Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 12
bebelu86 spune:
Lori pai vine cam 100g de pers. asa mi-a zis la restaurant. deci a venit 7kg. dar pt k nu au stat toti pana la sf, au ramas 2 torturi p care le-am luat aksa.
Roxx dc sunt copilasi peste 3 ani, poti sa le faci o masuta separata cu ceva mai usor pt ei. nu poti sa le dai sarmale si fripturi, nu? dar dc sunt mai mici, nu le pui. noi am intrebat oricum dc vor separat pt cei mici sau nu.
vedeti k poate sunt pers care nu paps carne. eu m-am trezit cu cineva asa,noroc k i-a facut rpd ceva vegetarian si cu peste.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Shines spune:
Ms Gabi
sa vad cum ajung acu pana vineri,ca tati e la servici..iar cu bebe in carca nu ma duc sa probez nadragi ca ma rupe. il pun sa-si ia o zi de concediu..cred ca vineri pentru ca merg si cu Cami sa ii iau de imbracat.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
bebelu86 spune:
Simo de obicei iti cere un acont si in ziua respectiva dai restu
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Simo de obicei iti cere un acont si in ziua respectiva dai restu Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor |
ms
maine merge sotul sa vb de ora pentru sambata. sper sa nu fie aglomerat cu multe botezuri.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Lorich spune:
roxx te baaaaat!!!! Pui niste intrebari...mai bagi cate un ghimpe!!! Pai...noi avem un meniu fix, nu stiu ce sa fac cu copilasii in cazul asta-noroc ca-s putini copii, 2-3, maxim 4 bucati.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Mimo spune:
Ca tot se dicuta despre botez, spuneti-mi si mie, va rog, botezul se face duminica?
Noi o sa-l facem prin mai. Nici n-am apucat sa ma ocup de ceva, ca ma chinui cu o lucrare in timpul "liber", insa de saptamana viitoare trebuie sa caut si eu mai intai un restaurant. Daca imi puteti da vreo idee, ar fi super. O sa avem cam 30 pers si ma gandesc la un local mai intim. Am gasit eu ceva, dar cred ca-i scumput.
Si mi-ar placea sa-l facem la biserica Sf. Spiridon Vechi, dar am impresia ca e scump. O sa ma duc sa verific.
Referitor la bani, tare mi-ar placea sa-mi permit sa nu primesc nimic de la invitati. Nu stiu, parca mi-e jena, dar nu ne permitem totusi sa refuzam.
Luca Alexandru, mica mea comoara
missmj spune:
Ce fac fetele ? A plecat si sormea...gata...iar am ramas singura cu bebeloiul meu drag.Raportez doua zile in care nu a dormit deloc ziua ! A adormit azi-noapte la 23.30...s-a trezit la 5.30, a papat 5 min si a adormit ia rpana la 8.30...saracutul de el, a recuperat.si inca mai recupereaza.aseara eu ma chinuiam pe o parte sa il adorm pe al meu, si sormea pe al ei, care are 6 ani...tot asa, nu putea sa adoarma. poate chiar au fost influentati unii copii de luna ... cine stie.
Vazut poze noi de bebei din ce in ce mai frumosi
Am facut si noi baita aseara cu colacul...misto primele 2 min...dupa aceea a inceput sa se agite rau...era apa prea fierbinte.sormea zicea ca asa facea ea baie baietilor ei...dar una e sa faci baie, alta e sa inoti.i-am zis eu dupa aceea...ia du-te tu si inoata la piscina in apa fierbinte...vezi iti convine ? Era rosu ca racul cand l-am scos...mititelul.lasa ca urmatoarea tura de inot o facem cand o sa fie liber tati. si facem si poze ca lumea si filmam.
La multe lunite Tudor Cristian,Maia Rebecca si Razvan Petru
I-am lasat tv-ul pe duck tv, se aud numai gangureli si rasete din camera lui, cred ca ii plac sunetele de la desenele alea..cine are upc sa incerce. cica e dedicat copiilor intre 6 luni si 3 ani. dar al meu a si adormit singur ascultand sunetele din desenele animate
Ma duc sa il ascult cum gangureste si revin sa mai citesc din urma.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
bebelu86 spune:
Mimo botezu, ca si cununia, se fac duminica, dar pt ca acu lumea se intinde cu petrecerea ded upa pa in zori e mai practic sa faci sambata k duminica umea e libera si au timp de odihna.
Carmen asa i-a pus socrela apa lu buba.. cand am scos-o era rosie rosie. bineinteles, a bagat k sparta in ea papa si dupa mi-a vomitat tot. asa k data viitoare nu o las chiar asa de fierbinte.
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Mimo botezu, ca si cununia, se fac duminica, dar pt ca acu lumea se intinde cu petrecerea ded upa pa in zori e mai practic sa faci sambata k duminica umea e libera si au timp de odihna. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor |
:) Din intamplare noi am facut cununia religioasa duminica pt ca nu am gasit restaurant disponibil.
Luca Alexandru, mica mea comoara
zumzu spune:
buna seara
acum am reusit si eu sa intru. azi am fost prin oras dupa rochie pt botez. mi-am luat ceva, am scapat..bine ca am scapat. naspa e ca sa ai cu 10 kile mai mult decat esti obisnuit. nimic nu vine
Ma intreba cienva de botez, nu am mai apucat sa rapsund: noi facem peste 2 saptamani, in jur de 25 de pers., pana la urma am luat si Dj. Facem intr-un restaurant micut (intr-o casa veche) si intim.
Pt botez ar tb sa cumpar ceva in special? lumanarile cine le cumpara? dar sticluta cu mir?
I-am luat si lui Darius body cu mesaj "eu si tata o iubim pe mama"
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011