Fluturasi de Mar-Apr(185) Bravo lauriciu, roxanda!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Am revenit si noi. Am fost prin Kaufland, prin Auchan, dar nu i-a placut bebeului meu deloc. M-a tot bumbacit si m-a luat si durerea de spate. Stau in pat in diverse pozitii de vreo ora jumate si tot ma doare spatele

Felicitas, bulina, ma bucur ca au inceput si pt voi noptile mai linistite.

Catank, multam ca te gandesti la noi; ai dreptate, ne ajuta Doamne Doamne

Lalely si eu am inceput sa merg cam des la toilet... si de multe ori pt mai nimic

Strumphy, sa stii ca si al meu si-a facut in ultimile zile cam acelasi program: are activitate mai intensa dimineata si seara. Azi cred ca l-am enervat eu ca l-am plimbat prin hypermarketuri, ca vad ca e cam agitat.

Am luat paturici absorbante de la Dalin. Erau mai bune la pret, sper sa fie si ele bune. Aveau si protectii pt sfarcuri de la Nuk, din latex. Inca n-am luat. M-am uitat la ele si le-am lasat... Ma tot gandesc ca poate n-o sa am nevoie, si daca am, o rog atunci pe cumnata-mea sa dea o fuga sa-mi ia.

in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 4 saptamani

de la dalin am si eu,sunt ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumim frumos pt urari.

simo, la prima nastere la 4 sapt am reinceput "activitatile conjugale" acum insa mai trag de timp pana pe la 5-6 sapt ca inca nu ma simt "reparata" total

eu acum m-am trezit am picat rupti dupa sesiunea de shoping

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

Mergi la inceput

anaxena nu e prea cald la voi in casa?? eu oricum am face nu reusesc sa scad sub 25 grade...decat imediat dupa ce e deschis geamul....si are bubite mici rosii de la caldura.

happy si lui L ii se ducea pielea si l am dat cu ulei de masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor. Sunt de la odiseea de sept-oct si as vrea sa va rog ceva.Noi de dimineata ne-am trezit ca nu mai avem lista de inceput de pe prima pagina. Dupa un ajutor de la moderator am reusit sa recuperam lista. Acum ne confruntam cu altceva.Nu mai poate intra nimeni pe contul comun picasa.
Va rog sa incercati daca voi puteti sa faceti asta pe contul vostru, dar sa aveti grija sa nu aiba calc. pastrata parola...........sa dati sign out si apoi sa intrati. Ma gandesc ca poate e o defectiune a site-ului.
Daca va merge cred ca cineva ne saboteaza la odiseea noastra........sau poate sunt eu mai panicoasa.
Va multumesc anticipat ptr ajutor.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

fetele la care am facut galeria..nu va suparati pe mine....eu am scos majoretele sa fiu sigura ca nu va ratez!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu cu epiziotomia nu mai am nimic,exceptand nodul gadilicios
problema am cu spatele,zona lombara ..ma doare de imi vine sa plang,sa fie de vina cele 6 gauri pt epidurala?se poate sa nu-mi fi pus fir resorbabil la epiziotomie de nu vrea sa cedeze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Anaxena, multam, daca zici ca sunt ok, ma bucur ca le-am luat. Cam la cat timp termini un pachet de 10?
La baietel nu prea merge sa-l lasi fara pampers din pacate. eu imi amintesc ca cumnata-me o lasa pe nepoata-mea in pasa goala in patut si ce bine se simtea fetita... Cu niste pudra ai incercat?

in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

vissssssssssssss ce dragut ca ai avut timp sa ne scrii
important este ca sunteti bine
impliniti
fericitiiiiiiiiiiii
de acum inainte tot griji vor exista
totul se va schimba
asa ca e normal sa fim in priza mereu
te pupic
ai grija de voi si de bebici
ce decizie ai luat in privinta nasilor?
va mai puneti o pereche?

simonaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaa
mie mi-au dat 5 zile ampicilina sau amoxacilina
nu mai stiu ce avem voie
prima doza mi-au pus-o imediat in perfuzie dupa nastere
apoi pastile
tie nu ti-au dat
eu o sa cer si acxum
chiar daca alaptez

lavi la multe lunite sanatoaseeeeeeeeeeee pt lucas

catank nu mai plangeeeeeeeeee
sa-ti pove ceva
eu la antonia
am venit in bucuresti
si am stat singura
la niste cumetrii
in asteptarea momentului nasterii
barbatul acasa
ca avea si ore
si nu putea lipsi
ei
mi-a venit momentul
m-am prezentat la garda
si mi-a zis doctorita ca gata nasteti
am iesit din salonul de consult si ma indreptam spre internare
l-am sunat pe sot
si nu am fost in stare sa-i zic nimic
plangeam de numa
dar era un plans de fericire ca vine momentul
atat de asteptat
se uita lumea la mine
ahahahha
acum imi vine sa rad
dar cred ca voi pati la fel
e bine sa te descarci emotional
iti doresc curaj si nadejde
ca nu ne va lasa Dumnezeu
si va fi totul bine

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 18 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

happy merci de raspuns..Am sa mai incerc cu ceai de galbenele...dc nu e ok zilele astea merg la un control...desi urasc drumurile...
Ceai de lactatie cred ca beau si mai mult de 2 l /zi...si plus apa...totusi nu reusesc sa-i stabilesc un program asa regulat dupa masa cand sunt si cei mici acasa...Fac galagie, il trezesc, eu iar ii dau tzitzi...e un cerc vicios...Vom vedea..

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Te inteleg perfect. Si eu cand ii bag la somn, pe M o pun la san ca sa stea cuminte si sa adoarma Andrei. Si eu la fel creeam ca daca sta atarnata la tzitzi nu se satura, dar nu e asa ca mereu are guritza plina de laptic iar cand suge, se vede laptic in coltul gurii. Ceai de lactatie beau si eu, cam 1l pe zi.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Anaxena...o fi de la scutec a stat cu el plin sau l-a strans prea tare? Mai da-l cu bepanthen si vezi ce reactie are...dc pana maine e mai bine. buricul i-a cazut? Ca al meu abia l-a pierdut si inca-l dau cu spirt ...am obs ca i s-a decojit un pic pielicica langa buric..Eu cred ca e o iritatie a pielii..oof, sper sa treaca pana maine..
Giuliaeu zic sa incerci s-o lasi la programul de 4 ore..De regula ei in primele 5 minute uita si nu mai plang..isi amintesc iar cand vii sa-i iei...Dar dc te vede indecisa profita de starea ta astfel incat sa renunti la a-i duce acolo. Ar fi bine sa-i dai la ea un obiect din casa, un ursuletz ceva cu care doarme..sau o poza cu tine...eu zic sa mai incerci...sa nu renunti inca. stiu ca e greu, dar ai sa vezi ca e bine daca treceti de faza asta...

Madutza, e un pic mai greu, e adevarat...Pe noi tot crizele ne omoara...Fetele au si ele un program de gradi ceva?
Macar cateva luni pana mai creste baiatul...ar fi bine...altfel...e greu ca au atatea nevoi si sunt 3..iar tu esti una...Sotul meu doar duminica e acasa toata ziua, in rest lucreazade dimineata pana seara...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

buricul a cazut de muuult!!uff Maria facea pipi in jos si nu se irita..asta mic arata ciudat,iti e mila de el...bubite mici rosii ca de transpiratie,a avut si la gat dar i-au trecut cu crema,intr-o parte are si pe burtica..pe partea unde stranga ultima data pampers-ul,acum il pun invers..dar sigur e de la urina!!ideea e cu ce trece

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria si Alex in culori

Daca bubitele sunt rosii iar unele au un punct mic alb, la maternitate dr a zis sa invelesc degetul intr- o compresa sterila inmuiata in spirt si sa presez bubitza, fara sa o zgarai ca si cand as rupe cu unghia. Si la noi a doua zi nu mai erau.
Poate te ajuta!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput