Fluturasi de Mar-Apr(185) Bravo lauriciu, roxanda!
Raspunsuri - Pagina 12
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Copiloi, ce dulce e cea mica, si mai ales in pozele in care pare ca rade in somn! Si are un nume tare frumos. Sa-ti traiasca sanatoasa si frumoasa! ![]() ![]() Unde ai nascut? e o maternitate frumoasa.Catank, eu mai am de facut bagajel (desi mare lucru nu am de pus) dar azi am recapitulat cu sotul ce am de pus in el Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalasAMR 2 saptamani!!! |
Bravo!!! tocmai maruntisurile sunt importante uneori. Eu am inceput cu incarcatort de tel, aparat foto si acumulatorii sa fie musai incarcati
Dimineata ma vaitam ca nu-s pregatita sa nasc, cred ca din cauza bagajului, ptr ca acum am o stare de spirit mai buna
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
38+
antguess spune:
Am revenit si eu fetelor...am ramas singura ca tocmai m-am certat iar cu al meu ...
sa va povestesc si va rog spuneti-mi voi daca sunt eu nebuna ca nu mai inteleg nimic
La inceputul sarcini nu stiu daca va amintiti de mine dar eram disperata ca slabeam in loc sa ma ingras cum ar fi trebuit, ma simteam rau...etc
acum..am 14.5 kg in plus, toata lumea care ma vede zice ca sunt o gravida frumusica, ca nu m-am ingrasat mult..etc
azi..am fost si am mancat cu al meu barbat si dupa aia am fost la dedeman sa cumparam ceva....cand am iesit de acolo, mi-am cumparat o ciocolata heidi si am inceput sa mananc din ea..i-am dat lui 3 patratele si eu tot mancam...la un moment dat, ii zic ceva..cu ciocolata in gura si probabil ca nu s-a inteles bine ideea e ca atunci..nu s0-a mai abtinut ( imi inchipui cat dispret simtea) si mi-a zis ca nu e normal sa manac o ciocolata intreaga ( nu o terminasem) ca mananc prea multe dulciuri, ca m-am ingrasat, ca isi face griji ca nu o sa ma mai opresc, ca o fosta a lui cu care s-a intalnit acum ceva timp era gravida in luna 8 si nu se vedea nimic pe ea decat burtica....ca m-am ingrasat in spate, in umeri....ma rog..si a tinut-o asa tot drumul....pana la apartamentul lui..unde ne-am oprit sa lasam ceva
l-am rugat sa se opreasca, i-am explicat ca ma doare sa ma compare cu alta femeie, ca 14 kg la 179cm inaltime nu inseamna mult, ca as mai avea voie in 2 kg , ca mai am cateva zile si nasc si nu am nevoie sa ma bage el in depresie, ca ma face sa imi fie rusine sa ma dezbrac in fata lui....sa se opreasca..!!!
cand am ajuns la apartament...a zis ca isi cere scuze..ca sa nu ne mai certam, nu o sa mai imi zica nimic ca-s grasa daca asta vreau si imi convine sa stiu ca el asta gandeste....si am plecat , nu am mai vrut sa aud....
acum imi zice ca nu vine in seara asta acasa..scuza! ca am plecat si l-am lasat la apartament.....banuiesc ca se duce in oras...cu pitipoance....slabute ....ca sa primeasca ceva atentie ( are el nevoie mare de atentie de la un timp si chiar isi planuise intr-o seara o intalnire cu una...cica doatr sa stea de vrb ..,ma rog ...nu mai conteaza) sunt eu anormala? e normal barbatul care zice ca ma iubeste sa ma faca sa ma simt ultimul om, sa ma simt oribila, sa ma faca sa plang.....sa imi fie scarba de mine?
_
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
millie spune:
Copiloi e o scumpa Dorothea ,sa va traiasca sa fie sanatoasa! multumim de poze
Catank eu voi lua pompa la spital , am avut si prima data si ma ajutat
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
35+ s
Amr 3 s
bb_yasmi spune:
antguess...eu mi-am mai spus inca o data parerea in legatura cu reactiile lui 

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt
antguess spune:
cred ca ma plang cam mult si nu fac nimic concret....nu fac nimic sa schimb ceva...sa ma simt bine in relatia in care sunt sau...sa ma simt bine singura......m-a bagat intr-o depresie ingrozitoare:((
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
AllyLaur spune:
Catank,
sunt bine...cu ceva intepaturi pe jos..pe acolo![]()
![]()
...si cu un bebe super agitat non stop.Mititelul nu mai are loc, cred ...pt ca ma loveste extraordinar de tare
.
Legat de pompa, stiu ca toate prietele, rudele mi-au recomandat sa o am cu mine la maternitate...acum depinde de fiecare.
Ce zici de o Cola?
Ally ,
Eduard 38+ sapt bebe
AMR 10 zile MAXIM !!! 
AllyLaur spune:
Gabi, omul asta nu te merita
!!! Si cu asta am spus tot
!
Ally ,
Eduard 38+ sapt bebe
AMR 10 zile MAXIM !!! 
millie spune:
Madutza felicitari pt.vestile bune,ce putin mai ai pana la intalnirea cu bb
Viss
Antguess ami pare f.rau ca tocmai acum cand mai e putin si vine bb aveti neintelegeri 
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
35+ s
Amr 3 s
pisucmic spune:
Antguess, asta este prea de tot! Cu cateva zile inainte de nastere sa aiba astfel de comentarii in loc sa-ti spuna ca esti cea mai frumoasa gravida... Probabil ca nu este totusi un om de caracter. Ma simt prost sa-ti zic asa ceva dur despre el, nimanui nu-i place sa auda asta, sunt sigura ca exista inca ceva iubire, ceva atractie, dar nimic foarte solid... Deocamdata tu trebuie sa te concentrezi pe puii tai, sa nasti cu bine, si apoi te mai gandesti daca merita sa stea langa tine...

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s37 cu un
dragalas
AMR 2 saptamani!!!
scrish spune:
antguess daca eu eram in locul tau cred ca ii ziceam 3 chestii de dulce si ii dadeam si o palma, e foarte urat cum s-a purtat si din punctul meu de vedere nu are nici o scuza. iar tu nu mai pune la suflet ca ai un nr de kg luate super bun si n ai dc sa te stresezi. maaaama daca era al meu ce i faceam

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)