Fluturasi de Mar-Apr(185) Bravo lauriciu, roxanda!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Yasmi, la multe lunitze ptr Lucas. Sa fie sanatos!
Anaxena, mie mi- a zis dr sa dau cu pudra sau crema cu zink, la Andrei. Asa am patit acum la M in special la cute . Se ia pielea de parca e fripta. Dau cu apa termala sa se curete bine, las sa se usuce si uneori dau si cu crema, nu mereu.

Mamica de Andrei si Maria

exact zici ca e fript,asta exact la incheietura piciorului
sudocrem o fi ok?sau sa caut una cu zinc..eu l-ah lasa fara pampers dar nu ma risc
ca sigur face pipi in toate partile

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria si Alex in culori

Daca e pe baza de Zn ee ok, daca nu, ia Lanozinc. Eu am Weleda, Calendula zink crem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

scrish ce frumos ai pove ... e adevara
de acum veti fi o familie si mai implinita

pisuc frumos AMR

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 18 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Anaxena...o fi de la scutec a stat cu el plin sau l-a strans prea tare? Mai da-l cu bepanthen si vezi ce reactie are...dc pana maine e mai bine. buricul i-a cazut? Ca al meu abia l-a pierdut si inca-l dau cu spirt ...am obs ca i s-a decojit un pic pielicica langa buric..Eu cred ca e o iritatie a pielii..oof, sper sa treaca pana maine..
Giuliaeu zic sa incerci s-o lasi la programul de 4 ore..De regula ei in primele 5 minute uita si nu mai plang..isi amintesc iar cand vii sa-i iei...Dar dc te vede indecisa profita de starea ta astfel incat sa renunti la a-i duce acolo. Ar fi bine sa-i dai la ea un obiect din casa, un ursuletz ceva cu care doarme..sau o poza cu tine...eu zic sa mai incerci...sa nu renunti inca. stiu ca e greu, dar ai sa vezi ca e bine daca treceti de faza asta...

Madutza, e un pic mai greu, e adevarat...Pe noi tot crizele ne omoara...Fetele au si ele un program de gradi ceva?
Macar cateva luni pana mai creste baiatul...ar fi bine...altfel...e greu ca au atatea nevoi si sunt 3..iar tu esti una...Sotul meu doar duminica e acasa toata ziua, in rest lucreazade dimineata pana seara...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

buricul a cazut de muuult!!uff Maria facea pipi in jos si nu se irita..asta mic arata ciudat,iti e mila de el...bubite mici rosii ca de transpiratie,a avut si la gat dar i-au trecut cu crema,intr-o parte are si pe burtica..pe partea unde stranga ultima data pampers-ul,acum il pun invers..dar sigur e de la urina!!ideea e cu ce trece

Daca bubitele sunt rosii iar unele au un punct mic alb, la maternitate dr a zis sa invelesc degetul intr- o compresa sterila inmuiata in spirt si sa presez bubitza, fara sa o zgarai ca si cand as rupe cu unghia. Si la noi a doua zi nu mai erau.
Poate te ajuta!

o sa incerc,multzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Am trecut sa va multumesc...m-am vazut trecuta in titlu, chiar daca am fost corijenta/repetenta la scris mesaje

Am nascut pe 11 martie, la 40s 2z. O cheama Dorothea . Dupa un travaliu de 13 ore, asteptand sa se declanseze nasterea naturala, am fost bagata in cezariana. Aveam dilatatii super dureroase, insa colul inchis.

Contractiile astea dureroase erau periculoase pt bebe, iar faptul ca avea si circulara de cordon, plus ca eram trecuta de termen, precum si greutatea mare a lui bebe, s-a optat pt cezariana.

Dorothea a avut 3720 g si 52 cm.

Eu nu am timp sa incarc poze pe contul comun. Dar va las aici contul meu de poze. In atare conditii, pot primi si eu useru si parola sa vad si eu pozele voastre? Pozele mele sunt aici. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Am trecut sa va multumesc...m-am vazut trecuta in titlu, chiar daca am fost corijenta/repetenta la scris mesaje

Am nascut pe 11 martie, la 40s 2z. O cheama Dorothea . Dupa un travaliu de 13 ore, asteptand sa se declanseze nasterea naturala, am fost bagata in cezariana. Aveam dilatatii super dureroase, insa colul inchis.

Contractiile astea dureroase erau periculoase pt bebe, iar faptul ca avea si circulara de cordon, plus ca eram trecuta de termen, precum si greutatea mare a lui bebe, s-a optat pt cezariana.

Dorothea a avut 3720 g si 52 cm.

Eu nu am timp sa incarc poze pe contul comun. Dar va las aici contul meu de poze. In atare conditii, pot primi si eu useru si parola sa vad si eu pozele voastre? Pozele mele sunt aici. Merci!

Sa-ti traiasca micuta printesa!!! Sunteti superbe amindoua, ..ma bucur enorm pentru tine ca ai trecut cu bine peste acest eveniment.

Felicitari din suflet!!! Iti trimti PM acum cu parola ptr foto. Multumim si noi de foto...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici si mamici!!!

Astazi am avut zi de smotru general...mai mult sotul decat mine si abia acum am terminat!

Va pup!!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 10 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna seara burtici si mamici!!!

Astazi am avut zi de smotru general...mai mult sotul decat mine si abia acum am terminat!

Va pup!!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 10 zile MAXIM !!!

Buna Ally... si eu la fel, insa mai mult EU decit sotul
Cum te simti? nici un semn nimic?nimic? nu vrea bebe sa se grabeasca?

copiloi ai PM

ioanna
cami_antonia multumesc pentru incurajari, ...am mare nevoie. Ufff parca am o stare de sipirit mai buna acum, ...mi-am terminat si bagajul sunt numai buna de plecat de acasa dar cine stie, ... tinand cont ca am termen pe 31... mai am de asteptat... ca dehhh trebe sa nasca strumphy inainte

Fetelor, am mai intrebat.... voi avea nevoie de pompa la spital? sau depinde de la caz la caz...voi ati folosit?antaguess multam de raspunsul tau!

simonacip , multam de intelegere, ma bucur ca-mi intelegeti temerile, chiar daca sunt in gind cu Doamne Doamne la orice pas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fetele la care am facut galeria..nu va suparati pe mine....eu am scos majoretele sa fiu sigura ca nu va ratez!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

Te iertam, te iertam!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

happy merci de raspuns..Am sa mai incerc cu ceai de galbenele...dc nu e ok zilele astea merg la un control...desi urasc drumurile...
Ceai de lactatie cred ca beau si mai mult de 2 l /zi...si plus apa...totusi nu reusesc sa-i stabilesc un program asa regulat dupa masa cand sunt si cei mici acasa...Fac galagie, il trezesc, eu iar ii dau tzitzi...e un cerc vicios...Vom vedea..

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simonacip sa incerci ci ceai de pelin, am inteles ca este foarte bun pentru asa ceva. Dar sa te speli de cite ori mergi la toaleta. Sa ai facut ceai intr-un vas mai mare...si doar iei din cantitatea respecativa cit te speli odata. Am intles ca face minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Copiloi, ce dulce e cea mica, si mai ales in pozele in care pare ca rade in somn! Si are un nume tare frumos. Sa-ti traiasca sanatoasa si frumoasa! Unde ai nascut? e o maternitate frumoasa.

Catank, eu mai am de facut bagajel (desi mare lucru nu am de pus) dar azi am recapitulat cu sotul ce am de pus in el

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput