in gat. Am mai cumparat una mai interesanta cu o forma ce imita bine sfarcul, dar neahhh - i-o bagi in gura, o mesteca asa intr-o parte iar apoi imediat o da afara cu limba.
Eu tot insist acum si nu-l las sa-si suga pumnii/ degetul dar am impresia ca e de prisos. Eu ii scot din gura, el ii baga inapoi....
Angie ma bucur ca ati scapat de antibiotic! Sa va faceti bine de tot acum!
Ralu of ce mai trageti si voi cu buburuza voastra! Tinem pumnii sa fie doar o alarma falsa, o simpla raguseala si sa treaca uatii aia de mucisori!
Lori ma bucur ca Robertel se simte mai bine!!! Super!
Si eu aveam de gand sa discut despre nefumat in sala, dar cum a fost nebunie atunci in ultimele zile cu pregatirile - am uitat. Chiar daca stiam ca sigur nu le va pica bine fumatorilor...
Patrick a stat cu noi la petrecere, ca nah - doar era petrecerea pentru el - cum sa lipseasca personajul principal... a dormit linistit in carut, a stat si treaz, a fost super cuminte.
Dar din pacate dupa cum spuneam am uitat sa anunt ca nu se fumeaza si m-am trezit ca vad anumiti oameni fumand... ce sa mai fac... am lasat-o asa cum a picat! A fost bine macar ca era cald afara si erau cateva geamuri deschise, iar masa la care erau acei fumatori era aproape de geam. A trecut...
Wudi la noi 350 a costat biserica - platita de nasi si o contributie de 50 lei de tata!
Tunde din cate am citit si m-am documentat ochii bb se mai pot schimba pana la un anisor. Cunosc si caz la care s-a schimbat pe la 9 luni. Si eu sper totusi sa ramana asa albastr-gri (cum zici si tu Wudi)...
Si cam de la 2 luni te vede si incepe sa gangureasca bine...
Nici la noi n-a dormit azi mai deloc - vreo juma de ora in masina si inca vreo jumatate la magazin. I l-am dat lui tac-su sa-l culce cand ne-am intors , eu am zis ca ma duc sa vedem ce mancam. Dupa o ora nu mai stia cum sa mi-l dea, ca a incercat cica toate metodele si nu a vrut sa doarme. El isi imagina ca bati din palme, canti 2 versuri si gata - baga copilul somn de voie de nevoie!
L-am tinut treaz pana la 8 cand i-am facut baie, l-am mufat si a adormit bustean in 5 minute!!! Nici n-a "migrat" prin pat pana acum, deci e obosit, nu joaca!
Simo si noi avem bb cu balute muuulte de-si uda imbracamintea toata ziua. Poate n-o incepe chiar asa devreme distractia cu dintisorii.
Va urez o seara minunata ca m-am cam intins cu vorba!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
roxx26 spune:
ZIKI, m-am uitat la pozicile tale "oldies" si te-am umplut de like-uri...m-am emotionat asa...ce repede trece timpul!Si tortuletul Flaviei este superb!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Mitsu-bishu spune:
Neata! Am si eu un bebe forfotitor pe aici care are chef de "socializing" la ore deochiate...
roxx, eu la Conrad nu am dat voie sa se fumeze in sala, desi sunt fumatoare, deh.. Mi se pare ceva foarte naspa sa tin bb in fum, una e sa primeasca ceva nicotina prin lapte , alta sa mai si inhaleze fum direct in plamani.. Si acum cand intra baietelul cel mare peste mine in bucatarie in timp ce fumez ma enervez, ca mi se pare prea 'crud' ca sa inspire fum deja... Daaar, cum zicea Tunde, s-a mutat party-ul in strada, si si-asa eram putini (in jur de 30), nu a fost prea placut. Daca zici ca ai camera, poti sa tii bebelina lejer acolo tot timpul, cu bunicute, sa faca schimb de "ture", etc., oricum o sa doarma foarte mult dupa botez, plus ca muzica o sa fie taaare si forfota mare. Iar cine pofteste poate s-o viziteze la ea in iatac Eventual o mai aduci din cand in cand, cand se mai trezeste, sa "dea mana" cu invitatii. Eu asa o sa fac de data asta, m-am simtit aiurea ca a stat copilul in agitatie si in multi dB, desi a dormit ca lemnul vreo 5h.
Cat despre cadoul tripletilor, ca mamica de baietel de 3 ani si doua luni, iti spun ce si-ar dori el - cat mai mult LEGO, ala nu e niciodata de ajuns, se combina si se rascombina, nu ai cum sa te plictisesti, se potrivesc piesele de la orice set, deci chiar daca au deja, un set nou e oricand binevenit! El si-ar mai dori o mini-masinuta electronica, are de-aia cu pedale, cum aveam noi pe vremuri, dar e mare lenes si vrea sa aiba buton si sa scoata zgomote de motor... Numai ca probabil triplietii tai au deja asa ceva (eu nu i-am luat-o si din cauze financiare, asa ceva este peste 600 ron, cel mai 'de baza' model, ca sa zic asa), si chiar daca nu au, e foarte probabil sa se certe pe ea, asta daca nu esti pregatita sa cumperi 3 identice Acum ce ar vrea o mama sa cumpere - jocuri educationale, gen puzzle-uri de lemn care se rezolva atat individual, cat si in mai multe persoane, jocuri de societate, eventual cautat ceva mai putin notoriu (adica nu "Nu te supara, frate" sau "Monopoly", ca de-alea are tot poporu'), in rest nu stiu ce as putea sa iti recomand, noi nu stam deloc bine cu banii, dar Conrad are cam orice, la capitolul jucarii nu ma zgarcesc, chiar daca nu am ce manca... Deci banuiesc ca si copilasii au deja cam tot ce se poate din categoria pentru varsta lor. Aaaa, uite chiar ieri i-am cumparat un trenulet cu un circuit mai "smecher", are o bucla mobila care se invarteste in aer, in fine, e greu de descris aici, dar la standul de unde i l-am cumparat din Cora Lujerul (este stand de-asta si in Afi Palace Cotroceni si probabil in mai toate mall-urile) aveau elicoptere si avioane cu radio-comanda, foarte verosimile! Scumpute, dar nu foarte, modele incepand de la 140 lei. Lui C. nu i-am luat ca nu am chef sa imi impuste peretii, plus ca mi se pare periculos indoors, iar el sigur ar face scandal ca vrea sa se joace si in casa. Dar pentru afara mi se pare foarte cool! Si nu arata a jucarii, sunt gen macheta, foarte foarte realist facute.
gabi, mai bag si eu o parere - eu inainte sa am copii, cand vedeam in jurul meu bebei cu suzeta si cu dantura deformata de la deget/suzeta, ma gandeam ca prost obicei mai e si suptul asta! , indiferent ce sugi Si am decis io atunci ca nu o sa ii las pe copiii mei sa faca asa. Daaar, odata cu mamicitul a venit si frica disperata de sindromul mortii subite si suzeta a devenit un fel de gardian pentru mine, plus ca, o da! , cum au mai spus si celelalte fete, face minuni la colici. Nu dati cu pietre, eu parerea asta mi-am format-o citind singura, si am citit muuult, dar ei chiar au nevoie sa suga ceva cand sunt anxiosi sau simt durere sau isi cauta somnul... Nu vad de ce sa ma opun. Asa cum la primul "car!" il iau in brate si il legan si il dezmierd, asa il las si sa isi exprime frustrarile/ calmeze durerile prin supt. Alternativa ar fi sa il tin la san, greseala pe care am facut-o cu Conrad, ca nu am insistat cu suzeta, si s-a ingrasat prost si aiurea, are si acum sechele de rahitism... Si la Aaron ma tem ca a supt mult in prima luna, a luat 1800g, ca saream cu sanul pe el de cum "scartaia", asa ca acum dupa masa pac! mufat, adormit. Si e mai linistit decat atunci cand sugea la tzi', chiar daca si atunci baga si suzeta la culcare. Si mai sunt situatii cand ajuta - cand il imbrac sa iesim afara, cand il masez/imbrac dupa baie, ca urla de foame si nu mai are rabdare, cand doarme pe burtica, suzeta ma asigura ca daca isi intoarce capul de pe o parte pe alta nu uita ce voia sa faca pe la jumatatea drumului, ca in frecarea de pat de obicei o scapa si o cauta, sau daca uita se "sprijina" in ea si nasul ramane sus, in aer, nu se infunda in pat (acum nu va imaginati ca nu il verific din cand in cand, dar ma mai dezlipesc si eu putin de el), etc. I love suzi!!! Nu stiu ce m-as fi facut fara ea. Stati sa vedeti cat o sa va ajute cand le dau dintii! Conrad a regasit-o in perioada aia...
Asa si acum, un mic pitic am si eu cu masina de paine pe care am folosit-o intensiv zilele astea - vreau si eu sa fac paine cu seminte, my fav', da' nu-mi iese Se tot lasa, chiar daca umblu la reteta. Adica arata chiar ca la "depanare" acolo, de te sperii, e ditamai craterul in mijlocul painii! Am resprectat intocmai proportiile. Dupa ce am citit ca poate fi prea multa drojdie/ prea multa apa, am umblat intai la una, apoi la cealalta si iata-ma aici, trei paini ratate mai tarziu, intrebandu-va pe voi: de la ce sa fie oare?! Cel mai naspa e ca mi-a sadit in suflet teama ca pe viitor poate voi da gres si cu alte retete din cartea masinii, ca desi am respectat exact ce scrie acolo, nu iese!!! Ma gandesc ca o fi de la faini, ca sunt mai speciale, da' daca incepe sa faca figuri si la faina alba?
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
Mitsu-bishu spune:
Si mai avem o problema... La Conrad ma panicam mai tare, dar stiti si voi (mai ales mamicile de 2 sau mai multi bb) ca la al doilea esti mai chill... Aaron este alaptat exclusiv, nu a facut caca de luni!!! Vineri seara l-am stimulat cu termometrul... Ca mi s-a parut cam mult 5 zile. Nimic! Aseara i-am bagat un supo' cu glicerina, dupa 2' l-a scos afara si a facut putin kk, cam cat o nuca, asa, ca volum, de conistenta ok. In noaptea asta s-a foit de nu s-a mai putut, dar ce sa ii fac?! Daca nu face pana luni ca lumea, il duc la doc. Dar pana atunci... Cat de periculos este? Ce as putea sa ii dau? Am Debridat, dar nu prea a functionat pana acum, la colici cat de cat, la caca nu am vazut diferente notabile. Oare ne scoate din impas? Sa nu ii dau aiurea...
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
monika_bt spune:
Neata!
Off, mama ei de luna!! Nici mie nu mi-a dormit mandra ieri deloc...Tot asa: maraita, 5 min somn, agitatie...Abia pe la 9 si ceva seara a cazut rapusa de un somn greu!S-a trezit la 2 si la 6 ptr papa si acu iar doarme...
Tunde,am facut si eu ce-a spus Gabi ptr sinuzita si a mers. Ca o completare dupa ce termini cu instilatiile (parca asa se numesc) cu sare, poti pune cate 3 picaturi de ulei de catina in fiecare nara...Eu asa am facut si nu am mai avut probleme...ca eram vesnic "sinuzisata".Te pui pe pat cu capul lasat in jos peste margine, pui picaturile si stai cateva minute, apoi te ridici pe pat si mai stai vreo 5-10 min.Sanatate!
Baie in cada am facut de la 9 zile...
LA MULTI ANI,RAZVAN PETRU, MAIA REBECCA, TUDOR CRISTIAN!!!
Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
Foxy-le spune:
neata. si eu m-am trezit pe la 3.30 pt alimentarea de la ora aia, apoi am mancat si v-am citit. dar n-am scris, de lene. M-am cam suparat cu sotul ieri si de aia n-aveam somn.si din cauza supararii n-am prea avut lapte azi noapte si i-am dat LP. ne-a trecut, dar tare greu mai e...! daca mai am ceva episoade de genul, adancesc depresia asta afurisita, zau!
Mitshu-bishu : si al meu a luat repede in greutate, tot din cauza suptului la greu, cred. cand s-a vazut la Conrad ca are probleme?
La multe lunite fericite ! puilor Razvan, Maia, Tudor
Vaaai, fetelor! cand ma uit la voi cum va zdrobiti cu botezele, tare va compatimesc si ma bucur ca scap!! Noi o sa fim 10 insi maxim, bunici, surori.
Duminica placuta
andri31 spune:
neata fetele !
LA multi Ani si de la noi si la muulte lunite sarbatoritilor !
raportam o noapte linistita. Sa traiasca luna mare!
suntem pe aici ...
o zi linistita
aaaaa de aproape 1 sapt in afara de 10-12 gurite de baby calm date inainte de fiecare masa nu-i mai dau nimik(infacol,espumisan,etc) si ghici ce ! nu am vazut sa se mai planga de burtica doar cand e vorba de partzuri. Asa ca cine a spus la incep[ut ca fara nimik bebe se simte mai bine , vin si confirm si eu !
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011