Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori pozele noastre au fost facute de nasu si consoarta lu mama. decat pt filmare am platit.

daa au fost 70 pers. se facea si mai mare tamblaul dar...am zis k nu fac a doua nunta. asa k am invitat stric pers care nu aveam cum sa nu le zicem.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mamutz nu te speria. stai linistita k bb ebine. se mai intoarce si el, se mai suceste, deaia nu il simti mereu. sanatatemulta si putere sa duci sarcina pana la sf cu bine

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

din ciclul "Cu ce se distreaza oamenii duminica" - am completat Albumul bebelusului cu conturul piciorului si manutei - Doamnee ce s-a gadilat la talpita!! Iar palma-ca si la Robert nu a stat deloc, o strange de numa!
Treb sa colectez si o suvita mica de par s-o lipesc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

hehe, LORI, tare! Ia sa fac si eu treaba asta...
(pai suvita de par nu-i taie oricum la botez? ca eu asa m-am gandit, s-o folosesc pe aia!)
By the way, trebe sa am foarfeca la botez? ca asa am mai citit pe ici pe colo...

MAMUTZ, stai mami cumintica si nu-ti mai face pb, are si el zile si zile, se mai rasuceste pe acolo, de nu-l simti. Bebe e ok, doar mami e stresata!

RALU, chiar vroiam sa te intreb cati invitati ati avut pt ditamai tortul...pai si la noi sunt 60. Asa mastodont ne trebuie?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

A auzit ca se plange nebuna de mami si s+a pus pe miscat, usurel asa, dar misca.
Ce sa fac cu contractiile, isi cam fac de cap. Iau gynipral, nospa, papaverina si scobutil si m+a consemnat la pat dr. Momentan e ok, colul are 3,91cm, inchis si tare, dar ca sa nu apara complicatii trebuie sa fiu f cuminte. Contractii nedureroase tot mai am cu tot cu tratament, sper sa se tina tare colul meu.
Dr zice ca ajungem la capat, sa fiu linistita.

Felicitari pentru noii crestini

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ia ca mai am o intrebare! (v-am disperat, stiu!). Io am problema cu tripletii mei...Au fost si copilasi la botez? Ati calculat cate un meniu intreg pt fiecare? sau au avut un meniu special, mai mic?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

No bun..m-am intors de la cumparaturi..cu mana goala numai pentru bebe am luat tot felul de chestii.
eu nu inteleg moda asta frate,vreau si eu o pereche de pantaloni negri,la dunda,eleganti..in linie simpla..si gasesc numa porcarii in mall..numa nadragi din aia kkti la fund..numa cu buzunare si chestii stralucitoare aplicate peste tot..mama lor o camasa simpla,eleganta..ciuciu sunt eu asa demodata ??
mai bine ma duc in obor,nu mai calc la astia

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, eu la Ioana am avut masa copiilor, cu scaune si mese mici si cu mini-meniu special, ei, in primul rind maninca o data, nu in 4 ore ca adultii, sapte feluri. Deci le trebuie toate felurile o data, de la inceput... si mai adecvat virstei lor... ca ei n-au voie cruditati de obicei, masline si chestii cu simburi si alte alea de prin platourile adultilor. Asa ca, eu am gindit: scapa si parintii de grija mesei copiilor de la inceput, apoi ii lasa sa alerge in voie, nu la fiecare fel nou, copil! hai la masa. Si doi, nu mai stau stresati ca baga piciul mina in farfurie si fura masline sau alte interdictii. Si trei: nu mai pun miinile grasimoase pe rochia de botez a mamei (asta uram eu la Ioana la nuntile in care statea linga mine, nu la masuta ei).

Pup,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

No bun..m-am intors de la cumparaturi..cu mana goala numai pentru bebe am luat tot felul de chestii.
eu nu inteleg moda asta frate,vreau si eu o pereche de pantaloni negri,la dunda,eleganti..in linie simpla..si gasesc numa porcarii in mall..numa nadragi din aia kkti la fund..numa cu buzunare si chestii stralucitoare aplicate peste tot..mama lor o camasa simpla,eleganta..ciuciu sunt eu asa demodata ??
mai bine ma duc in obor,nu mai calc la astia

Ce-am mai ris, draguto!
Incearca la DIKA, pe Lipscani sau in Romana, sigur vei avea succes!

Pup fata,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ziki..in general la botez se da cadou sub forma de bani..plicul ca la nunta,eu asa stiu,asa am facut la botezuri.

Anka..nu te speria,noaptea asta va fi mai buna

Roxx..eu pentru a doua zi la baita o sa fac un platou rece,o sampanie si tortul (dupa botez mergem doar la o masa la restaurant oar tortul il taiem acasa a doua zi).

Madalina..la biserica se plateste inainte ?

Mamutz..stai cumintica in pat si totul va fi ok,nu iti face griji..vei vedea de acum incolo ca bebe are zile cand este ff activ si zile cand e mai somnorila. important e sa miste zilnic,sa simti de cateva ori,indiferent daca tare sau incet. v-ati gandit la nume pentru baietel ? muuulti

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput